|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLEČINE V TREBUHU
18.4.2006 13:17:13   
JANJAA
Sem v 13t in me že kakšne 14 dni občasno špika v spodnjem delu trebuha na desni strani (kjer je tudi lega user posted image ). Bolečine so tako močne da mi gre kar samo na jok. Zdi se mi kot nekakšni krči. Me kar malo skrbi. V petek imam 2 GP in bom vprašala. A je imela oz. ima katera podobne tegobe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
18.4.2006 13:34:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu JANJAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BOLEČINE V TREBUHU
18.4.2006 13:46:21   
princes
Bolečine v spodnjem delu ponavadi povzroča raztezanje maternice..Sedaj se ti že začenja vse pripravljati na prostor za user posted image , tako da je to normalno..
Tudi mene špika in boli, sem v 19. tednu..
Samo nevem pa če te ravno tako boli, da jokaš..
Če vprašaš svojo ginekologinjo bo najbolje vedela..
Pa lepo nosečnost ti želim...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2006 20:06:32   
lelaval
Če so bolečine kot menstrualni krči, bi naj bilo raztezanje maternice. Če pa imaš občutek, da ti vse *tišči dol*, pa se lahko zgodi prezgodnji porod. A če čimveč počivaš, nimaš kaj skrbet. Jaz sem zadnjo nosečnost od drugega meseca naprej imela slednje bolečine in sem morala preostanek nosečnosti preležat. Sem prigurala do konca - res da, pod *budnim očesom mojega G* - s pogostimi kontrolami.
Držim pesti, da bo s tabo in user posted image  vse O.K.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2006 20:40:55   
Arabela
Hojla!

te popolnoma razumem ko praviš da jokaš od bolečin....Jaz tam nekje v 12 tednu od bolečin nisem mogla niti sedeti,  niti ležati, stati.... pri menstruaciji nisem nikoli imela težav in bolečin, te pa so bile neznosne... Komaj sem prišla do ginekologa, ki mi je takoj predpisal bolniško in mirovanje.... Ker se je hkrati pojavil tudi rjavi izcedek, sem zdaj na bolniški že mesec in pol... bolečine so bolj blage, ampak vsake toliko me tako "štihne" da komaj diham... so pa bolečine tu zaradi raztezanja maternice, ene pač boli bolj druge manj...

drži se ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2006 11:01:00   
t_t_y
Zanimivo - vsaka drugače. Mene je tudi full bolelo - sploh če sem stala oz. če sem bila dalj časa v istem položaju,
nehalo se je pa med 15 in 18 tednom nekje. Vzrok je bila vodna cista, ki se baje večkrat pojavi ob zanositvi, potem pa ko plod zraste, cista poči (vsaj pri meni je bilo tako). Z malim je vse OK - čez 10 dni bo upihnil 1. svečko.

lp

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?