|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedeži v akciji???
8.4.2006 10:11:26   
Čajček
Pozdravljene!
A katera pozna oziroma uporablja avtosedeža, ki sta zdaj v akciji v BC: Nania Satellite in pa Safety baby Basic Lux?
malo me je šokirala cena, pa si mislim, da so verjetno za en d....
Ker pa ne poznam me zanmajo vaše izkušnje.
Najlepša hvala za prijaznost user posted image

Čajček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avtosedeži v akciji???
8.4.2006 10:40:35   
Dejča
Mi smo prejšnji teden v BC nabavili romer TS plus, ker je bila tudi akcija in so bili znižani s 55.000 na 44.000 + dodatnih 5 % popusta na gotovino, tako da je prišlo malo več kot 40 jurjev - zelo solidna cena za res odličen avtosedež. Vprašaj, mogoče še imajo kaj na zalogi - so pa lanski modeli.

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2006 10:58:08   
KODA
Te sorte sicer ne poznam.
Kolegica je pa prejšni teden kupila visokega jahača,ki je bil v akciji od Safety baby.Rdeče modre kombinacije.Je bila tudi smešna cena(znižan iz 14000 na 7000 sit).Ful lep in lepo oblečen,pa tudi udoben.Bila je zadovoljna.Ima vse A-TESTE.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2006 11:46:12   
Tricia
Mi smo kupili ta avtosedež Nania že en čas nazaj, ko je bil tudi v akciji, a ga imamo za rezervo, glih za kratke proge in pol ga bo imela tašča, ko jo bo imela v varstvu - za kam skočit če bo treba.
No sej ni tako napačen, ima 3 naklone (ker je od 0-18kil in služi tudi kot lupinica obrnjen nasproti smeri vožnje), piše da ima tudi vse A teste, sam sigurno se ne more primerjat z Romerjem ali Maxi Cosi, pa oblazinjen je bolj švoh da zgleda kar precej trd, čeprav niti ni.
A greš v Novo Gorico v BC? Sam da ti povem...ko sem ga jst iskala ga sploh niso dobili, zato sem ga naročila v BC spletni trgovini. Nad 5.000 sit nakupa, ne plačaš poštnine, tako da prideš še ceneje skozi, kot če se zapelješ z avtom do NG. user posted image

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?