|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BABIDEAL-quinny formula-vaše mnenje!
12.10.2009 23:24:37   
harley

Jaz vas bi lepo prosila za mnenje user posted image user posted image o vozičku ker vem, da vas je kar nekaj že pravih strokovnjakov za ta mala prevozna sredstva.

In sicer smo z mojo malo bolj na tesno z denarjem zato kupujemo voziček iz druge roke. Do zdaj smo imele piccolo voziček, ki pa nam počasi postaja že majhen (mala ima 4M), športen del pa se mi ne zdi uporaben za dlje časa, sama pa imam namen (če se bo deklica seveda strinjala) voziček uporabljati še kar nekaj časa.

Dobila sem oglas na bolhi za babidealov voziček, narejen po quinnijevi formulu, mislim da freestyla. Spodi vam prilagam še link. Zanima me vaše mnenje ker si ne morem privoščiti vržt denar kar proč.. Mogoče preveč kompliciram...ne vem. Pomembno mi je, da je voziček za vse terene, da lahko otrok tudi leži noter....če ga katera slučajno ima, me zanima ali se da ležišče obrniti, da gleda stran od mene ali pa proti meni...

no kakršnakoli informacija, bo dobra informacija....hvala lepa user posted image

http://www.bolha.com/oglas383351710/quinny-formula
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BABIDEAL-quinny formula-vaše mnenje!
13.10.2009 13:05:16   
hubi
Te gume so za vsak teren, fino oblažijo tresenje, obrniti se pa ležišča ne da. Če si sliko pogledaš, je blago pripeto na ogrodje.

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BABIDEAL-quinny formula-vaše mnenje!
13.10.2009 13:14:30   
monikajulija
pozdrav,mi imamo že  celo leto in 2 meseca star qunny frestyle ki je identičen žal pa dražji.res je da gre po vseh terenih mi imamo veliko gozdov in farm še po okolici in je vsemu kos.
priporočam tako enega kot drugega(predvsem glede cene).user posted image
dober nakup in seveda lepe sprehodeuser posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: BABIDEAL-quinny formula-vaše mnenje!
13.10.2009 13:18:40   
Anonimen
Pri temu vozičku z bolhe se mi zdi pomanjlkivo to, da nima ne varovala spredaj in ne nastavljivega naslonjala za nogice. Torej ko otroček leži, mu nogice bingljajo dol.

(odgovor članu monikajulija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: BABIDEAL-quinny formula-vaše mnenje!
13.10.2009 13:55:15   
Luns
Imam doma podoben model samo od maxi cosi, super terenc prevozili vse mogoče terene z njim nam je odlično služil. Pričakujemo pa sedaj drugega pa vseeno razmišljam da bi ga zamenjala za Quinny freestyle 3xl, še vedno terenec ampak ima tiste stvari ki me v tem modelu motijo izboljšane, sedež se da pokonci, vrtljivo kolo, in lahko obračaš sedež v obe smeri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?