Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
BABNCE ZA VSE VAS DRŽIM PESTI!!! 23.7.2006 23:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Berem vas že dobri dve leti, vse o vas, vaših težavah.... Veliko vas poznam še iz časov, ko sem se sama trudila zanositi in čeprav so mi rekli, da verjetno ne bo šlo, nama je ratalo po prvem poizkusu z jemanjem klomifena, vsi so bili presenečeni in govorili o čudežu. Moj mali čudež je sedaj star že več kot sedem mesecev in res je čudež, vsak dan se zahvaljujem za to bitjece. Od prvega dne govorim, da so nama jo prinesli angeli iz nebes in v to tudi sveto verjamem, prav tako pa verjamem, da boste tudi ve dočakale svoje angelce, ki vam bodo uresničili vaše tako dolgo željene sanje. Rada bi vam povedala samo to, da držim pesti za vas, da upam z vami in da sem prepričana, da bo vsaka izmed vas kmalu v rokah držala svojega angelca! Ne obupajte, v mislih sem velikokrat z vami in držim pesti!
|
|
|
|
RE: BABNCE ZA VSE VAS DRŽIM PESTI!!! 24.7.2006 6:22:30
|
|
|
|
Bety
|
Hvala anonimna.....veliko boljše bi bilo, če ne bi bila anonimna....ker sem jaz že stara fosilka in mogoče bi te bila vesela brati.. Želim ti vse dobro v življenju z majhno štručko...
|
|
|
|
RE: BABNCE ZA VSE VAS DRŽIM PESTI!!! 24.7.2006 8:37:13
|
|
|
|
Neža81
|
...LEPO NAPISANO...
|
|
|
|
RE: BABNCE ZA VSE VAS DRŽIM PESTI!!! 24.7.2006 14:17:00
|
|
|
|
suzugov
|
tudi jaz... za vse nas...
|
|
|
|
RE: BABNCE ZA VSE VAS DRŽIM PESTI!!! 24.7.2006 15:53:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Hvala ti za lepe želje.Tudi jaz sem že ena stara fosilka.Joj,škoda da si pisala pod anonimno bi vsaj vedele kdo si? LP MOjca
|
|
RE: BABNCE ZA VSE VAS DRŽIM PESTI!!! 25.7.2006 22:27:11
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Tudi jaz držim pesti za vse vas da čimprej ugledate velike
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.