|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež!
31.3.2009 11:39:45   
madela
Ker vidim,da so tukaj velikokrat kašne dobrodelne pomoči,se tokrat na vas obračam še jaz.
Danes sem spoznala taščino sosedo in njenega 6 mesečnega sinčka. Pogovarjali smo se in nekako smo se znašli v pogovoru,da bi potrebovala avtosedež za malega,pa si ga nikakor ne more kupit,saj živi samo od socialne podpore. Prosila me je za pomoč,če koga poznam in sem ji obljubila,da bom poskusila kaj najt.Sama sem ji ponudila oblačila,ki jih bo z veseljem sprejela,avtosedeža pa žal nimam,kar pa imam pa potrebujem še za moja dva otroka.
Torej,če ga katera ima in ga več ne potrebuje bom zelo vesela,prejemnica in njen mali fantek pa še bolj.
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avtosedež!
31.3.2009 13:48:26   
Kamejka
Jaz ga imam. Sem ga dobila sama in je zelo ohranjen. Za prevzem prosim na zs.

Lp!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2009 14:12:02   
madela
Kamejka,resnično ti hvala,da si se oglasila.user posted image   Sem ti poslala zs.

(odgovor članu Kamejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2009 16:40:11   
Sončni žarek
Kamejka a ti je sploh kaj služil? user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2009 19:27:49   
Kamejka
Oj! Nič kaj ekstra, ker je moj škrat dolgonogi. Žaluser posted image

Zato pa gre dalje, da drugi mamici služi oz., otročku a neuser posted image

Papa!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2009 19:47:39   
madela
A je to avtosedež,al je lupinica? Sprašujem glede na Kamejkin odgovor? Namreč lupinico ima,sicer bolj slabo hranjeno,vendar bo fantič sedaj potreboval mal večji prostor.

(odgovor članu Kamejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2009 20:41:33   
Kamejka
avtosedež. Moj frkolin je skoraj 5 let star.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2009 20:45:56   
madela
Hvala Kamejka!

(odgovor članu Kamejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2009 5:48:04   
Kamejka
Madela, Sončni žarek.....zs imata!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2009 7:39:14   
madela
Oglas,oziroma prošnja za avtosedež ostaja,ker je žal prišlo do nekega preobrata. Torej,če ima katera kak avtosedež,ki ga ne potrebuje,ga z veseljem pridem iskat.

(odgovor članu Kamejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2009 13:33:16   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Oglas,oziroma prošnja za avtosedež ostaja,ker je žal prišlo do nekega preobrata. Torej,če ima katera kak avtosedež,ki ga ne potrebuje,ga z veseljem pridem iskat.

Madela tisti avto sedež od kamejke .....sem ga jaz njej podarila.... Ni mi čisto jasno kaj je narobe, saj sem jaz vesela, če ga kamejka podari naprej...

Dej me kontaktiraj na meil (ZS-je redko berem)....

mzk@siol.net

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2009 15:40:13   
Kamejka
madela...če gospa potrebuje čevlje za otroka, se mi javi, ker lahko danes tudi to odpelješ.

Javi se na zs...nimam tvoje telefonske.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2009 16:10:09   
madela
Verjetno bi potrebovala tudi čevlje,saj sem po videzu ocenila,da ima bolj malo,pa še to je vse bolj slabe kvalitete. Žal pa niti približno ne vem katero številko nosi. Kot sem napisala star je 6 mesecev in je prav velik in močen fantič.

(odgovor članu Kamejka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2009 7:47:46   
madela
Rada bi se javno zahvalila za pomoč,Kamejki in njeni prijateljici,ki sta skupaj zbrali več,kot avtosedež za katerega sem prosila.
Tako sem včeraj tej mamici za katero sem prosila predala: avtosedež,stolček za hranjenje,stajico,oblačila,čeveljčke,malo otroško mizico s stolčkom,avto poganjalček in nekaj igračk. user posted image  user posted image  user posted image
Upam,da nisem česa spustila. Mamica je bila zelo vesela. Skrbelo jo je kako bo to odplačala in ni mogla verjet,da ji je vse to podarjeno. Vsem se iskreno zahvaljuje.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?