khurde
|
sončna obala je meni tko tko. totalno turistično naselje, razen nesebarja ni nič pametnega za videti. če ti je všeč, da je poležavanje na plaži višek aktivnosti na dopustu, je fajn trave je isto kot povsod, tudi na naši obali je - odvisno od letnega časa in vseh zadev, na katere se pa ne spoznam meni je bolj všeč zlata obala, čeprav - če bi izbirala - ne bi šla ne eno ne drugo, razlog je ta, da mi hotelska naselja ne potegnejo, drugega ni. pri zlati obali imaš več možnosti za "aktiven" dopust, če ti je to všeč. blizu je varna, blizu je samostan aladža, blizu je rt kaliakra, nesebar tudi ni tako zelo daleč in je fajn enodnevni izlet, potem so blizu pobiti kamni, samo do tja je težje priti, če ne poznaš nobenega domačina. v varni se poleti non stop kaj dogaja, razni festivali, potem nočni klubi, morska gradina je fajn prostor za sprehod, na drugi strani zaliva so res super plaže, ampak moraš v lastni režiji tja, s "trolo", ker je prostor bolj za domačine, ne turiste (lepo, čisto, nič ležalnikov na plaži, nič senčnikov, komaj kaj ljudi)... odvisno, kaj želiš, no.
< Sporočilo je popravil khurde -- 13.2.2011 12:10:31 >