Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedeži, kdaj menjava? 29.12.2007 7:55:01
|
|
|
|
metkica1
|
Pri sedmem mesecu, za kilažo ne vem točno, bila je povprečna punčka.
|
|
|
|
RE: Avtosedeži, kdaj menjava? 29.12.2007 8:52:49
|
|
|
|
žarnica
|
MI smo jo dali v večji sedež (maxi cosi priori xp) nekje v 7.mesecu,saj je bila velika. Dali smo jo pa v "ležeči" položaj,pač koliko je šlo.
|
|
|
|
RE: Avtosedeži, kdaj menjava? 29.12.2007 8:54:25
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Naš je bil težkokategornik, pa se je v jajčki prevažal do 9m. in potem v avtosedež. samo poglobila sem jajčko (maxi cosi) in je bila stvar rešena.
|
|
|
|
RE: Avtosedeži, kdaj menjava? 29.12.2007 9:13:35
|
|
|
|
emaa
|
Naša dva fanta sta šla v avtosedež pri 6 mesecih, ker jima je v lupinici glava čez pogledala (noge lahko čez gledajo, te so čez gledale prej.
|
|
|
|
RE: Avtosedeži, kdaj menjava? 29.12.2007 13:37:22
|
|
|
|
Aja32
|
Pri 7 mesecih... pri obeh...
|
|
|
|
RE: Avtosedeži, kdaj menjava? 1.1.2008 20:16:43
|
|
|
|
nektarina
|
Hvala,pol bomo tudi mi kmalu zamenjali, sem mislila, da treba pokažat do mesecev. A pa.. Srečno novo leto vsem mamicam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?