Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2007 11:41:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Avtosedeži v Babycentru 20.11.2007 11:45:40
|
|
|
|
smigli
|
Na AMZS- ju je lestvica AS z ocenami, Jaz sem ga pred kratkim kupovala, NANIA me ni prepričala, pri teh sedežih za tak razpon 9-36 kg je problem bočna zaščita, ki je pri NANIi pod vprašajem, jaz sem preko spleta kupla RECARO in sem super zadovoljna, je pa 210 eurov, v najvišjem rangu varnosti, oblečen v microfibro, udoben, lep, predvsem pa varen. lp
|
|
|
|
RE: Avtosedeži v Babycentru 20.11.2007 11:57:43
|
|
|
|
Naja30
|
Tudi mene ni prepričala ta firma, ko smo kupovali sedež. Tudi z razponom od 9-36 se ne strinjam, čeprav za to se pač vsak odloči kot želi.
|
|
|
|
RE: Avtosedeži v Babycentru 20.11.2007 12:15:27
|
|
|
|
kjava
|
Hvala punce! Sem ga že odpisala.
|
|
|
|
RE: Avtosedeži v Babycentru 20.11.2007 12:48:57
|
|
|
|
PAJO
|
jz sm ga pa kupila tocn tazga v avstriji in je fulll dober.ne vem zakaj nebi bil. sedi in je prvezan v tem ali drugem je podobno lp,ana
|
|
|
|
RE: Avtosedeži v Babycentru 20.11.2007 13:46:56
|
|
|
|
katra55
|
Jaz ga nebi kupila, ker mi je ful pomembna varnost otroka in mi ni problem dat malo več denarja. Sed in je privezan v vsakem ni pa v vsakem varen.
|
|
|
|
RE: Avtosedeži v Babycentru 20.11.2007 14:03:39
|
|
|
|
PAJO
|
zakaj pa ni v tem varen,zakaj jih pa pol prodajajo no???
|
|
|
|
RE: Avtosedeži v Babycentru 20.11.2007 14:17:51
|
|
|
|
ana b
|
Na testih je imel slabše ocene. To je tako kot pri avtih, razlika ali se zaletiš s katrco ali pa mercedezom .
|
|
|
|
RE: Avtosedeži v Babycentru 20.11.2007 18:16:50
|
|
|
|
Sibil_
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si Na AMZS- ju je lestvica AS z ocenami, Jaz sem ga pred kratkim kupovala, NANIA me ni prepričala, pri teh sedežih za tak razpon 9-36 kg je problem bočna zaščita, ki je pri NANIi pod vprašajem, jaz sem preko spleta kupla RECARO in sem super zadovoljna, je pa 210 eurov, v najvišjem rangu varnosti, oblečen v microfibro, udoben, lep, predvsem pa varen. lp Recaro je na testih zelo zelo slabo ocenjen, tako da to o varnosti ni glih točno. Nania je pa tut podn, sploh ni za premislit o teh sedežih. LP, Sibil RR
|
|
RE: Avtosedeži v Babycentru 24.11.2007 9:43:15
|
|
|
|
Die Wolke
|
Pozdravljene! Pišem prvič, sem pa bila že prej kar redna 'gostja' tegale foruma. Ker sem pred časom kupovala avtosedež za našega malega, sem se res poglobila v zadevo in iz tega malo da ne, doktorirala Zato me je malo zmotil tale zadnji post, ki pravi, da je bil recaro zelo slabo ocenjen (mimogrede, kupili smo potem ravno tega). Jaz se s tem ne bi strinjala, saj je bil sedež izmed vseh v svoji skupini najboljši, poleg tega je pa meni osebno najpomembnejša kategorija pri tovrstnih testih varnost. Tu pa se vidi razlika med tem in ostalimi sedeži v skupini 9-36 kg.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?