|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež od 9-36kg
26.9.2007 21:01:05   
skokica01
Dober večer,

Ker se že drugi večer ubadam s tem kateri avtosedež naj kupimo za babičin avto in ker se nikako ne moremo odločiti vas prosim za pomoč. Kolebamo med Kiddy life pro (ki je by the way v Arielu v akciji in stane 139€), Storchenmühle Starlight SP (ki je po testih tudi med najvarnejšimi) in Recaro Young Sport.
Kiddya bi vzela takoj, ampak smo jo zadnič v tgovini dali noter in je tako začela jokat. Se mi zdi, da je otrok ful utesnjen v njemu, pa še tista mizica zna biti v toplih mesecih prevroča za otroka. To so minusi. Plus pa je seveda test, ki je pokazal, da je ta avtosedež med najbolj varnimi, pa še trenutno je ugoden.

Kakšne so vaše izkušnje? Imte morda katerega o zgorajomenjenih avtosedežev? Kaj priporočate?
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avtosedež od 9-36kg
26.9.2007 21:03:33   
Anonimen
Kiddya, že zaradi varnosti.

Mi imamo tudi enega s to mizico, sicer manjšega, a se v redu obnese.

(odgovor članu skokica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2007 21:52:04   
Jessy
Jaz imam Kiddyja, sicer starejši model (Kiddy life plus), ampak je enkraten. Tista mizica je čist vredu in poleti ji zaradi nje ni nič bolj vroče kot bi ji bilo v klasičnem stolčku. Itak se poleti prepotijo po križu, tak da je treba v vsakem primeru preoblečt cunje. Sicer mi nismo imeli teh težav, ker imamo klimo, pa vendar.
V glavnem....ga ne menjamo za noben denar. Če bi kupovala ponovno, bi zagotovo izbrala enakega, saj je varnost na prvem mestu, hkrati pa ne morem prehvaliti praktičnosti za pranje stola. Se ga tako lepo sleče in prevleke opere v stroju, preostali sedež pa lahko obrišeš z mokro cunjo. Naša velikokrat bruha, tako da je to še kako dobrodošlo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2007 21:53:56   
Anonimen
Se ga tako lepo sleče in prevleke opere v stroju

Kako pa to narediš?

Naš bo šel zdaj zdaj v arhiv, pa da ga dobro konzerviram user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2007 21:31:42   
ajja
Imam čisto enak problem.user posted image  Mi smo prav včeraj gledali avtosedeže, preizkušali pa jih nismo, ker je mali spal, ampak zdaj se tudi jaz čedalje bolj nagibam h Kiddy lifepro. Ocene so res dobre pa še uporabnice so zadovoljne. Varnost je res na prvem mestu.
Samo mi pa ni čisto jasno, tole pripenjanje. Pas od avta napelješ skozi mizico in tako pripneš otroka, ne? Pa je otrok na tak način res dobro fiksiran v sedežu? Kaj pa sam sedež, je fiksiran samo, ko je otrok pripet?

< Sporočilo je popravil ajja -- 27.9.2007 21:36:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 22:45:21   
skokica01
Absolutno mora biti varnost na prvem mestu. Zato tudi gledamo zgoraj navedene modele. Starlight SP je v svojem razredu (9-36kg) sedež, ki je po zadnjih testih objavljenih na AMZS strani, najbolj varen. Pri Kiddyu me moti to, ker se mi zdi res neudoben za otroka, ko je tako vklješčen v sedežu. Ne vem, tudi sama ne maram biti utesnjena.

Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2007 21:11:06   
skokica01
Kupili smo Starlight SP in smo zelo zadovoljni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2007 11:36:30   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Se ga tako lepo sleče in prevleke opere v stroju

Kako pa to narediš?

Naš bo šel zdaj zdaj v arhiv, pa da ga dobro konzerviram user posted image

Sedež ima zadaj, pa spodaj take "ježke", ki jih odpneš in se lepo sleče prevleka. Na mizici pa je prevleka zatlačena pod plastiko in se prav lepo da povleči ven, ko pa nazaj dajaš, si pa pomagam z izvijačem, da potisnem prevleko nazaj notri.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2007 13:14:28   
Barči78
Storchenmühle Starlight SP (ki je po testih tudi med najvarnejšimi) in Recaro Young Sport.

To sta baje popolnoma enaka sedeža, samo v materialu je razlika, pa seveda v ceni. Midva sva se odločila za Storchenműhlerja, pa Neja zelo rada sedi v njem, pa zdi se mi, da je res varen sedež, v glavnem zelo lepo sedi v njem.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Neposredna povezava do sporočila: 9
30.9.2007 15:24:16   
Tina26
tudi mi imamo Starlite SP in smo zelo zadovoljni, smo pa najprej hoteli Kiddija kupit, pa se je mali skoraj zmešalo ko smo hoteli probat kako se usede... Ni imela kam rokic dat - jo je motila miza...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?