Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedeži - kdaj novi modeli? 14.4.2008 11:17:24
|
|
|
|
vesel
|
TO SE MI ZDI,DA JE OD ROMMERJA?! Mislim,da bi mogu bit. Moja hči ima od Maxi Cosija Rodi xp(2 in 3)
|
|
RE: Avtosedeži - kdaj novi modeli? 14.4.2008 12:40:58
|
|
|
|
Maš
|
Zgornjega imamo mi (Kidfixa), pa je bilo zelo težko priti do njega. Pri nas imata Romerje itak samo Baby center in Sonček. Jaz sem ga naročila v Sončku in čakala par mesecev, potem pa obupala in ga kupila v BC v Šiški - imeli so samo enega! Mislim, da ga ima BC v svoji spletni trgovini, ampak jaz pri njih zaradi slabih izkušenj ne maram kupovati. Tisti na spodnji sliki je tudi super lep, pa še cenejši, se mi zdi, ker je nekoliko starejši model (Kid). Drugače pa ne vem, kaj je našim trgovcem, da imajo po trgovinah skoraj samo dolgočasne, temne sedeže , če pa obstaja toliko lepih barv - vsaj pri Romerju je tako!
|
|
|
|
RE: Avtosedeži - kdaj novi modeli? 14.4.2008 12:48:57
|
|
|
|
Maš
|
Sem preverila - v BC spletni trgovini imajo sedež Romer Kid Lara (spodnja slika) in Kid-a, KidPlus-a in Kidfix-a v barvi Stella (zgornja slika). Lp!
|
|
|
|
RE: Avtosedeži - kdaj novi modeli? 14.4.2008 12:51:23
|
|
|
|
A-N-J-A
|
V BC v BTC-ju imajo zelo veliko novih barv.Ta roza majo zihr,za sp.pa nisem prepričana. Za barve se pa ne strinjam da so lepe,men so vse grde za kozlat.Mi smo naročili rdečega z Nem. in pride s poštnino vred 35€ cenejši kot pri nas.
|
|
|
|
RE: Avtosedeži - kdaj novi modeli? 14.4.2008 13:35:52
|
|
|
|
Felicity
|
Prej ko sem gledala stran od BC je bilo en par sedežev, sedaj pa 4 strani. Ali sem jaz kaj zablodla, ali pa so lih vmes dodajali? Hvala punce!
< Sporočilo je popravil Felicity -- 14.4.2008 13:38:17 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?