|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLEČINE!
24.12.2004 20:35:02   
Ani 2
Lep pozdrav vsem na ringa raja!

Že en čas me mučijo občasne bolečine v križu,ampak danes je pa za "znoret",samo malo se obrnem narobe in že me prime nekakšna bolečina v križu ali nek krč,ki pa en lep čas ne popusti,tako da ne morem nič.Ne vem kaj bi naredila,vem da proti bolečinam ne morem vzet ničesar.
Ali je mogoče imela katera takšne težave in kaj ste storile?

Ob enem pa želim vsem lepe božične prznike,ter srečno in zadovoljno novo leto 2005.

Lp.Ani 32t.:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   BOLEČINE!
24.12.2004 21:38:23   
Anonimen
Hvala lepa za čestitke, Ani, enako ti želim vse lepo, vedno.

Na koliko časa te pa grabijo tele krči? A kaj na uro gledaš? Da niso slučajno v enakomernih intervalih?

(odgovor članu Ani 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   BOLEČINE!
24.12.2004 22:59:24   
Gina
Ma Splišni prav, kaj pa če so popadki. Lahko bolijo v križu. Res čudno, da te boli določen čas, potem pa neha. Ponavadi hrbet (če to niso popadki) boli konstantno in ne v intervalih. Le npr. če se naprej skloniš, te tako špikne, da se ne moreš zravnati.
Tudi tebi in vsem ostalim lepe praznike:) LP

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   BOLEČINE!
25.12.2004 9:34:30   
Ani 2
Ojla!

Hvala za odg.,moram povedat da nisem bila pazljiva ,da bi gledala na uro,saj si nisem predstavljala da bi to lahko bili popadki.Na vso srečo je boličina čudežno popustila in sem se lahko udeležila "POLNOČNICE" ha-ha.
Sedaj bom polj pazljiva,če se mi bo to ponovilo!

Lp. Ani

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?