|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BIPA
30.3.2005 14:29:01   
Lunca1
Ojla!

Mene pa zanima kje v Celovcu in Gradcu je BIPA. V Gradcu poznam samo tisti konec, kjer je IKEA.

Lp Lunca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   BIPA
30.3.2005 14:31:43   
Mina1
V Celovcu je zelo blizu C&A, ma ne moreš faliti - v bistvu zadaj kotno pod C&A.

Drugače pa še v Sud parku je ena, pa potem nasproti velikega Interšpara pred samim Centrom.

Upam, da se vsaj malo znajdeš po Celovcu, ker imena ulic pa res ne poznam.

Mi vse nakupimo v Bipi, pa še kartico imamo, se ti gor bonusi nabirajo in jih lahko potem koristiš, pa še pleničke so tam najcenejše:bravo:

pa-pa Mina1;)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   BIPA
30.3.2005 14:39:56   
Lunca1
Mina katere plenice pa kopuješ in koliko stanejo?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   BIPA
30.3.2005 15:04:18   
Lunca1
A ve katera za Gradec? A imajo tudi Nestlejevo Bebo in koliko stane?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   BIPA
30.3.2005 20:02:29   
Nani-nani
V Gradcu imaš Bipo v Seirsbergu (mislim, da se tako napiše), to ti je velik nakupovalni center malo pred Gracom.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   BIPA
30.3.2005 20:06:26   
Mina1
LUNCA1: Sorry, šele sedaj lahko odgovorim:

Kupujemo pampers: za :duda: šte. 2, tele zelene in pa rumene, ampak se mi zdijo zelene kot sensitive boljše.

Za 3-letnika za čez noč pa rdeče Easy up - te so pa najboljše na svetu;);) - stanejo cca 12 EUR, včasi je akcija 11,99 EUR, včasih so pa recimo 12,99 EUR. In to je tavelik paket oz. veliko večji kot npr. pri nas V Mullerju, tako da se ti splača.:) Pa v Bipi so npr. ceneje kot v Toysu ali Šparu v Celovcu.

Mi vedno 3 pakete za :hudicek:, pa tri za malega piškotka, pa nas gledajo kot da bi imeli 5 otrok:)-:)-:)-

pa-pa Mina1

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   BIPA
30.3.2005 20:32:54   
Mina1
Sem šla prov paketke pogledati tele št. 2:

Prej sem napisala sensitive pa sem se zmotila. V bistvu so zelene BABY DRY boljše kot rumeno/zelene TOTAL CARE, sploh pa čez noč in tako;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?