Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 18.5.2007 15:11:24
|
|
|
|
lemavrica
|
Sama je sicer nimam vendar priporočam Garmin navigacijo. Več si lahko prebereš na http://www.garmin.si/
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 18.5.2007 16:56:37
|
|
|
|
total
|
Ja jo mamo,čsit novo,zdaj za v nov avto,sam jo še nismo uporabili,ker gor ni SLO in Hr,smo naročilo karto,se baje dobro obnese,ti povem ko jo sprobamo.
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 18.5.2007 17:03:19
|
|
|
|
mojčca
|
Jo ima moj in je z njo zelo zadovoljen. Kaj več ti pa lahko napišem, ko pride domov in ga vprašam. Povej samo, kaj te zanima??
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 18.5.2007 18:50:58
|
|
|
|
Tia27
|
mi jo imamo, mega zadeva,smo vzeli ono prenosno,da paše v vsak avto,vse najde,superca ,sploh pa za hrvaško je mega,za tujino (nemčija,avstrija..) pa valda laufa,priporočamo,lp
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 21.5.2007 18:06:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tia, kakšna je cena tele prenosne=
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 21.5.2007 18:07:44
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Našla. Toliko kot mi je rekel moj dragi tisoč ojrov.
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 21.5.2007 18:13:25
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Našla. Toliko kot mi je rekel moj dragi tisoč ojrov. Malo se je vsekal midva imava Garmina, prenosnega, je bil 480€, pa Adria route (to je karta za Slo in Hr) je 100€ Je pa res fajn zadeva, sploh za v šoping it - v Italijo recimo
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 21.5.2007 18:55:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva jo imava Garmin, s črnega trga, za katero sva dala 300€, drgač bi bla v trgovini pa 500€. Ni pa navadna,ima fuuul funkcij, pa 28 držav gor, mp3, igre....skratka kul zadeva. Hočem povedat, da ni to una, ki jo zdaj kao podarijo pri nakupu novih avtomobilov.
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 22.5.2007 12:46:36
|
|
|
|
Nixxon
|
Črnega trga? Se ne bojita da bi vaju preverjali? Sem že slišal da italijanski policisti preverjajo če imajo ljudje original DVDje v navigaciji/radiu.
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 22.5.2007 20:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
s črnega trga pomeni, da je roba očitno ukradena. Briga me, se ne bojim nobenega. Je pa original v pakengi.
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 23.5.2007 9:22:54
|
|
|
|
zungi
|
tudi mi imamo Garmina - super zadeva, res pomaga. Ker se z možem dosti potepava po tujini nama velikokrat prav pride. Vsekakor priporočam boljšo verzijo.
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 23.5.2007 10:18:29
|
|
|
|
Blink1
|
Mi jo tudi imamo...družinsko Pa v službi smo istega kupili in jutri ga bom prvič preverila. Imamo pa Garmin nuvi 660 + Adriaroute. Vse skupaj pride 650€. Ta Garmin ima v osnovi naloženo karto Evrope (itak da brez Slo, Hr in BiH - zato moraš imeti Adriaroute). Kolikor sem pogledala simulacije, se mi zdi OK.
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 25.5.2007 12:06:28
|
|
|
|
Tia27
|
mi imamo tud tega ja,smo zadovoljni,čeprav sem že tud spoznala vrhove:)),tam ko se še nisem nikoli vozila, zračuna ti najkrajšo pot, pa si v sloveniji kar malo zmeden včasih, una teta ko govori me zna včasih zapelat tud u rovte, ampak sem pa res pol hitreje na cilju,lp
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 29.5.2007 11:59:28
|
|
|
|
Nika v službi
|
Tudi mi imamo Nüvi 660 od Garmina, s prednaloženo Adria Route, ker je kupljen pri Renaultu. Sicer pa moraš Adrio Route dokupiti. Nüvi 660 in 670 (670 ima še S. Ameriko) sta zadnja modela Garmina in sta super. Preverjeno. Če veliko potuješ, je krasna zadeva, ker ima poleg navigacije še milijon stvari. Jaz osebno jo samo za po Sloveniji ne bi kupila.
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 29.5.2007 12:04:26
|
|
|
|
kofetek2010
|
mi imamo original od BMW (nima sicer SLO karte) in je res super, dost boljša od Garmina
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 29.5.2007 12:33:48
|
|
|
|
Nika v službi
|
Zanimivo, jana73, kolega ima ta novo sedemko (BMW) z oh in sploh opremo ter z original navigacijo, pa si je šel kupit ta novega Garmina 670....
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 30.5.2007 13:20:22
|
|
|
|
kofetek2010
|
mogoče zaradi SLO karte, ki je BMW nima
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 1.6.2007 9:30:37
|
|
|
|
Nixxon
|
Ja, najbrž zato. Nikomur ni jasno zakaj BMW ne izda karte za SLO, katera baje že obstaja. Očitno smo premalo zanimiv trg.
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 1.6.2007 11:55:50
|
|
|
|
kofetek2010
|
glih prejšnji teden sem spraševala in so mi v Trzinu rekli, da bo baje kmalu - ampak kolk kmalu mi pa stric ni znal povedat
|
|
|
|
RE: Avtomobilska navigacija - jo kdo ima? 3.6.2007 10:09:10
|
|
|
|
tanaja*
|
Večkrat prepotovala celo Evropo z Garminom, super stvar! Kar nabavi!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?