Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
BOLEČINE V KRIŽU IN ZATEKANJE 30.5.2005 20:56:47
|
|
|
|
Jessy
|
Še ena avgustovka, ki ima podobne težave!!! Meni zaenkrat le gležnji zatekajo. Bolečin v križu zaenkrat še ni in upam, da jih tudi ne bo! Za zatekanje si jaz pomagam le tako, da ko grem na kavč, dvignem noge visoko v zrak. Zadnje dneve to počnem po večkrat na dan! Po moje bi se lahko to blažilo tudi s kakšno hladno kopeljo z dodatkom soli, vendar pri meni še ni tako hude oblike, da bi posegala po tem, lahko pa še bom! Je pa to zatekanje potrebno omeniti pri ginekologu. Pravijo, da si je treba v tem času, ko zatekamo, meriti pritisk, ker lahko ni čisto ok! Toliko ti vem povedati jaz! bodo pa še ostale kaj dodale, ki imajo še več izkušenj!
|
|
|
|
BOLEČINE V KRIŽU IN ZATEKANJE 30.5.2005 21:46:58
|
|
|
|
Urška*
|
Ja, glede zatekanja, je najboljše da v tej vročini veliko počivaš, in imaš dvignjene noge. tudi jaz sem proti koncu nosečnosti zeeelooo zatekala, in ko sem imela 3 dni pred rokom pregled pri G, me je takoj poslala v porodnišnico in nekaj čez polnoč sem že rodila. Tako da resnično ti priporočam da se pazi. Ja pa takrat tudi pritisk ni bil ok. Pa brez skrbi, nočem te strašit. Aja, meni je tudi pomagalo, če sem si dala hladne obhladke na noge, ali pa kakšna hladna kopel. LP:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?