Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BOLECINA V TREBUHU PRI UMETNI OPLODNJI 2.3.2006 19:01:25
|
|
|
|
GoYa
|
Odvisno kakšna bolečina je to. Mogoče ima hiperstimulacijo, mogoče jo špika, ker je zanosila, mogoče jo špika, ker bo prišla M. Bi morala bolj natančno opisati bolečino. Če je nevzdržno, pa mora do zdravnika. Mene ni nič bolel trebuh. Do testa nič posebnega.
|
|
|
|
RE: BOLECINA V TREBUHU PRI UMETNI OPLODNJI 3.3.2006 9:47:56
|
|
|
|
KIRA
|
seveda boli. kaj je pa mislila, da je tomačji kašelj???? notri te uščipnejo kar precej in od vsake posameznice je odvisno, kako hitro se celi. pa tud kolk je tam dol občutljiva na bolečino. jest sem bla precej in mi niso niti kapljice proti bolečinam pomagale, niti mi niso mogli nič močnejšega dat, da naj ne bo kaj narobe. sestre so me tako pri punkciji in pri IVF pohvalile, ker je blo oboje zelo težko in je zelo dolgo trajalo. jaz pa sem stisnila zobe in držala sestro danielo za roko (MB), pa je šlo. brez nje bi najbrž kar javkala...
|
|
|
|
RE: BOLECINA V TREBUHU PRI UMETNI OPLODNJI 3.3.2006 15:16:03
|
|
|
|
smrka
|
Ok, hvala vam za odgovore. Jes bi rada samo da bi prijateljica bila tokrat noseca, se mi pa smili ker jo boli ... te dni bo delala tes ce je noseca. Drzim pesti. smrka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?