Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedež Romer King v akciji BC 25.5.2006 9:39:59
|
|
|
|
balaena
|
a to je zagotovo samo danes?
|
|
|
|
RE: Avtosedež Romer King v akciji BC 25.5.2006 9:47:58
|
|
|
|
pika_b
|
samo do 24.00h oz. do razprodaje zalog!!!!
|
|
|
|
RE: Avtosedež Romer King v akciji BC 25.5.2006 13:20:23
|
|
|
|
Adelina
|
A imate vse danes Kinga v akciji?Jaz imam danes veseli vlakec od Chicota in komplet dveh žličk od BabyBjorna, Kinga pa ne, mislim pa da je bil kake 14 dni nazaj.
|
|
|
|
RE: Avtosedež Romer King v akciji BC 25.5.2006 13:35:24
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Ja Adelina jaz ko odprem od BC stran mi na ta prvi strani pokaže te tri izdelke:- -veseli vlakec -Kinga -Žličke
|
|
RE: Avtosedež Romer King v akciji BC 25.5.2006 13:59:14
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Pa sem šla še enkrat na naslovno stran BC in res ne pokaže več avtosedeža....Zgleda da je razprodan.....
|
|
RE: Avtosedež Romer King v akciji BC 25.5.2006 14:09:37
|
|
|
|
Adelina
|
Hvala Romana. A pol je dobr takoj zjutraj preverit, kaj imajo v akciji. Sej nisem misla kupit Kinga (ga že mam), sam čudn se mi je zdelo, ker ga ni blo na moji strani.
|
|
|
|
RE: Avtosedež Romer King v akciji BC 25.5.2006 14:19:36
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja jaz zmerom zjutraj ko pridem v službo preverim te tri artikle, ker včasih kej fajnga dobiš...pa še traja sam 24 ur oz do razprodaje zalog....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?