zaspancek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo *jst bi sam tole rekla ni za primerjat avtosedeže različnih skupin (I,II,III) *MC tobi letnik 2009 je veliko izboljšan *nardila boš itak kot boš hotela ampak men ne bo noben reku da je otrok pri 6m (pa tud če že tk fjan sedi) isto varn v sedežu 9-36 kot pa mmoja dveletnica sl ipa nek štiriletnik. *priporočam 0-18kg kot sem že zgoraj napisala kr neki... Mogoce bi bilo pa dobro si kaj prebrat o testiranjih, preden pises kaj taksnega. Sedezi, ki so primerni za vec skupin, se testirajo za vsako skupino posebej, rezultat, ki ga lahko vidimo, pa je TISTI TANAJSLABSI (v kateri koli skupini, ostali so vecinoma boljsi). Zato pa LAHKO primerjamo sedez skupine I s sedezem, ki zajema skupine I,II,III. In ja, lahko primerjam MC Tobi in Kiddy comfort pro, pa je slednji se vedno boljsi! Ne glede na to, da imas se tako hude predsodke do sedezev 9-36 kg, po testih varnosti, ki so pac edino objektivno merilo, so lahko tudi boljsi od skupine 9-18 in 0-18 kg (ki pa vecinoma oz. vsaj tisti, ki jih dobis pri nas, niso tako zelo dobro ocenjeni - npr. concord trimax). Zato pa tudi slucajno ni kar samoumevno, da bi bil 6-mesecnik varnejsi v sedezu 0-18 kg, kot pa 9-36. MC Tobi, letnik 2009 ima boljse rezlutate, kot stari, se vedno pa slabse, kot Kiddy Comfort Pro! Pa si nisem to jaz izmislila. Poglej na stran ADAC. Verjamem, da se vedno nisi spremenila mnenja, pa mi je pravzaprav cisto vseeno, vsak pac dela po svoje, samo ne pa pisat nekaj, kar ni res. Pa ne bi bilo slabo kdaj pogledat tudi kaksen taksen sedez (mislim 9-36kg), preden ga cisto odpises. Mogoce pa le ni tako zelo zanic ? @ Tea 1 : MC Tobi je drugace cisto dober in varen avtosedez in verjamem, da se bo tvoj mali velikan se nekaj casa cisto dobro pocutil v njem, kar pa je prev tako pomembno! Tako da uzivajte v voznji!
|