|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BC mini
25.6.2005 10:28:40   
Tanyya
Zdravo punce,že nekaj časa me ni bilo tule gor.Prejle,ko sem se končno opogumila,sem danes po 54 dnevih zamujanja naredila Bc mini,pa je pokazal samo 1 črtico.Že kakih 14 dni mi je slabo zjutraj in zvečer,v jajčnikih me špika,enkrat na eni,drugič na drugi strani.Pa si rečem,no bom vseeno dobila :hudicek: pa še kar nič.Sem kake 3 mesece nazaj naredila test z Romedom pa sta bili obe črtici(ena bolj rahla) pa tudi ni bilo potem nič.Kak teden bom počakala pa naredila še en test.Pravijo da Cb ni več tako zanesljiv,katerega potem kupiti?Se kateri mogoče tudi to dogaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   BC mini
25.6.2005 11:03:56   
Kornelija
Meni je CB pokazal negativno in, ker ni bilo :hudicek: od nikoder meni pa vsak dan slabo in prsi so me zelo bolele sem šla k svojemu G, ki mi je naredil UZ, kjer se je pokazalo, da se nekaj dogaja. Čez 10 dni me je ponovno naročil na UZ in takrat smo videli srček in malo pikico veliko 15mm. Kot vidiš se res ne moremo preveč zanašati na teste!!!

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   BC mini
25.6.2005 11:12:54   
Tanyya
Kornelija.a pol praviš kar do G?Upam da ni na dopustu.En test še imam pa ga moram uničit :)

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   BC mini
25.6.2005 11:20:37   
Kornelija
Če že moraš, pa ga uniči :) jaz ti v glavnem držim :miska::miska::miska:, da se bi tudi pri tebi tako odvilo kot se je pri meni... Mogoče bo ta drugi bolj priden in bo pokazal :modri::roza:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   BC mini
25.6.2005 11:29:17   
Anonimen
Meni je tudi BC mini ta mesec že dvakrat pokazal samo eno črtico, M. ni na vidiku, čeprav zamuja skoraj tri tedne, počutim se kot ponavadi, me je pa včeraj cel dan bolela sramna kost in me je spodaj vsake toliko časa nekaj kar močno špikalo. Pa včeraj so mi še bradavice otekle in me na dotik bolijo. Ah, ne vem več. Noseča se ne počutim, PMS me pa tudi ne daje.

Bomo še malo počakali. Krivim vročino za to zmedo.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   BC mini
25.6.2005 11:29:25   
Tanyya
Ga pa bom :) ampak naslednji teden.Se prav spomnim,ko je ena tule gor delala test pa ji je pozitivno pokazal šele 68 dan.Nič,počakat pa bomo videli.Na živce mi pa gre da mi test nič ne pokaže,pa še :hudicek: ni od nikoder.Z :hudicek: bi se sprijaznila,tako pa ne vem pri čem sem.Huh!(smalji ki piha)

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   BC mini
25.6.2005 11:30:51   
Tanyya
Aja,Kornelija,kako sem nevljudna!Čestitke tebi za :duda:.V katerem mesecu pa si?

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   BC mini
25.6.2005 11:47:07   
Kornelija
Sem še čisto na začetku- 8 tednov! Hvala za čestitko :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   BC mini
25.6.2005 12:16:33   
Tanyya
ooo,pol bo fobruarček :bravo::bravo: Ker si pa še čisto na začetku ti želim lepo nosečnost brez velikih :nosecka: težav

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   BC mini
25.6.2005 13:42:10   
bobika
Ti si tudi ena izmed nas, ki tak dolgo čakamo, da naredimo test. Jaz sem ga ravno danes naredila. Od m je že natanko dva meseca. Delala pa sem test sereteck direckt ali nekaj podobnega. In je že med lulanjem pokazal :roza:
Želim, da ti tudi čimprej doživiš to izkušnjo.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   BC mini
26.6.2005 8:26:49   
cica
Bobika, pa si ti DVA MESECA čakala s testom?? Oziroma en mesec?? Saj ne morem verjeti, da si to zmogla. Jaz nebi. Ali pa sim mogoče prej delala, pa ti ni pokazal? No, daj, povej, ker me res zanima.

IN SEVEDA NAJBOLJ POMEMBNO:::::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   BC mini
26.6.2005 8:29:52   
cica
Bobika, pa saj ne morem verjeti, da nisi tsta delala en M po zaostali:hudicek: ? Jaz tega nebi zmogla. Ali pa ti ni pokazal? No, daj povej, ker me res zanima.

In seveda NAJBOLJ POMEMBNO::::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   BC mini
26.6.2005 9:57:53   
cica
Bobika, pa kako lahko čakaš mesec dni??? Jaz tega ne bi zmogla. Prej res nisi naredila testa?

Čestitke k :duda:!

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   BC mini
26.6.2005 9:59:54   
cica
JOJ, JOJ , ŠORČI ZA TOLIKO SPOROČIL! SEM MISLILA, DA JIH RAČUNALNIK NI SPREJEL. JOJ,JOJ,JOJ! :zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   BC mini
26.6.2005 11:02:51   
bobika
Ej cica si faca. Sem mislilam, da si tak presenečena, da si me tolikokrat všrašala :)-
Ne, testa nisem delala prej, pa še zdaj ga ne bi, če me pridne forumke ne bi prepričale.
Sem mela neredne m in ciklus se je vlekel tudi do 75 dni ali še več. Pa nisem brezveze paničarla s tem testom. To je blo nekaj normalnega, da tak dolgo ni m. Sedaj pa sem začela polagati večjo pozornost na nosečnost, ker mi je blo že cel teden slabo in to fejs slabo.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   BC mini
26.6.2005 11:35:56   
cica
Bobika, Bobika, ti srečna Bobika! Jaz pa delam teste že dva dni prej. Saj sem prava trapa. Pa še neg. so. Predprejšnji mesec sem zaradi hormonskih testov pila klomifen , pa se mi je ciklus podaljšal.Kot kaže bo tudi ta zamaknjen, saj je test neg, m pa še ni.
Ni kaj. Imela boš lepo poletje, kaj?

:duda:(Naj ti zaupam skrivnost: v trgovini imam že ogledan voziček):duda:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   BC mini
27.6.2005 7:08:39   
girly
če :hudicek: do konca tedna še vedno ne bo, pejt dat kri!to je edini zanesljivi način!boš takoj vedela pri čem si!

srečno
girly

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?