Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedež Romer King plus 8.11.2008 19:14:22
|
|
|
|
triša
|
Mi imamo romerja in je super, nisem opazila da otrok ne bi sedel ravno. Verjetno je odvosno v kateri naklon ga daš, v ležečem verjetno leži, če to misliš. Moja svakinja ima Maksi Cosija pa je Romer boljši, še sama pravi da ji je žal da je vzela MC. Sicer sta pa oba odlična. .
|
|
|
|
RE: Avtosedež Romer King plus 8.11.2008 19:27:37
|
|
|
|
memole80
|
Hvala za informacijo. Danes, ko sva gledala v trgovini in sva primerjala, sva videla, da tudi ko je v sedečem položaju, je bolj nagnjen nazaj, imela pa sva občutek, da je Romer dosti boljši...glavica je absolutno bolj zaščitena, oblazinjen je veliko bolj,..no, edino, kot pravim, me ta naklon malo moti.
|
|
|
|
RE: Avtosedež Romer King plus 8.11.2008 19:43:18
|
|
|
|
triša
|
Veš odvisno je tudi od samega zadnjega sedeža v avtu. Sedež smo imeli do zdaj v dveh avtomobilih, pa v vsakem drugače sedi. Če imaš možnost ju probaj prej v svoj avto pa boš vidla. Meni se je R zdel že na prvi pogled nekoliko bolj kompakten in zdaj mi ni žal da sem ga vzela.
|
|
|
|
RE: Avtosedež Romer King plus 8.11.2008 19:47:13
|
|
|
|
abi
|
Mi imamo R že od samega začetka in zaeenkrat se zelo dobro obnese. Pri MC je sedalni del malce daljši kot pri R, tako da nima noge upognjene v kolenskem pregibu. Po sami kvaliteti pa mislim da sta tam tam.
|
|
RE: Avtosedež Romer King plus 8.11.2008 20:07:05
|
|
|
|
Pupsika
|
Mi imamo Romerja king plus in sem ful zadovoljna!
|
|
RE: Avtosedež Romer King plus 8.11.2008 22:13:45
|
|
|
|
hokejistka
|
Mi imamo oba Tobija in King Plusa. Tako da ti lahko povem vse kar te zanima Naša ima dobrih 10m in slabih 10kg. Zaenkrat so moje ugotovitve takšne: Mislim, da se pri tej starosti, višini in teži bolje počuti v Tobiju. Sedi bolj ravno, vzravnano, boljše vidi ven. Tobi je ožji in ji trenutno nudi več opore. V Kingu bolj leži in pogled ji zastira zaščita za glavo. Imaš prav, da v Kingu bolj leži, čeprav je avtosedež v popolnoma pokončnem položaju. Meni se zdi Tobi bolj udoben kot King. Čeprav sta tam tam. Mislim pa, da ji bo Tobi prej postal utesnjen in ga bo treba najkanjeje pri 3. letih zamenjati, medtem ko bo imela v Kingu več prostora, ker deluje širši. Kar se tiče vpenjanja otroka, je Tobi absolutno najboljši. Če želiš kupiti R ugodneje kot v BC ga naroči preko ene izmed spletnih trgovin v tujini. JAz sem zanj skupaj s poštnino odštela 180 EUR. Tobija pa sem kupila v akciji v BC za caa 170 eur.
|
|
|
|
RE: Avtosedež Romer King plus 8.11.2008 22:53:12
|
|
|
|
kaya2007
|
mi smo se tudi odločali med temi dvemi in se na koncu odločili za romerja-res smo full zadovoljni. sem pa razmišljala ravno obratno kot ti, iskala sem sedež kjer bo tamala lahko fino spala na dolgih vožnjah-to si mi zdi bolj pomembno, kot pa da dobro vidi ven, ko se fijakava po mestu
|
|
|
|
RE: Avtosedež Romer King plus 9.11.2008 19:11:39
|
|
|
|
memole80
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 mi smo se tudi odločali med temi dvemi in se na koncu odločili za romerja-res smo full zadovoljni. sem pa razmišljala ravno obratno kot ti, iskala sem sedež kjer bo tamala lahko fino spala na dolgih vožnjah-to si mi zdi bolj pomembno, kot pa da dobro vidi ven, ko se fijakava po mestu Hja, glede na to, da se naša zeeeelo rada dviga, smo mislili, da bi bilo bolje, če bi bila v sedečem položaju. Smo pa danes malo pogledali ostale avtosedeže in vsi so več ali manj bolj v ležečem položaju, tako da smo se odločili za Romerja.
|
|
|
|
RE: Avtosedež Romer King plus 9.11.2008 19:12:12
|
|
|
|
memole80
|
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka Mi imamo oba Tobija in King Plusa. Tako da ti lahko povem vse kar te zanima Naša ima dobrih 10m in slabih 10kg. Zaenkrat so moje ugotovitve takšne: Mislim, da se pri tej starosti, višini in teži bolje počuti v Tobiju. Sedi bolj ravno, vzravnano, boljše vidi ven. Tobi je ožji in ji trenutno nudi več opore. V Kingu bolj leži in pogled ji zastira zaščita za glavo. Imaš prav, da v Kingu bolj leži, čeprav je avtosedež v popolnoma pokončnem položaju. Meni se zdi Tobi bolj udoben kot King. Čeprav sta tam tam. Mislim pa, da ji bo Tobi prej postal utesnjen in ga bo treba najkanjeje pri 3. letih zamenjati, medtem ko bo imela v Kingu več prostora, ker deluje širši. Kar se tiče vpenjanja otroka, je Tobi absolutno najboljši. Če želiš kupiti R ugodneje kot v BC ga naroči preko ene izmed spletnih trgovin v tujini. JAz sem zanj skupaj s poštnino odštela 180 EUR. Tobija pa sem kupila v akciji v BC za caa 170 eur. Woooow, super si napisala.
|
|
|
|
RE: Avtosedež Romer King plus 21.11.2008 19:49:12
|
|
|
|
mtl.slo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka Če želiš kupiti R ugodneje kot v BC ga naroči preko ene izmed spletnih trgovin v tujini. JAz sem zanj skupaj s poštnino odštela 180 EUR. Tobija pa sem kupila v akciji v BC za caa 170 eur. V kateri spletni trgovini pa si ga naročila? Koliko časa je trajalo, da je prišel?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?