Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 19:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ovulacija Cista Bljižujoča M Hmmm, če te bo dalj časa bolelo se naroči pri G na pregled.
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 19:24:44
|
|
|
|
diana_25
|
naj povem, da komaj čakam .
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 19:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana_25 naj povem, da komaj čakam . Jaz, ko sem bila noseča me je špikalo, bolelo me pa ni Pa upam, da čimprej ugledata !
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 19:28:06
|
|
|
|
diana_25
|
boli...mislim bolj na to, kot da bi mi nekdo z iglo prebadal kožo..nekaj v tem smislu
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 20:40:13
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana_25 boli...mislim bolj na to, kot da bi mi nekdo z iglo prebadal kožo..nekaj v tem smislu meni se tudi to dogaja...ze nekaj dni in M ne pricakujem cez nekaj dni (ne vem tocno, ker ni redna)...se mi pa zdi, da bo ta mesec vseeno prisla nesramnica Drzim pesti zate!
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 20:52:46
|
|
|
|
diana_25
|
hvala hvala...ko bi človek rad, da pride, je ni in ni...Ko pa ne bi rad, pa je nadležnica kar naprej tu Upamo na čimprej
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 21:41:45
|
|
|
|
Naja30
|
Mene je na začetku in špikalo in bolelo v spodnjem delu trebuha. Od bolečine do napenjanja... Tako da možno je vse
|
|
|
|
RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA 27.2.2008 21:50:06
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Mene je na začetku in špikalo in bolelo v spodnjem delu trebuha. Od bolečine do napenjanja... Tako da možno je vse pa te je se preden si izvedela da si ali po?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.