Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedež Cybex - bon od Interspara 9.8.2011 11:10:20
|
|
|
|
pikica*
|
Mi ga imamo. Ne vem, če je čisto enak model, vem pa, da je Cybex solution. Imamo ga za drugi avto. Ne bom rekla, da sem ravno navdušena nad njim, ampak je ok. Moti me predvsem to, da ga je precej zoprno pripet, ampak mislim, da je to bolj krivda avta in ne sedeža .
|
|
|
|
RE: Avtosedež Cybex - bon od Interspara 9.8.2011 11:20:32
|
|
|
|
luka jan
|
Tud jaz imam takšnega v svojem avtu in je vredu. Ne vem točno kateri model je, pa star je tudi že enih par let. Takrat vem da sem pregledala in prebrala vse teste o tem avtosedežu in je bil dobro ocenjen. Cena pa je bila takrat okrog 100 eurov.
|
|
|
|
RE: Avtosedež Cybex - bon od Interspara 9.8.2011 11:32:57
|
|
|
|
Najaa
|
Mi ga imamo dve leti, mislim da Solution. Takrat je bil zelo dobro ocenjen, služi nam dobro... Razmišljam, da bi zdej še enega vzela za tamalo.
|
|
|
|
RE: Avtosedež Cybex - bon od Interspara 9.8.2011 20:21:57
|
|
|
|
maja&m
|
Mi imamo dva. Smo zelo navdušeni. Sedež je bil takrat ko smo ga za sina kupili, najbolje ocenjen. Pripasovanje pa je tudi enostavno...Pa opere se ga lahko, razdere v jahača, prilagaja velikosti otroka (pri glavi)...V glavnem nam je super
|
|
|
|
RE: Avtosedež Cybex - bon od Interspara 9.8.2011 22:48:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Čisto soliden sedež, sploh za tak denar. Je pa to precej star model, pred leti dobro ocenjen na testih. Nekateri bodo minus našli v tem, da se z dvigovanjem vzglavja ne dviguje bočna opora (kakor se pri novejših modelih), ampak jaz v tem ne vidim problema. Moj 6-letnik recimo še zdaj nima "lufta" med bočno oporo in oporo za glavo, pa ni majhen. Isofixa itak da nima, pa moj avto tudi ne
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?