|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BIVŠA
5.4.2006 15:09:15   
Anonimen
Pri nas je tako, da smo velika družina..moja otroka, njegov otrok, večkrat še nečaka na kosilu..z partnerjem se imava rada in si izkazujeva nežnosti..vsake toliko ko je razburjen zaradi kakšne stvari - ponavadi v vezi njegovega sina - me pokliče po imenu bivše..res je, da imava malo podobni imeni ampak mene to totalno spravi iz tira..to se je zopet zgodilo včeraj pri kosilu, ko sem jih vse po vrsti stregla..seveda sem se zaradi otrok zadržala ampak se mi je dobesedno utrgalo potem..njegov odgovor oz. bedasti izgovor je bil kaj je to kaj takega..naj omenim še to, da ta bivša ni prenesla njegovega sina niti drugih sorodnikov, to, da bi jim kdaj skuhala kosilo v 5 letih so lahko samo sanjali in še podobnih situacij..v glavnem mene to žali in ne morem razumeti, da se to dogaja še po treh letih najinega partnerstva..pa mi zadnjič razalaga kako ima razčiščene pojme..zame to ni razčiščeno kar sem mu tudi povedala..jaz ga niti pomotoma še nisem poklicala po imenu akšnega bivšega..to me zelo žali in spravlja v slabo voljo..včasih bi ga najraje nekam poslala z vsemi njegovimi skupaj..kaj menite ve o tem? Ima katera podobno izkušnjo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BIVŠA
5.4.2006 15:14:13   
Anonimen

Lustno napisano user posted image user posted image user posted image

Pomir se mal.. sej je vseeno.. v bistvu..

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2006 15:16:43   
soncece24
Ma to so moški, je jezik hitrejši kot pa pamet. Če bi ti vedla, kolkokrat mene moj ata pokliče z bratovim imenom in obratno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2006 15:30:19   
Anonimen

Ena kolegica je Patricija.. pa jo vedno poklicem Pistacija.. user posted image user posted image

Pa ena soseda je Doroteja in je najveckat Tadeja.. Kje sem Tadejo najdu?! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa tiste rozmarinke.. ki so mele full dober komad za evrovizijo pred leti.. sem jim vedno rekel.. marjetice, vijolice, tauzentroze.. user posted image user posted image

Zdaj pa full pazim da moje slucajno ne poklicem kdaj.. recimo ringaraja.net ali pa Tehnofil.. user posted image user posted image  ali pa Papez, kardinal...
Sem pa ji enkrat rekel BaguSka.. ha ha.. je rekla naj pozabim doma na virtualnost.. user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2006 15:33:20   
Dejča
Sončece, to z bratom ni isto - oba sta še vedno njegova otroka - tudi naju s sestro konstantno zamenjujejo z imeni, pa ni problem.

Toda po treh letih - ne rečem, na začetku zveze, sploh, če je bila tista pred nami večletna, se že zgodi - po treh letih pa se to malo prepogosto dogaja - ali pa sta z bivšo v tako rednih stikih user posted image . Razumem, da si jezna.

Če pa misliš, da je pedenanje spred in zad razlog za to, da te bo imel rad (ker mu bivša ni kuhala ali kaj vem kaj drugega delala), se pa zelo motiš. Bolj, kot se razdajaš, bolj mu bo to samoumevno (in premalo cenjeno, če ti pri tem tudi sam ne pomaga)!!!!

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2006 16:31:52   
Anonimen
Točno tako Dejča se strinjam s teboj...

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2006 16:49:41   
*Karmen*
Anonimna, z imenom svoje bivše te prav gotovo ni imenoval zanalašč. Jezik je pač včasih hitrejši kot pamet. Pa ne samo pri moških. Seveda pa to še zdaleč ne pomeni, da to ni boleče. Sploh, če ti potem še zatrjuje, da ni to nič takšnega, namesto, da bi se vsaj opravičil. Znajdi se. Ko bosta naslednjič v akciji ga strastno ogovori z nekim tujim imenom. Mogoče mu bo pa kapnilo, da se človek v takšni situaciji ne počuti ravno lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2006 18:06:44   
Gina
Pa saj to sploh ni pomembna reč. No, meni ni. Verjamem pa, da te malo špikne. Pa še to nima smisla. Da pa bi človek zaradi tega mislil, da te on ne ljubi dovolj ali da se sestaja z njo, je pa brezpredmetno. Če si navajen na neko ime, je to ime psevdonim za partnerja. Nič drugega. Pa določene situacije te še toliko bolj asocirajo na ta psevdonim. In jezik je hitrejši kot pamet. Ni to izraz tega, da njo bolj ceni, zihr ne. Narobe si prevajaš.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2006 19:29:37   
Anonimen
Ah, ljuba duša... Jaz si težko zapomnim imena in tudi dostikrat jih zamenjam... Ko kaj žolčno debatirava z možem, ga pokličem bratovem imenu,
ali pa po imenu od mojega šefauser posted image  Pa sva z možem skupaj 17 let... Mož pa mene pokliče po taščinem imenu, ali pa celo po imenu moje mameuser posted image ... Jezik je dostikrat hitrejši kot pamet. Sem prepričana, da ne misli nič slabega. Pač blekne. Vsekakor je zmotno povezovanje tvojega vzornega gospodinjenja, vajine ljubezni in bivšo... Nobene povezave ne vidim...

