Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BABICE- CELJSKA BOLNIŠNICA 29.4.2006 22:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena! Jz sem imela zelo slabe izkušnje s sestrami, kar se tiče pa babic pri po porodu sta bili pa O.K., ker sem rojevala od 7-14 se je zamenjala že smena, tako da druga babica to je bila Brigita je bila ZELO SUPER VSE ČESTITKE . Kar se pa tiče sester je pa tako, tako govori se da je porodnišnica prijazna dojenju sam pri meni in še od katere sem slišala pa ni tako, kar se tega tiče imam ful slabe izkušnje in ko bom šla naslednjič rojevat se jim že ne bom pustila z.
|
|
|
|
RE: BABICE- CELJSKA BOLNIŠNICA 29.4.2006 23:01:15
|
|
|
|
Jančika_
|
Moj porod je vodila babica Brigita. Z eno besedo - enkratna . Izbirati pa itak ne moreš; če bi lahko, bi si jo rezervirala za drugi porod.
|
|
|
|
RE: BABICE- CELJSKA BOLNIŠNICA 10.5.2006 11:44:07
|
|
|
|
Barbela
|
Tudi moja babica je bila super, sicer ne vem imena. Tudi sestre so bile v redu. Meni so zelo pomagale z dojenjem. Po dve na1x sta bile pri meni in tiščale bradevico mali štruci v usta, ta pa je tiščal usta skupaj Zelo so se trudile. Za zdravnike pediatre pa ne bom komentirala, ker so nas razčarali. Njihova napaka je površnost in nedoslednost (v mojem primeru) in moj otrok bi lahko bil brez noge. Priporočam ti, da ne razmišljaš preveč o porodnišnici, ker nima smisla. Če imaš smolo, se ti lahko v vsaki porodnišnici pripeti kaj neprijetnega. Čim krajši in prijeten porod ti želim.
|
|
|
|
RE: BABICE- CELJSKA BOLNIŠNICA 16.5.2006 19:12:13
|
|
|
|
HuAnita
|
Jaz sem imela mislim da eno babico Angelino (vsaj mislim,da ji je tako ime), no v končni fazi pa so bile ob meni vse 4 dežurne babice in še zdravnica. Čez babice nimam kaj reči. Še pred nekaj dnevi sem jo (Angelino )srečala na sprehodu z malo, pa se me je spomnila
|
|
|
|
RE: BABICE- CELJSKA BOLNIŠNICA 20.6.2006 22:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ob meni je bila babica Barbara( mislim daji je tako ime),je mlada ima kratke lase blond pramene, sicer mi je delovala malo sitna ampak bila je super in sem ji zelo hvaležna da je mojemu sončeku pomagala na svet. Če slučajno prebira tale forum sem ji zelo hvaležna, da je bila ob meni
|
|
|
|
RE: BABICE- CELJSKA BOLNIŠNICA 21.6.2006 8:39:34
|
|
|
|
marjanaR
|
Jaz sem imela eno starejšo, ne vem njenega imena, vem pa, da je malo jecala oz. imela govorno napako. Oštra ali super.
|
|
|
|
RE: BABICE- CELJSKA BOLNIŠNICA 21.6.2006 19:26:43
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst se moram tudi zahvalit babici Barbari, pa pri meni ni bila nič sitna Meni je zelo pomagala in če ne bi tako vztrajala, bi se pri meni končal porod z CR. Dela z srcem Tudi z sestrami sem bila zadovoljna, so bile vse prijazne in odgovarjale na vsak moj zakaj lp, Tinka
|
|
RE: BABICE- CELJSKA BOLNIŠNICA 26.6.2006 10:43:13
|
|
|
|
ČEBELA
|
Mislim, da so skoraj VSE babice v Celjski porodnišnici ODLIČNE. Z menoj je bila babica BRIGITA R. Res je bila super in upam, da bom tudi pri drugem (ko bo ) porodu imela to srečo, da bo takrat v službi. Po izkušnjah prijateljic pa so zelo dobre in prijazne tudi Milena, Angela in Barbara. Glede sester iz neonatalnega oddelka pa se ne bom opredeljevala . Zelo me je motilo, da sem morala ponoči vstajati in s pikico rajžati na tehtanje. KO sem zanosila, sem bila odločena, da bo moj otrok dojen. S tehtanjem in "napotki" pa sem prišla domov vsa zafrustrirana. Kljub vsemu sem vztrajala in res je bilo vredno. Sicer pa... rojstvo otroka je najlepša stvar, ki se mi je zgodila. Čeprav sam porod ni ravno zabavna reč, bi šla še stokrat rodit - za vse nasmeške, ki jih sedaj prejemam . CARPE DIEM!
|
|
|
|
RE: BABICE- CELJSKA BOLNIŠNICA 10.7.2006 20:38:00
|
|
|
|
KOZLEK
|
No jaz bi pa seste iz neonatalnega oddelka samo pohvalila so ble res super Sploh prvo noč po CR mi je celo noč pedenala kot da sem edina na oddelku,(sestra Tadeja), sestre za novorojenčke iz spodnjega štuka so pa tudi ok razen ene, k me je tolk za bradavice vlekla kot zmešana, ampak je bila sreči samo enkrat pri meni.
|
|
|
|
RE: BABICE- CELJSKA BOLNIŠNICA 25.7.2006 22:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOZLEK razen ene, k me je tolk za bradavice vlekla kot zmešana, ampak je bila sreči samo enkrat pri meni. Ne razumem... Zakaj hudiča te je pa za bradavice vlekla??? Auch...
|
|
|
|
RE: BABICE- CELJSKA BOLNIŠNICA 31.7.2006 20:35:21
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem tudi na letela na to sestro. Sej zdej se mi zdi smešno, takrat sem bla pa ornk šokirana, sem jo skor usekala Vlekla me je pa zato, da je ugotovila, če se mi mleko vredu dela K sreči je to nardila samo enkrat, ker je iz mojih joškic kr špricnlo in je bla zgleda zadovoljna Lp, Tinka
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Ime za fantkamel79Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.Matevž (
11%)
Tevž (
8%)
Aljaž (
20%)
Jaka (
18%)
Jakob (
18%)
Luka (
26%)
Število vseh glasov: 280Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!