|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež NANIA
1.2.2008 20:43:10   
ALEKSA13
Mojuser posted image je star 6 mesecev, 7 kg. Lupinica mu je že premajhna, zato ga bomo prestavili v ta avtosedež, ki ga že imamo doma. Sicer še ne sedi samostojno, ima pa sedež naklon (polsedeč položaj, kot v lupinici) in všito takšno blazino, tako da je primeren tudi za dojenčke od 0-10 kg, in naprej.
Ker so na sedežu naslikane nekakšne skice (nejasne), kako ga pripeti v avto me zanima, ali ga pripem v avto kot lupinico(da dojenček gleda nazaj), ali normalno (da gleda v naprej v smeri vožnje). Hvala, lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avtosedež NANIA
1.2.2008 20:57:43   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: ALEKSA13

Mojuser posted image je star 6 mesecev, 7 kg. Lupinica mu je že premajhna, zato ga bomo prestavili v ta avtosedež, ki ga že imamo doma. Sicer še ne sedi samostojno, ima pa sedež naklon (polsedeč položaj, kot v lupinici) in všito takšno blazino, tako da je primeren tudi za dojenčke od 0-10 kg, in naprej.
Ker so na sedežu naslikane nekakšne skice (nejasne), kako ga pripeti v avto me zanima, ali ga pripem v avto kot lupinico(da dojenček gleda nazaj), ali normalno (da gleda v naprej v smeri vožnje). Hvala, lp.

100% še ni prerasel lupinice. Samo manj ga obleči-bundo dol.  Otrok pri 7kg nikakor ne more prerasti lupinice. Sploh pa so Nania avtosedeži slabo ocenjeni.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2008 21:12:04   
čebelček
Sicer ne vem kako je s to znamko sedežev, vendar otrok sigurno pri tej starosti absolutno ne sme sedeti v smeri vožnje, saj hrbtenica ne zdrži vseh sil že pri silovitejšem zaviranju, kaj šele pri trku. Lahko si pogledaš na you tubu posnetke crash testov kaj se zgodi z otrokom......

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2008 10:43:06   
katis
Mi imamo lupinco oc Chiccota (0-10), in smo pri 6,5 mesecih težki 8kg. Čeprav mu je v kombinezonu v lupinici malce tesno, pač sedi bolj na miru. Pritožuje se ne, pa v avtu itak kmalu zaspi.

Naslednji stolček bi eventuelno lahko že kupili, ker mali samostojno sedi, glavo mi celo v lupinci hoče kar sam gor držat, pa še fizioterpavtka pravi, da sedaj je že dovolj močan.

Pa vendar bom raje še malo počakala, vsaj še kakšen mesec ali pa do 8 meseca no. Se mi le zdi, da je treba gledati tako kilažo, fizičen razvoj malčka kot tudi starost. In šele, ko se vse poklopi, je zamenjava lupinice za stolček resnično varna. Pač, nočem tvegat.

Po moje, bi bilo fajn, da še malce počakate. Saj veš, ziher je ziher.

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu čebelček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2008 12:11:21   
papica2
Jaz sem taveliko dala v večji avtosedež (O+/1) pri starosti 6 mesecev, vendar sem sedež pripela kot lupinico, potem pri cca 1 letu pa sem sedež obrnila v smeri vožnje.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2008 18:40:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

100% še ni prerasel lupinice. Samo manj ga obleči-bundo dol.  Otrok pri 7kg nikakor ne more prerasti lupinice. Sploh pa so Nania avtosedeži slabo ocenjeni.

ja res je!!!zato pa so tako poceni!
mi smo zaj kupili od concord 0-18 kg in smo zelo zadovoljni!
je pa dragi hotel kupiti od nanie ferrari avtosedež in ko sva ugotovila da je varnost za en drek, sva si TAKOJ  premislila!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
2.2.2008 19:38:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2008 19:44:43   
sandra85

aja to sem še pozabila komentirat...
moj ima manj kot 8kg in je že prerasel lupinico! glavo je imel že cisto do zgornjega roba...
odvisno je tudi od lupinice
od PP so bolj majhne, od maxi cosy pa največje baje

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2008 20:06:14   
*tajda*

otrok preraste lupinico takrat ko vrh glavice sega čez rob lupinice, kile niti niso važne.

Se podpišem,kile res niso merilo za lupinico,tako da če vrh glavice presega lupinico,kupi avtosedež od 0 do 18 kg in ga vozi v nasprotni smeri vožnje do enega leta.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2008 21:43:59   
Noseckica
Sploh pa so Nania avtosedeži slabo ocenjeni.

Ravno danes sem se pogovarjala s prodajalko v Baby centru in je rekla, da so res slabo ocenjeni, 2. zvezdici od 5. Ravno toliko, da so prišli skozi na testu. user posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2008 16:20:08   
gasha
Mi imamo sedež Nania, tistega do 36 kg, pa vam ga ne priporočam. Stranska naslona ima zelo kratka, tako, da ko zaspi mu glava omahne zraven. Pa prevleka se kar naprej snema, skratka so res ceneni. Če že kupujete sedež, bolje, da date malo več denarja, pa ste zadovljni, še najbolj važno pa je, da so otroci bolj varno vozijo.

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?