Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedeža Kiddy Life... 13.10.2007 19:56:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Poglej še na Ariel.si, oni jih držijo, mogoče kaj piše. Iz glave ne vem.
|
|
|
|
RE: Avtosedeža Kiddy Life... 13.10.2007 21:20:52
|
|
|
|
fusia
|
Arielove strani so že celo večnost v prenovi in gor ne piše nič pametnega. Še novic mi noče odpreti.
|
|
|
|
RE: Avtosedeža Kiddy Life... 14.10.2007 22:08:31
|
|
|
|
Maggie
|
V Arielu imajo zdaj prospekt v slovenščini. Sicer mi je pa naj bi bila razlika po besedah prodajalke edino v tem, da ima life pro "satovje" ob glavici in to naj bi bilo bolj varno oz. bolj ublaži udarce kot life plus, ki tega nima. Drugače pa naj bi bila enaka v drugih lastnostih. Pa razlika v ceni ok. 100eurov - če se ne motim. A ga nameravate kupiti? Jaz razmišlam o nakupu, ampak se bojim, da se ne bi naš preveč utesnjeno počutil v njem. V trgovini je bilo skoraj vse ok, ampak ko bo pa vsak dan
|
|
|
|
RE: Avtosedeža Kiddy Life... 15.10.2007 15:40:45
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz imam kiddy life plus in je fenomenalen! Res! Otrok ni niti najmanj utesnjen v njem! Razlika s ta novim je v tem, da ima ta novi nastavitev ledvenega predela, mislim, da se ga lahko tudi poleže, pa pri glavi je bolj ojačano, kot pri life varianti.
|
|
RE: Avtosedeža Kiddy Life... 15.10.2007 19:35:39
|
|
|
|
SašaR
|
Tudi life plus ima satovje. Mislim da je life pro samo novi model, life plus pa stari. Mi ga tudi imamo in smo z njim več kot zadovolni.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?