|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BICOM v Rogaški
13.5.2006 15:09:13   
sasa30
Pri naši 2,5 mesečni Zali so se pojavile pikice za ušesi, na vratu in na trebuščku. Pediatrinja naju je poslala naprej k dermatologu (greva v ponedeljek), sumi pa alergijo na mleko user posted image . Ob prebiranju postov na tem forumu, sem zasledila, da vas je veliko svoje sončke peljalo v Rogaško na BICOM. Pa me zanima, ali je to v sklopu zdravilišča? Kakšna je čakalna doba (predvidevam, da je user posted image ) in kolikšen finančni zalogaj predstavlja?

Hvala za vaše odgovore in veliko sončka!
S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BICOM v Rogaški
13.5.2006 20:58:54   
Janeja
Bioresonančne tearpije na Bicomu v Rogaški se izvajajo v privatni "ambulanti", ki nima nobene zveze z zdraviliščem. 

Čakalna doba ni prehuda: če lahko dopoldne potem dobiš datum verjetno v roku enega tedna, za popoldanski termin pa je treba počakati kakšen teden več.

Cenovno pa je prvo testiranje 12.000 SIT, enourne terapije pa po 8.800 SIT.

S sinom sva ravno prejšnji teden, po 7 terapijah, uspešno zaključila zdravljenje alergij na cvetni prah, živali in zelenjavo. user posted image   Pred 2 leti pa sva se na ta način rešila tudi alergij na mleko, jajca, moko, arašide,...

(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2006 21:23:24   
sasa30
Janeja, hvala za informacije. Presenečena sem nad kratko čakalno dobo, saj sem slišala, da se v LJ čaka tudi pol leta in več. Zanima me še, na kako pogosto so te terapije. Mi lahko napišeš še naslov in telefonsko te ambulante?
Bravo za tvojega sinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
LP, S.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2006 21:24:56   
mami darka
Tut mi se zdravimo v Rogaški. Ker tja hodimo že od lanskega februarja in od oktrbra vozim oba sončka je finančni zalogaj kar krepek. Ampak se splača in mi ni žel niti tolarja. Vse ostalo pa ti je že tako Janeja napisala. Število terapij pa je odvisno od števila alergenov.Pomaga pa tut, da se diete strogo držite. Upam, da boste đimprej gotovi. Če pa rabiš še kakšne info, pa mi lahk pišeš tut na ZS. 

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2006 21:30:18   
mami darka
No pa še to
tel 038973280 so pa zraven hotela Slovenija. Terapije pa si lahko terminsko določaš sam, pripročam pa čimpogosteje( 1-2 x na teden).

(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2006 22:15:42   
Ada
Pri nas sem se najprej zdravila jaz, nato oba sestrina fantka (mlajši je imel hudo alergijo na celo vrsto stvari), sedaj pa vozim mojega štirimesečnika. Vsi smo imeli zelo dobre izkušnje, tako da definitivno priporočam.
Tako mali otroci imajo ponavadi krajše terapije- midva npr 30 min in plačava nekaj čez 500 sit.

(odgovor članu mami darka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2006 22:16:53   
Ada
Seveda manjka ena 0, tako da je 5000 SIT.

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2006 16:33:01   
sasa30
Punce, najlepša hvala za te informacije! Počakala bom, da vidim, kaj mi bodo povedali jutri, potem pa takoj akcija. Vsekakor se splača poskusit, pa čeprav se bomo vozili s čisto drugega konca Slovenije. Še enkrat hvala!

LP, S.

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2006 20:35:36   
Janeja
Glede čakalne dobe - tudi mene je presenetilo, kako hitro sem dobila datum. Ko pa sem videla njihov delovni čas, mi je bilo hitro jasno zakaj. Delajo namreč od pon. do petka od 7h do 21.30, ob sobotah pa od 7h do 14.30.  Tako seveda naredijo dosti več kot ostale Bioresonančne ambulante, ki delajo po 8 ur na dan.

Ostale odgovore so ti pa že druge napisale.

Še enkrat - veliko uspeha!

(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?