|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLNIŠKA
24.9.2004 10:54:46   
MAJK
Mene pa zanima kako je s kontrolami, če si na bolniški. Ali je potrebno, da si ves čas doma in so izhodi samo za obiske pri zdravniku.

Vesele in lepe dneve vsem

m.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   BOLNIŠKA
24.9.2004 10:58:55   
Anonimen
Jaz imam bolniško od 29.6.2004- prvič je delodajalec uveljavljal od ZZZS nadomestilo z mesecem avgustom tak, da mislim, da se bodo kontrole začele zdaj. Ker imam gibanje v hiši je še toliko hujše.

MOja G. je rekla, da si naj privoščim sprehod ko se bom dobro počutila. Zdaj pa ne vem če moram to komu sporočit ali ne!?

Jaz je zaenkrat še nisem imela. Moj oče je imel kontrolo prejšnji petek, mene tudi ni bilo doma tak, da upam, da jaz nisem imela kontrole!

Je pa dobrodošla vsakršna informacija!

Kontrolo naroči območna enota ZZZS ali pa Ljubljana?

Bojana

(odgovor članu MAJK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   BOLNIŠKA
24.9.2004 11:40:56   
Erdbeere
Jest kar nekaj ljudi poznam, katere so bile celo nosečnost na bolniški in vem da nobena ni imela nobene kontrole ;)

(odgovor članu MAJK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   BOLNIŠKA
24.9.2004 19:30:17   
Smeja
Jaz tudi živim v stalnem strahu pred kontorlami, predvsem ker imam totalno nasprotujoče si podatke z vseh strani. Klicala sem tudi na ZZZS, kjer mi je en gospod rekel, da naj se ne sekiram, da kontrolirajo samo tiste, ki jih kdo prijavi (delodajalec ali sosedi). G mi je rekel, da lahko grem na sprehod, na odločbi mi piše, da lahko grem samo k zdravniku....

Ne vem no, bolniško preko ZZZS bom imela samo slabe 3 mesece, tako da upam, da v tem času nihče ne bo imel časa hodit tu okrog (trkam na les...).

Bojana, kako pa je zgledala kontrola pri tvojem očetu: a so prišli kar tako ali ga je kdo prijavil, pa kdaj so prišli (kater del dneva), pa koliko časa je že na bolniški, pa še kje ste doma ... če malo opišeš prosim...

Čim manj kontrol vsem!!!:)

(odgovor članu MAJK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   BOLNIŠKA
24.9.2004 19:54:27   
Tina26
Hojla,
naj vam zaupam svojo zgodbo.
Jaz sicer ne vem ali me je kdo prijavil :grrr: ali ne, ampak pri meni so se oglasili ze slab teden po zacetku bolniske na stroške zzzs.
Ob 16.30 je na vratih pozvonil prijazen :) gospod. Ker sem ravno spala so me zbudili, pokazal je znacko, izpolnil nek obrazec ki sem ga nato podpisala.
Potem smo se se malo pogovorili o nepomembnih stvareh in je odšel.
Zdaj pa upam da ga ne bo vec, ker sem tudi jaz zacela malo po trgovinah hoditi in pa vcasih na sprehod - da mi ne zmanjka kondicije za rodit :sloncek: .
L.P. vsem pa cimmanj kontrol vsem skupaj
Tina in :duda: 21(3/7)

(odgovor članu MAJK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   BOLNIŠKA
24.9.2004 20:18:19   
Anonimen
Sem iz MS. Oče je imel kontrolo v petek ob 11.30. Ker je prijavljen drugače za zavodu za zaposlovanje (brez zaposlitve ostal zaradi bolezni-strdki v krvi, smo vedno v strahu, da se mu kaj zgodi). Moram reči, da sva bila na kosilu v gostilni. Na bolniški je od novembra 2003. Mislim, da ga nihče ni prijavil, ker res težko kaj dela in trenutno kar počne je to, da mi v stanovanju kontrolira kako poteka prenova, saj jaz težko sedim, kaj šele dalj časa stojim.

Vem, da so v našem koncu nosečnice imele kontrole, vendar le iz iste tekstilne firme.

Upam, da mi bodo prizanesli saj sem od ležanja precej brez kondicije in so že stopnice v pritličje že problem. Bom morala malo trenirati za porod.

Bojana 24 T 1 dan

(odgovor članu MAJK)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   BOLNIŠKA
25.9.2004 11:47:28   
Smeja
Tina, od kje si pa ti?

Ti želim, da ne bi več imela kontrole...:)

(odgovor članu MAJK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   BOLNIŠKA
25.9.2004 16:06:11   
Tina26
Hoj še enkrat

Hvala Smeja - upam, upam,...
Jaz sem iz okolice Vrhnike, spadam pa pod Ljubljanski zzzs. :hudicek:

lep vikend vsem :rozica:

Tina in :duda: 21(4/7)

(odgovor članu MAJK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?