|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avstrija
5.10.2005 10:17:49   
Mojca20
Mene pa zanima, če je že kaj zimske, ampak res zimske robe v Celovcu? Aja, pa kako se imenuje tisti novejši šoping center pred Celovcem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avstrija
5.10.2005 11:29:55   
sončnica
Šoping center se imenuje SUD PARK.

Jaz sem bila v Celovcu pred 3 tedni in so imeli že nekaj jesenskih pajackov in take stvari nič pa še kaj zelo zimskega. A sem ugotovila da imajo vsake 14 dni nekaj novega, zato se splača večkrat jit malo na izlet, ker tiste luštne stvari takoj grejo, ker v centru ni več H&M-a (škoda). V C&A pa so že imeli žametke.

Mislim da bi zdaj že moralo biti kaj, povejo pa naj tiste, ki so bile prejšnji vikend tam.

LP

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2005 16:37:44   
Lu
Midve z Majo greva po vsej verjetnosti jutri v Celovec in sicer v H&M pa v Toysa. Me pa zanima ali imajo v H&M(Sudpark) tudi za odrasle? Nujno si moram kakšno jakno kupiti. Vam pa seveda sporočim kaj in koliko imajo že zimske robe.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu sončnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2005 21:21:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lu
Midve z Majo greva po vsej verjetnosti jutri v Celovec in sicer v H&M pa v Toysa. Me pa zanima ali imajo v H&M(Sudpark) tudi za odrasle? Nujno si moram kakšno jakno kupiti. Vam pa seveda sporočim kaj in koliko imajo že zimske robe.

Ja, imajo tudi za odrasle. Sicer pa poglej na http://www.hm.com in izberi avstrijo, potem filialfinder in Klagenfurt in Südpark pa imaš koncepte.

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2005 21:28:06   
kofetek2010
za novorojenčke (do cifre 68 cm) imajo v H&M v Celovcu čist isto ponudbo kot v LJ in MB (v Celovcu preverjeno v ponedeljek, v MB v torek in v LJ danes user posted image ), isto je za fantovsko velikost 146cm user posted image
nosečniška izbira je v MB 1000x večja in boljša kot v Celovcuuser posted image  prav tako je ženska izbira v MB boljša kot v LJ in obe sta boljši kot v Celovcu user posted image
in v Celovcu nimajo moškega oddelka, spet je izbira v MB 1000x boljša kot v LJ user posted image

v C&A pa sem samo za novorojenčke gledala in mi ni bilo nič všeč user posted image

aja, pa velik stvari je pri nas 1990 sit, v Avstriji pa 9,90 € (skoraj 2400 sit!) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2005 8:17:09   
NINA1
ojla,
kako pa je kaj v kik-u? mogoče katrera ve kakšne so cene, baje da so bolj ugodne kot v H&M.
lp

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2005 9:59:01   
Urša
ja, se najde tud kej v kiku, sicer je treba mal bl pogledat, ker ni glih vsaka stvar tko kvalitetna in kjut kot npr. v H&M (moj okus), so pa cene ugodne in tud cotike luštne. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2005 19:14:04   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: NINA1

ojla,
kako pa je kaj v kik-u? mogoče katrera ve kakšne so cene, baje da so bolj ugodne kot v H&M.
lp

Ravno prejle smo prišle iz Avstije. Bile v H&M ( imajo veliko zimske robe ), C&A se tudi kaj najde in v KIK-u ( zelo navdušeni ). Ko gremo spomladi spet gremo najprej v Kik. Maja do nadaljnega ne potrebuje popolnoma nobene oblekce več. Sem pokupila skoraj vse trgovine. Imam zdaj kar slabo vestuser posted image  Toysa pa nisem našla. Mi katera pove kje bi mogla it???

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2005 19:29:08   
niki5
Mene pa zanima ali je v Mariboru več ponudbe kot v Lj? Ker jaz za svojega nikoli ne dobim ustrezne številke. Nazadnje ko smo bili v Celovcu sem v H&M gledala jopico in mi je še sedaj žal, da je nisem kupila, ker pri nas je niso imeli in je tudi ne bodo imeli.

Razlika v ceni pa je in če kupuješ več stvari se lahko kar pozna. Samo kaj ko sem po svojih izkušnjah v Celovcu lahko nabavila vse stvari pri nas pa še žabic ali pa nogavic prave številke ne dobim.

Vedno bolj me pa jezi, da je za punčke toliko več izbire kot za fante.. madona!! user posted image

Kaj pa ta trgovina v Intersparu Vič, a je katera kupovala tam?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2005 10:08:41   
maxi
Kje pa je ta novi center? Vsaj priblizno?user posted image

(odgovor članu sončnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2005 11:26:27   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: niki5

...Kaj pa ta trgovina v Intersparu Vič, a je katera kupovala tam?

jap, če misliš Okaidi, imajo ful lepe stvari, sem za našo še nerojeno user posted image  skoraj pol stvari tam kupla user posted image  in za 9 letnika tud nekaj majčk user posted image  in vsak teden dobijo zraven nekaj robe

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2005 13:52:40   
sončnica
Kje pa je v Avstriji ta KIK?

(odgovor članu maxi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.10.2005 13:56:39   
tinatona
V Celovcu je eden malo pred McDonaldsom (če pridež iz smeri Ljubelj). Jih je pa kar precej!!!

LP Tina

(odgovor članu sončnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.10.2005 15:19:27   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: tinatona

V Celovcu je eden malo pred McDonaldsom (če pridež iz smeri Ljubelj). Jih je pa kar precej!!!

LP Tina

Pred M'c Donaldsom ga jaz nisem videla. V tem križišču kjer je desno M'c Donalds, greš ti levo in ga vidiš na desni strani, čez par 100 metrov, pri semaforju. Kje je pa TOYS???????

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.