Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 27.9.2007 14:54:09
|
|
|
|
Anonimen
|
za moj okus preveč barv. sploh stropa ne bi barvala ker ga barva zniža. strop naj bo bel. js bi na steno dala sam eno barvo recimo živo rumeno če je v pohištvu že druga barva pa še natur les je tut barva. al pa na kontra oranžni kako modro.
|
|
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 27.9.2007 20:59:56
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Pa sem mislila da bi tiste stene kjer bo postelja in omara pobarvala zeleno,ostale pa pol rumene in pol oranžne,vmes pa mogoče bordura z kakšnim otroškim motivom, Moja sestra ima v otroški sobi za punčko oranžno-zeleno barvo!Ena stena tak,druga spet drugače!Tudi pohištvo je v enaki barvi!Soba je zares lepa!Prava otroška sobica!
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 27.9.2007 21:42:22
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Meni se zdi, da se rumena in zelena zelo lepo dopolnjujeta, pa tudi barve so nevtralne; za punčko ali fantka. Se mi pa oranžna zdi, da bi za otroško sobco znala biti preagresivna. Ne vem, samo ugibam.
|
|
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 27.9.2007 22:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
< Sporočilo je popravil LARA -- 27.9.2007 22:10:37 >
|
|
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 27.9.2007 22:36:49
|
|
|
|
pravljica
|
meni je všeč oranžno zelena kombinacija...tudi rumeno zelena...vseh treh pa ne bi dajala v eno sobo pa strop naj bo bel...če bosta 2 barvi na eni steni, se izogibaj ravnim linijam, otroci bi se naj bolje počutili "v krivuljah" (tudi v šolah in vrtcih se tega držijo, kolikor sem imela sama priložnost opaziti)
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 28.9.2007 7:38:59
|
|
|
|
Lenny
|
Petrc@, moj maxi se bo k vam preselil. V teh barvah je planirana njegova sobica v novi hiški. Tako da lahko na izbiro samo
|
|
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 28.9.2007 8:25:33
|
|
|
|
petrc@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Petrc@, moj maxi se bo k vam preselil. V teh barvah je planirana njegova sobica v novi hiški. Tako da lahko na izbiro samo Pa boste imeli ravne linije,ali kako drugače??? mi smo se kar odločli da bomo barvali takole: 2 steni zeleni do cca višine 160 cm(tam bo tudi pohištvo,ki je v komb.z natur lesom in oranžno barvo),ostali dve steni pa spodnja polovica rumena,zgornja oranžna,vmes pa bordura,verjetno od puja,to bomo še vidli.Tam kjer bo postelja bo bolj mirni kotiček,igralni pa bo bolj vzpodbudljiv in živahen,saj te barve tudi tako vplivajo na človeka. Hvala za mnenja in si pišemo!! Petra
|
|
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 28.9.2007 8:37:13
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Iiiiiiii to pa so lepe sobice (ZELO)!Mi lahko poveš od kje ti te slikice?Prosim lepo!
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 28.9.2007 10:17:47
|
|
|
|
Lenny
|
Ravne linije. Gre za sobico v mansardi. Do višine konečnega zidu bodo navpične črte, kjer se bodo izmenjevale vse tri barve. Barvni pasovi bodo širine od 10 do 15 cm. Stena okoli vhodnh vrat v sobico bo rumena, okoli okna in vrat na balkon zelena, tretja pa oranžna in pred njo pridejo omare in pisalna miza. Postelja bo pod poševnino. Pohištvo bo v osnovi v naravni barvi lesa, pri čemer bova posamezne elemente (vrata, predal, nekaj polic) prebaravala v enake tone, kot se bodo pojavljali na steni.
|
|
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 28.9.2007 10:37:59
|
|
|
|
petrc@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Ravne linije. Gre za sobico v mansardi. Do višine konečnega zidu bodo navpične črte, kjer se bodo izmenjevale vse tri barve. Barvni pasovi bodo širine od 10 do 15 cm. Stena okoli vhodnh vrat v sobico bo rumena, okoli okna in vrat na balkon zelena, tretja pa oranžna in pred njo pridejo omare in pisalna miza. Postelja bo pod poševnino. Pohištvo bo v osnovi v naravni barvi lesa, pri čemer bova posamezne elemente (vrata, predal, nekaj polic) prebaravala v enake tone, kot se bodo pojavljali na steni. ,lepoooo!!!
|
|
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 28.9.2007 11:35:08
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA za moj okus preveč barv. sploh stropa ne bi barvala ker ga barva zniža. strop naj bo bel. js bi na steno dala sam eno barvo recimo živo rumeno če je v pohištvu že druga barva pa še natur les je tut barva. al pa na kontra oranžni kako modro. Razmišljam zelo podobno. Jaz imam raje manj barvite stene, pa da potem sobico "okrancljaš" z dodatki v barvah. Sicer je vse pisano - pohištvo, posteljnina, stene, pa še kup dodatkov, igrač... too much zame! Pa po mojem mnenju tudi za otroka.
|
|
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 28.9.2007 11:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Mlada mamica Iiiiiiii to pa so lepe sobice (ZELO)!Mi lahko poveš od kje ti te slikice?Prosim lepo! [/quote] čist tko snete z googla slike - vtipkaj v ghoogle mladinse al pa otroške sobe pa ti jih bo ven vrgl precej
|
|
|
|
RE: BARVE V OTROŠKI SOBI-pomoč 28.9.2007 12:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mlada mamica Hvala....sem mislila,da si jih zasledila v kateri trgovini!Lepe sobice....zelo! ja sej so iz internet strani različnih proizvajalcev. mal pobrskej
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?