|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež
12.4.2005 15:54:53   
Tricia
Evo, da se umaknem od debat, kjer sem očitno en velik ČUŠ, bom raje vprašala za vaše mnenje.

Danes sem dobila darilne bone od Špara in vidla, da bo od 19.4 na prodaj tud avtosedež Concord trimax. za otroke od 9 do 36kg za ceno (z bonom) 28.990 sit.
Je katera vidla oz. ima katera tak sedež doma in kaj se ji zdi? Se mi ga splača nabavit?
Prosim, help me!!!!!

Pa pa :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avtosedež
12.4.2005 15:56:42   
Nani-nani
VIDLA IN TUDI RAZMIŠLJALA, ČE BI GA NABAVILI.
NAPIŠITE SVOJE MNENJE.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avtosedež
12.4.2005 15:58:11   
dory
Se ena ki se kar odlasa z nakupom trimaxa in caka se na kako mnenje..ceprov me je post od ciprese mal zmotu..

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avtosedež
12.4.2005 15:58:23   
Anonimen
kaj je to ČUŠ? :zmeden2:

(odgovor članu Tricia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avtosedež
12.4.2005 15:58:39   
dory
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=37138&idk=100

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avtosedež
12.4.2005 15:59:58   
Anonimen
UUUUUuuuuuuu, nov nick! Še dobr, da je slikca ista, drgač bi se kr zgubila ;)

(odgovor članu Tricia)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avtosedež
12.4.2005 16:05:57   
Tricia
Teja sej nimam še take sile z nakupom, sam ko sem gledala v Arielu sedež do 36kg, je stal 50.000 sit. Rada bi nabavla enga ki ni sam do 18 kg. Zdej sem pa vidla da ga lohk dobim za tolk bolj poceni, sam ker nisem še not padla v nakup, ne vem kateri sedeži so boljši. Zato samo sprašujem za vaše mnenje, če smem.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avtosedež
12.4.2005 16:08:04   
dory
Ja sej jest tud mal cekiram..ne mudi se mi sicer sam zbiram info tko k ti...sam tale post od ciprese mi je dal mislit...

U cakej Tricia..se mal pa bo tud pr vas sila :)...ti otroci rastejo tko,da ne mors verjet :)

btw...tricia sej si nasa...zakaj bi prosila za mnenje..tukaj smo,da si pomagamo :)

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avtosedež
12.4.2005 16:14:00   
Tricia
Ajej, nisem vidla da je nekdo že vprašal po istem avtosedežu. :ups: Bom pa skakala z enga foruma na drugega.

Al bina: Čuš je tisti ki je čušast. Kaj točno pomeni, ne vem, neki v smislu, da si mona, nevednež al kaj pa vem. Čuš uglavnem. :zmeden2:

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avtosedež
12.4.2005 16:15:16   
dory
Cus po primorsko,po gorenjsko je zabit :)..

Tle ni noben cus jasno :)

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avtosedež
12.4.2005 16:15:53   
bini
jest tud enga tacga iščem, pa mi se še najbolj dobate od Storchenmuhle - ga prodajajo tud na sončku se mi zdi... ampak je okol 48 tisoč :zmeden:.. čeprav je pa ful pohvaljen glede varnosti, baje ... o temle concordu pa noče noben nič dobrega rečt... in varnost je le prva, čeprav te fajn po žepu udari :ups:

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Avtosedež
12.4.2005 16:20:44   
Tricia
Tejča, da ne bomo zabredli v temo s tem čušem, ker se sprašuje po avtosedežu in ne bo kdo reku, da kej pa sprašujem, če pol odgovarjam na čist neki druzga, kapiš, ti bom sam rekla, da te nisem nič zastopla. :ups:

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Avtosedež
12.4.2005 16:24:42   
Alika
Včasih je bil fix-max concord.Skoraj enak je kot ta s to razliko,dastari ni imel naklona,razenče si dokupil neko plastiko za spodej postavt,ni pa se dal nč regulirat.
Drgač pa je stolček v redu.
Ima ga Tajara,pa jo vprašte na privat kaj misl.Upam,da nau jezna,k sm jo omenla....:)-

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Avtosedež
12.4.2005 19:20:23   
CIPRESA
Ja sem ravno to spraševala danes na forumu pod opremo, pa so mi napisale da je kar vredu, me je pa kar malo presenetlo zakaj bi prekinjali pogodbo z to firmo????
Lahko da so drugi razlogi, je pa vseeno malo za premislit, ker se mi zdi izredno poceni.
Da nebi kupili mačka v žaklju.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Avtosedež
12.4.2005 19:31:50   
Pia73
Mi smo ga par let nazaj dobili za darilo. Je bil iz Interspara in je stal 15.000 SIT. Pa je super. Je zdržal enega otroka pa še enega bo.

Jaz kot otrok sploh nisem vedela kaj je avtosedež pa mi nič ne manjka,.....

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Avtosedež
12.4.2005 20:40:59   
Erdbeere
Jaz ga imam tudi pa sem full zadovoljna z njim....je fajn, ker je otrok pripret posebej in ne z varnostnim pasom, kar imajo običajno sedeži od 18 kg naprej (oz. ne vem točno od koliko kg) namreč večina teh od 15-36 kg nimajo še dodatnih pasov, kar pa tako majhni otroci potrebujejo, ker le še prevečkrat zaspijo v avtu....vsaj pri nas

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Avtosedež
13.4.2005 3:43:33   
ditka
Mi smo pa glih u soboto nabavili avtosedež od Concorda u Avstriji u TOYSU,sam da je boljši model od tega u šparu.Nam so celo svetovali,da je od kategorije 1,2,3 v samem vrhu po kvaliteti in varnosti,po testih je bil ocenjen kot "sehr gut",upam,da veš kaj to pomeni.Tako,da ti svetujem kar u njega.Če so pa pogodbo z BC prekinli pa nič zato,so sigurno nemški testi bolj strogi kot pri nas.Aja,pa mi smo dal za njega 160 evrov.

LP:muca::kuza::muca:

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?