Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: AVTOSEDEŽI MAXI COSI ALI ROMER? 16.7.2007 11:25:55
|
|
|
|
Blink1
|
Mi smo z Maxi cosi zelo zadovoljni. Do zdaj smo imeli jajčko in 2 avtosedeža, ki ju še vedno uporabljamo. Se mi pa zdi, da sta obe znamki približno enaki po kvaliteti, tako da kupi tistega, ki je v akciji...
|
|
RE: AVTOSEDEŽI MAXI COSI ALI ROMER? 16.7.2007 13:08:28
|
|
|
|
smigli
|
Jajčko smo imeli maxi-jevo, medtem ko smo sedaj prešli na RECARO in smo z njim zelo zadovoljni, nas je prepričala predvsem varnostna stopnja, cena mi je bila zanemarljiva, ker z varnostjo se ne radi hecamo. lp
|
|
|
|
RE: AVTOSEDEŽI MAXI COSI ALI ROMER? 16.7.2007 13:48:06
|
|
|
|
Miška76
|
Mi imamo MAXI COSI Priori, pa smo z njim zelo zadovoljni, predvsem je enostaven za prestavitev iz enega vozila v drugo vozilo.Drugi razlog pa je test o varnosti, ki je nas prepričal za nakup.
|
|
|
|
RE: AVTOSEDEŽI MAXI COSI ALI ROMER? 17.7.2007 13:14:52
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si Jajčko smo imeli maxi-jevo, medtem ko smo sedaj prešli na RECARO in smo z njim zelo zadovoljni, nas je prepričala predvsem varnostna stopnja, cena mi je bila zanemarljiva, ker z varnostjo se ne radi hecamo. lp Pol nisi preveč testov pregledala, kaj? Kolikor sem jaz videl varnostnih testov Recara me niso ravno navdušili.
|
|
|
|
RE: AVTOSEDEŽI MAXI COSI ALI ROMER? 17.7.2007 20:39:34
|
|
|
|
eya
|
Mi smo tudi zadovoljni z Maxi cosi, se boš pa res morala sama odločit med tema dvema, mislim, da sta glede varnosti pa zelo podobna.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?