|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avstrijske kapljice proti krčem
23.3.2011 20:37:27   
Ninic
Pozdravljene.

Glede  teh "čudežnih" Avstrijskih kapljic proti krčem piše ogromno. A opisuje se več izdelkov in nevem za katere se naj odločim user posted image oz. katere so najboljše. Naš malček bo kmalu star 4 mesece in sma se odločila končno dodajat AD3 kapljice, a ga zmeri tok matra, da sem mislala kombinirat z kakimi temi avstriskimi kapljicami. Prosim povejte mi iz vaših izkušenj. 
A so to : Antiflat, Lefaxsin,Sabsimplex.
A ste vi tudi vstrajale pri teh AD3 kapljicah in kolk kapljic ste dajal vašemu malčku?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avstrijske kapljice proti krčem
23.3.2011 20:57:07   
Sa.Ka
Antiflat in Lefaksin je eno in isto:)

Drugače pa sem dajala te kapljice pri 6 tednih, ko se začnejo krči pri naselitvi bakterij v črevesje otroka, nikakor ne pri 4 mesecih zaradi ad3. Sama sem dajala ad3 pri enem mesecu, vsak dan sem dodajala eno več, v dopoldanskem času. Nismo imeli nobenih problemov zaradi tega.

(odgovor članu Ninic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2011 21:01:52   
dect
Meni je pediatrinja povedala takole:
AD3kapljice same po sebi ne povzročajo krčev. Če je otrok imel že prej krče, jih res AD3 malo pospeši; če pa otrok nima krčev, pa jih AD3 ne povzročijo!!!

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2011 21:17:41   
Anonimen
Po mojih informacijah je problem AD3 kapljic v tem, da so narejene na vodni osnovi in v prebavnem traku delajo mehurčke, ki povzročijo krče. Jaz sem pri prvem dalaja D3 Oleovit, ker so oljne in nisem imela nobenih problemov. AD3 smo začeli dajati komaj pri enih 8ih mesecih...

(odgovor članu dect)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2011 21:19:00   
Anonimen
Aja... Sicer pa pri tamali uporabljam Antiflat (enako kot pri prvem) in deluje super. Tusi SabSimplex je Žigatu super prijel. Sem pa pri tamali poskusila tudi zeliščne kapljice od Ljubljanskih lekarn (Malček) in tudi super delujejo, pa zeliščne so...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
23.3.2011 21:50:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2011 8:06:05   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.Ka

Drugače pa sem dajala te kapljice pri 6 tednih, ko se začnejo krči pri naselitvi bakterij v črevesje otroka, nikakor ne pri 4 mesecih zaradi ad3. Sama sem dajala ad3 pri enem mesecu, vsak dan sem dodajala eno več, v dopoldanskem času. Nismo imeli nobenih problemov zaradi tega.

Antiflat - Avstriske
Lefax - Nemške
Sabsimplex - Slo - baje iste kot zgorne (sestava) samo našmu ne pomagajo user posted image

jaz sem prve 3m dajala antiflat, super spali ponoči tudi po 7h user posted image
pri 3m in 1t nehala ker sem mislila da smo že čez hudo user posted image  pa sem se motila stari smo 4m in 1t pa imamo take krče še vedno, da se ponoči zbujamo tudi do 4x v joku pa jaz merkam na hrano, tako da s ponedeljkom začnem dajat lefax, ker gre kolega v nemčijo službeno.

lp

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2011 9:05:36   
Sa.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

IZVIRNO SPOROČILO: Sa.Ka

Antiflat - Avstriske
Lefax - Nemške
Sabsimplex - Slo - baje iste kot zgorne (sestava) samo našmu ne pomagajo user posted image

jaz sem prve 3m dajala antiflat, super spali ponoči tudi po 7h user posted image
pri 3m in 1t nehala ker sem mislila da smo že čez hudo user posted image  pa sem se motila stari smo 4m in 1t pa imamo take krče še vedno, da se ponoči zbujamo tudi do 4x v joku pa jaz merkam na hrano, tako da s ponedeljkom začnem dajat lefax, ker gre kolega v nemčijo službeno.

lp

Za lefax prvič slišim.user posted image Vem pa, da kolega vedno meni dostavi Antiflat, ker Lefaxin v Avstriji ni več. So ene in iste. Mu je že dolgo časa nazaj v lekarni rekla čez mejo. Tak da zdej pa res ne vem.user posted image No, važno, da vam pomagajo.user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2011 9:05:42   
naja17
Jaz sem nabavila Oleovit d3, o teh se mi zdi je največ napisanega. Ko zaključimo s temi, bom nadaljevala pa z našimi d3.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2011 9:37:28   
antoninap
Naj pediatri pravijo kar čejo, ampak naša je dobila krče, ko smo ji dajali Plivit D3. Ker smo delali prav test, prenehali, pa spet dajali in jih je dobila, ko smo dajali kapljice. Zdaj imamo Oleovit in je nič več ne matra.

Ko so jo zvečer začeli mučiti vetrovi in krči smo dajali tudi Antiflat. Super zadeva, naši je full pomagal. Imam pa vprašanje ... kako dolgo naj bi to dodajali dojenčkom? Ko je naša imela krče, smo dali dva brizga pred vsakim obrokom, kot piše. Zdaj, ko se je zadeva umirila, pa dajem samo še zvečer/ponoči.

(odgovor članu Ninic)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.3.2011 16:12:27   
simonmojca
lefax - nemški
http://www.lefax.de/scripts/pages/de/lefax_pump-liquid/index.php

antiflat - avstriske
http://www.vfg-apotheke.at/antiflat-tropfen.html

lefaxin (baje imajo te pomirjaval zato jih pa skoraj nikjer ne najdeš več-umaknil)
http://www.vfg-apotheke.at/lefaxin.html

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?