Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedež King TS Plus Mark - Römer 2.11.2006 10:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Römerji so ponavadi zelo dobri pri testih in zato smo se tudi mi odločili za njega. Na ebayu imaš ceno 170 evrov + poštnina, tak da pomoje je to dobra cena. Pri Babycentru nimaš več nobenih stroškov poštnine. Mi smo zadovoljni!
|
|
|
|
RE: Avtosedež King TS Plus Mark - Römer 2.11.2006 10:51:01
|
|
|
|
dskubin
|
mi smo na eBayu kupili tak sedež za 145 evrov + poštnina, tako da je prišel sqamo malenkost manj, kot tale, ki je v akciji. Po moje se splača, če vam je všeč. Mi smo s sedežem zadovoljni, je imel najvišje ocene (z izjemo isofix, ki pa nam ne gre v avto). Letos pa jih na AMZ testih ni (ne vem za kaj, al že tako dovolj prodajo al kaj, itak pa so jo že nekaj let Römerjevi sedeži odnesli z najboljšimi ocenami), zato smo se mi odločili zanj, ker smo kar precej časa v avtu. Edino, s čimer nisem zadovoljna je, da se naš fant zelo potui v sedežu in nujno rabimo prevleko (ampak glede na to, koliko vode izloča, bi najbrž to bilo v vsakem sedežu, vendart pa tega ne morem potrdit, ker imamo pač samo tega).
|
|
|
|
RE: Avtosedež King TS Plus Mark - Römer 2.11.2006 11:27:17
|
|
|
|
Marelica
|
Ga imamo že slab mesec in se mi zdi zelo vredu. Smo pa imeli srečo, ke je bil prej v Babycentru v akciji za 40 jurjev samo. Sicer pa, kot že druge pišejo: testi govorijo v prid za nakup!
|
|
|
|
RE: Avtosedež King TS Plus Mark - Römer 2.11.2006 12:30:02
|
|
|
|
Lunca1
|
Občasno so precej ugodni tudi v spletni trgovini Sonček. Sedež je pa super.
|
|
|
|
RE: Avtosedež King TS Plus Mark - Römer 2.11.2006 15:24:43
|
|
|
|
lex
|
Same pohvale. Moj Aleks nikoli ne zašvica v njem, v jajčki je bil nonštop čisto moker.
|
|
RE: Avtosedež King TS Plus Mark - Römer 2.11.2006 22:59:54
|
|
|
|
ursa_p
|
Glede Soncka ... na Soncku so ponavadi ceneje zato, ker so izdelani iz slabsega materiala. Vsaj kar se Maxi Cosija ticem vem zagotovo ... BC ima vec cen za Maxi Cosija (odvisno od kakovosti blaga), Soncek pa samo eno ceno. Jaz bi bila bolj za te akcije na BC. Ta sedez je baje super. Mi smo se odlocali med tem in Tobijem, a smo se odlocili za Tobija (nam tudi priblizno ni zal). Evo teste: http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=31&L2_ID=259 http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=31 Lp, Ursa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.