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.4.2006 19:40:52   
LARIKA
No ja jaz imam tukaj srečo,..mojemu možu je ime tako kot bivšemu fantu user posted image user posted image tako da ni možnosti da bi se zmotila,..z njegove strani pa še manj user posted image

Verjamem da se ob tem počutiš jezno, užaljeno,..jaz bi se tudi. Nej ti neha meglo pa buče prodajat da je s tem razčistil če pa ni. Če razčistiš te stvari (in v 3 letih naj bi jih)  se potem tudi tako obnašaš, še posebej če te partner opozori in ti pove kako mu je ob vsem tem. Ne pa da ahh sej to ni nič takega user posted image ,..zase vem da bi bila zelo zelo užaljena in prizadeta !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.4.2006 20:15:43   
Vesna
moj ima srečo,ker imava z bivšo isto ime.tako da ne morem nikakor bit užaljena.

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.4.2006 20:15:47   
Anonimen
Ja, jaz sem vedno rekla, da so najbolj pametni tisti tipi, ki svoje babe kličejo "amore" - se vsaj nikoli ne zmotijo pri imenu, heheh.

Sicer pa ti sama veš ali se zmoti zaradi spominov ali pa je samo lapsus. Moj mož tudi najinega sina kliče z mačjim (dvema!!!) imenom, pasjim ali kakim prirejenim pa mu čisto nič ne zamerim. Pa moj tast tudi pred moje ime pritakne pol minute dolg "eeeeeeee" in polminutno tišino. user posted image
In me niti malo ne moti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.4.2006 20:54:08   
Anonimen
Ah, meni moj še po sedmih letih včasih reče Ellen. Njegova mama pa sploh vse pobrka, sem bila pa tudi že Eva. Ma brez veze se sekirat za take stvari. Mogoče je pa že malo v letih, pa počais postaja malo dementen. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.4.2006 21:29:39   
rija
Ne, mene bi pa to user posted image  motilo in doživela bi pravi kuršlus user posted image user posted image

Pod nobenim pogojem me nebi smel klicati po imenu svoje bivše.

Pa daj še ti kdaj njega pokliči po kakšnem drugem imenu, pa reci: eh, pa kaj je to takega!

Po vseh odgovorih pred mano pa vidim, da so slovenke zelo tolerantne ženkice in partnericeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.4.2006 21:59:56   
Pupica
Uf da bi mene poklical po bivši butari...grrrr...jezna bi bila, pa tut ti si opravičeno jezna. Se mi je pa dogajal v najstniških letih, če sem na kerga preveč mislilauser posted image user posted image user posted image In ravno za to bi bila jezna!!!
Ga je pa enkrat tlačla mora, ja...ampak to je že druga zgodba...user posted image user posted image user posted image

Aja imamo pa user posted image Taro in user posted image Tio.Se zgodi ja, da ljudje nekaj časa ob prihodu, veselo ogovarjajo Tio z Taro, pa Taro z Tio. Njim pa ne zamerim, ampak vseeno pa vztrajno popravljam napake. Čez čas pokapčajo...no, ne vsiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.4.2006 23:35:36   
jasnika
pa si naj tvoj partner omisli ljubkovalno ime zate, pa boš potem videla če se bo še vedno motiluser posted image user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.4.2006 23:37:35   
Anonimen
Se zgodi. Definitivno. Ampak jaz bi vseeno pop******, če bi me Kamikaza poklical z imenom bivšega dekleta. Pa razburjenost gor ali dol. Zakaj pa nanjo misli, ko je besen? Bi potem videl besno Kerenso, pa bi se verjetno premislil, da bi me sploh še kdaj poklical... kakorkoli... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
6.4.2006 9:22:13   
Anonimen
Tjazy user posted image

Sicer pa sem jaz tud velikrat (z mamine strani) Janez, Tone, Mateja, Anka, whatever...
Moj me pa res še ni drugače poklical, jaz pa tud njega ne. Me je bilo strah, da bi jaz njega poklicala drugače. Ampak to sam na začetku, če bi se to zgodil sedaj po osmih letih, bi bla pa kriza ja, z obeh strani. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
6.4.2006 9:49:56   
Anonimen
Men bi bilo čisto vseeno. Ker ljubezen se izkazuje z dejanji, ne z besedami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.4.2006 10:30:53   
Nixxon
A ni bolje da ima ime bivše v glavi, ko mu ženska sika, kot tvoje? Najbrž jo povezuje s tečnobo, jezo, kričanjem,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.4.2006 10:41:52   
Anonimen
Mhm, kaj pa če ti med sexom zašepeta njeno ime? user posted image
Al pa ona njegovo????

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
6.4.2006 10:53:24   
Anonimen
To pa ziher vecino full zrajca... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
6.4.2006 11:07:24   
KODA
Jaz sem bila na začetku najine zveze,edino malo ljubosumna na njegovo bivšo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.4.2006 11:34:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

To pa ziher vecino full zrajca... user posted image user posted image user posted image

Aha...user posted image  me zanima ja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
6.4.2006 11:42:50   
wanabe
Pa to niti ni tako hudo. Odvisno je bolj od tega v kakšnih odnosih sta z bivšo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?