Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 19:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ovulacija Cista Bljižujoča M Hmmm, če te bo dalj časa bolelo se naroči pri G na pregled.
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 19:24:44
|
|
|
|
diana_25
|
naj povem, da komaj čakam .
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 19:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana_25 naj povem, da komaj čakam . Jaz, ko sem bila noseča me je špikalo, bolelo me pa ni Pa upam, da čimprej ugledata !
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 19:28:06
|
|
|
|
diana_25
|
boli...mislim bolj na to, kot da bi mi nekdo z iglo prebadal kožo..nekaj v tem smislu
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 20:40:13
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana_25 boli...mislim bolj na to, kot da bi mi nekdo z iglo prebadal kožo..nekaj v tem smislu meni se tudi to dogaja...ze nekaj dni in M ne pricakujem cez nekaj dni (ne vem tocno, ker ni redna)...se mi pa zdi, da bo ta mesec vseeno prisla nesramnica Drzim pesti zate!
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 20:52:46
|
|
|
|
diana_25
|
hvala hvala...ko bi človek rad, da pride, je ni in ni...Ko pa ne bi rad, pa je nadležnica kar naprej tu Upamo na čimprej
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 21:41:45
|
|
|
|
Naja30
|
Mene je na začetku in špikalo in bolelo v spodnjem delu trebuha. Od bolečine do napenjanja... Tako da možno je vse
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 21:50:06
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Mene je na začetku in špikalo in bolelo v spodnjem delu trebuha. Od bolečine do napenjanja... Tako da možno je vse pa te je se preden si izvedela da si ali po?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?