|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BBT/dolžina lutealne faze
9.3.2009 16:29:53   
mamica wannabe
vsem lep pozdrav!

imam problem ki si ga ne znam razložiti pa mi morda lahko katera od vas pomaga.

za nama je 12. neuspešen krog. ker je moja tečka zelo neredna (od 29-44 dni) sem si zadnja 2 meseca vsako jutro merila bazalno temperaturo (ob isti uri, profi termometer, na istem mestu,v kolikor se da enakih okoliščinah) - razlog : da vidim če sploh imam ovulacijo. v obeh primerih se je krivulja lepo pokazala - prva polovica ciklusa nižja temperatura, druga polovica ciklusa višja temperatua - vmes pa (naj bi bila) ovulacija. podatke vpisujem v fertilityfriend - ker mi je najbolj priročno. Spolni odnosi so redni na 2-3 dni - včasih tudi več - čisto odvisno od počutjauser posted image .

prvi ciklus naj bi imela ovulacijo 18. dan. drugi ciklus pa 23. dan. vse lepo in prav..problem je v tem da je bila lutealna faza v prvem ciklusu 11 dni, v drugem pa 15. dni.

kot sem prebrala je dolžina našega ciklusa odvisna od tega kdaj imamo ovulacijo - in le ta variira. Lutealna faza pa je bolj ali manj enaka (mogoče dan gor/dol)

no z mojo očitno ni tako user posted image ..

kakšne izkušnje imate z merjenjem bazalne temperature?kakšni so vaši ciklusi - še posebaj me zanima lutealna faza...seveda me za vse skupaj že močno skrbi...mislim da je z meseca v mesec malo težje...

bila sem že pri ginekologinji - dala je klomifen, vendar mora dragi prej še na spremiogram...tako da bom prvo počakala na te rezultate (pri dr. Rešu je čakalana doba trenutno 1 mesec)

bomo videli user posted image ..vsaka izkušnja in vsako mnenje z vaše strani mi bo veliko pomenilo..

pozdravče in veliko veliko veliko sreče vsem pri user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.