Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BA Maestro - poslovanje v tujini 3.11.2008 15:21:15
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: žirafica Ali veste, koliko je razširjena plačilna kartica BA Maestro v EU državah v primerih: - plačevanje v trgovinah in restavracijah, hotelih, V skoraj vseh evropskih državah, ZDA, tudi Južni Ameriki, Južni Afriki lahko neovirano plačuješ s to kartico. - možnost dviga denarja na bankomatih? Praktično na vseh bančnih avtomatih lahko dviguješ gotovino. Pa tudi znesek (provizija) za opravljeno storitev se je v zadnjih letih precej znižal. Zanima me, ali je bolj izjema kot pravilo, da lahko s to kartico dvigaš denar na bankomatih in direktno plačuješ? Imam namreč edino to plačilno kartico, pa ne bi rada nosila s seboj večje vsote denarja... Še to: a je kakšen poseben kunšt v tujini dvigovati denar na bankomatu s to kartico A je postopek tak kot pri nas? Postopek je identičen kot pri nas - ko vstaviš kartico, te najprej vprašajo "izberi jezik", potem pa nadaljuješ postopek tako kot pri nas. Pa srečno pot!
|
|
|
|
RE: BA Maestro - poslovanje v tujini 3.11.2008 15:34:55
|
|
|
|
žirafica
|
KT, hvala
|
|
RE: BA Maestro - poslovanje v tujini 3.11.2008 18:45:54
|
|
|
|
Olivija
|
jaz v tujini samo Maestro uporabljam, zadnjič sem tudi hotel plačala (so mi ga sicer 2x trgal, pa se je tudi to v enem tednu uredilo). Edino kadar sama sebe kreditiram potegnem Viso ven.
|
|
|
|
RE: BA Maestro - poslovanje v tujini 3.11.2008 19:43:45
|
|
|
|
robinzon
|
Z mojo maestro ba plačujem v Avstriji in na Hrvaškem brez problemov.
|
|
|
|
RE: BA Maestro - poslovanje v tujini 3.11.2008 21:15:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa tudi znesek (provizija) za opravljeno storitev se je v zadnjih letih precej znižal. Res je. NLB npr., ima v EU enako tarifo kot na bankomatih drugih bank v Sloveniji. Ne vem, ali je doma drago ali v tujini poceni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2008 14:32:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?