Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Avtosedež 9-18 na posojo? 16.6.2009 14:21:27
|
|
|
|
Gilo
|
Se že vnaprej opravičujem, ker tale tema ne spada sem vendar nisem našla nič primernega. Gre se za to, da sem naročila avtosedež iz Nemčije, sedaj ga pa še ni. Mi odpotujemo na morje v soboto in ga nujno potrebujem. Kupovati starega se mi pa tudi ne splača. Zato sem se odločila, da se obrnem na vas, če ima mogoče katera dva avtosedeža in je pripravljena enega posodit. Potrebujem pa avtosedež, kot že v naslovu piše od 9-18 kg ali pa od 0-18 kg. Sem iz Celja.
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
|
RE: Avtosedež 9-18 na posojo? 16.6.2009 14:23:37
|
|
|
|
Gilo
|
Pa še to, pripravljena sem založiti tudi denar za avtosedež.
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
|
RE: Avtosedež 9-18 na posojo? 16.6.2009 14:36:54
|
|
|
|
potepinček
|
Včasih so jih posojali v Bob&Čenča. Pozanimaj se o ceni in dobavi v Celje.
|
|
|
|
RE: Avtosedež 9-18 na posojo? 16.6.2009 15:20:17
|
|
|
|
Naja31
|
Enote AMZS jih tudi izposojajo.
|
|
|
|
RE: Avtosedež 9-18 na posojo? 16.6.2009 18:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Vprasaj na rent-a-car, tam jih ziher imajo. Kako je s sposojo, pa ne vem. Po moje se da zmenit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?