|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BC mini
27.11.2005 21:15:19   
andreja 07
Pozdravljene!
Vem da se sliši smešno sploh glede na to da imam 5 letnega sina ampak vseeno test BC-mini je pokazaluser posted image  ampak ne v takem razmaku kot v navodilih pač pa je tistauser posted image ,ki potrjuje user posted image nižje kot v navodilih prosim za vaše mnenje  ali se je to tudi vam zgodilo? hvala pa čimprejuser posted image .Srečno

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BC mini
27.11.2005 21:21:15   
Massa26
Mislim, da nima veze, kje točno je tista črtica, važno, da sta dve! Torej, čestitam za user posted image !

Ne vem, zakaj bi bilo smešno user posted image .. user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2005 21:26:50   
andreja 07
ma zato k sem že rodila pa neb rada da b se mi kera smejala za tako vprašanje ampak resnično je tista črtica k b morala bit poleg testne se pravi rezultat precej nižje kot v navodilih  samo za to.jaz še kar dvomim in jutri grem na bhcg k mi bojo že itak kri vzel če pa je resuser posted image bo pa več k dobrodošla namreč trudiva se že 4 leta in ravno ta mesec čakamuser posted image da začnem z špikanjemza isci postopek pri dr. Rešu tko da upam da res user posted image in v tem primeru bom menagon prodala pa ti ti je že uspelo?

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2005 21:40:19   
Massa26
O, nikar se ne sekiraj zaradi teh črtic, tukaj smo že doktorirale iz raznoraznih variant črtic in prividov user posted image .

Ampak, pri tebi sem prepričana, da ni dvoma. Če sta dve, sta dve. user posted image user posted image user posted image
O a tik pred epruvetko, ja še enkrat user posted image . user posted image user posted image user posted image

Jaz sem na klomifenu, 5. mesec (vmes premor za HSG).

SREČNO JUTRI NA PREGLEDU! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2005 21:42:17   
Massa26
Aja še to: za BC mini sem že večkrat slišala, da se tista narisana slika v navodilih ne ujema s prikazom v resnici. Torej, brez skrbi, user posted image .

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2005 22:21:57   
JASNA D
Najprej seveda čestitke. Bi pa samo vprašala, kje za vraga ste še dobile ta test, v MB ga namreč nimajo nikjer, kjer sem zanj vprašala.

Jasna

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2005 22:25:53   
Ro-La
Jasna, ja pol bo pa treba CB kupituser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2005 22:33:59   
JASNA D
Čuj Ro-La nea je***. Mi brezposelni nimamao gnara za taki luksuzuser posted image .

Sočustvuj z mano, pa me ne zafrkavaj, če ne dobiš niti enega kofeta več! Jasno?!

Jasna

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2005 7:02:05   
S22
Najprej čestitam, dve sta dve, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jasna D., BC mini dobiš tud v Europarkovi lekarni, če jim ga ne zmanjka;)user posted image

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2005 11:39:38   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: JASNA D

Čuj Ro-La nea je***. Mi brezposelni nimamao gnara za taki luksuzuser posted image .

Sočustvuj z mano, pa me ne zafrkavaj, če ne dobiš niti enega kofeta več! Jasno?!

Jasna

Jasna - jaz ti ga z veseljem pošljem kot darilo za miklavža user posted image  samo povej, če si za user posted image

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2005 11:45:09   
Klarissa
user posted image user posted image črtici na BC mini sta bolj razmaknjeni kot na slikici!!!!
čestitkeuser posted image user posted image
želim ti vso srečo in prijetno, zdravo nosečnost,....
jaz sem ga pa kupila v MB v lekarni v Evroparku, v LJ pa v lekarni pri Polikliniki!!!
papa

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2005 11:46:35   
lana38
V Ptuju ga imajo v mestni lekarni in v lekarni na Bregu.

lana38

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2005 12:17:03   
andreja 07
izvida od krvi nisem še vidla k mi delajo še ene druge preiskave pa bom jutr zvedlauser posted image sem pa dans kupila še CB in učinekje user posted image namreč pokončnauser posted image ja spet zelo slabo vidna tko da mislim da ni vse skupaj nič edin kar si želim je čimprej teta da začnem že enkat z injekcijam k b morala dans že prvi UZ met pa še do tete nism pršlauser posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2005 12:49:38   
Monika79
ne takoj obupati, se ti vsaj rahla navpična črtica vidi user posted image  user posted image  user posted image  - tako da nekaj je, sicer pa ti bodo krvni izvidi vse pokazali user posted image user posted image
kdaj pa jih dobiš?

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2005 13:00:11   
andreja 07
ja zelo rahlauser posted image  se vidi mam že občutek da jo sam jaz vidim zato nič kaj ne upam  na user posted image  k se že 4 leta ubadamo s tem

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2005 13:03:03   
Monika79
Vseeno držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate user posted image
Zakaj pa tako dolgo delajo pregled krvi user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Neposredna povezava do sporočila: 16
28.11.2005 13:17:22   
andreja 07
ha da ti razložim sliš se mal kruto namreč dobila sem neko alrgijo in mi je zdravnica odredila odvzem krvi pa je bil tak listič kot je tud za bhcg pa sem sama nardila križec še za bhcg pa sem prejle klicala pa še nimajo izvida  je rekla naj ob 3 pokličem

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.11.2005 13:28:28   
Monika79
a tako je bilo user posted image

potem pa nam javi novičko, upam, da bo pozitivna user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

sindarin

Kaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?

izberem igračo (48%)

določim okvirno ceno (24%)

izberem trgovino in potem poiščem igračo (15%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!