|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgustovke
10.7.2005 10:14:37   
Jessy
Dobro jutro!

Pravkar sem se skobacala iz postelje. Spet sem dolgo spala, kar mi je zelo čudno, saj vsi pravijo, da proti koncu skoraj več ne spiš. Očitno bom še kar nekaj časa :nosecka:, ker še zelo dobro spim. Hvala bogu za tako vreme, saj drugače pa res ne bi spala.

Zdaj, ko je hladneje, mi niti noge ne zatekajo več. Je pa tudi res, da sem več ali manj na kavču z dvignjenimi nogami.

Veste kaj sem včeraj opazila. Ko sem se tuširala sem opazila, da imam levo bradavičko zelo belkasto znotraj, med razpokami. In, ko sem se lotila tisto malce ven pečkat (čeprav vem, da se to ne sme), mi je iz nje pritekla rumankasta tekočina (najbrž kolostrum, al kako se že reče) in to popolnoma brez problema. Pol, sem pa še drugo malčk stisnila, če tudi tam priteče in je priteklo. Sem smotana, a ne da?!?

Kako ste pa kaj ve? Vse v pripravah? Ste torbe za v porodnišnico že pripravile???

Javite se kaj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avgustovke
10.7.2005 10:30:58   
Kety
Dobro jutro!

Tudi midva sva danes malo potegnila spanec in je prav pasalo, ampak, danes je treba izkoristit lep dan! Zunaj je tako lep soncek, da je treba it kam na izlet. Popoldan bodo pa spet nevihte!!

Zdele grem narest zajtrk,...kruhov prazenc in belo kavo! Mnjam....

Jaz torbe se nimam pripravljene, grem pa jutri se zadnjic v shopping! A ve ze imate modrcke za dojenje? Ali boste kupovale navadne ali prav tiste za dojenje?? Jutri bom pogledala malo v Mothercare, ce imajo kaj pametnega!Pa kolk velike kupit???:zmeden: Meni so se prsi povecale iz B v D ali pa se malo vec. Pomoje se mi kaj vec ne bojo povecale, ane?? A kupim kosarico E :zmeden:

Uzivajte danasnji dan v soncku in ravnopravsnji temperaturi za nas :bravo::bravo::bravo:

LP Kety

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avgustovke
10.7.2005 10:36:01   
tina104
Ej, jaz tudi dobro spim. Fajn to, samo še bolj fajn bi blo, če bi lahko vso spanje za naprej nadoknadla zdaj8).
Tudi pri meni zdaj zatekanja ni, ko je tako vreme. Danes me že celo malo zebe.
Sem pa na bredavicah opazila čisto majhne svetle pikice:zmeden:
Torbe za porodnišnico še nimam pripravljene. Sem sicer prepričana, da imam še čas (pdp 22. 8.), drugače pa tako ne rabim nekaj dosti. Vzela bom samo papirje, pa zobno ščetko in pasto, pa kake sp. hlačke, pa modrček, pa telefon in polnilec. Tega pa zdaj v bistvu še ne morem spakirat, ker še vse uporabljam:).
No, za :duda: nameravam pripravit, ker bolje, da prej nastavim kot pa da :love: to išče skupaj. Samo je pa problem, ko sploh ne vem, kaj bo takrat primerno za iz porodnišnice glede na čudno vreme v zadnjem času. Imam en ful lepi kompletek, ki pa je iz pliša (novega dobila), tak da če bo tako vreme kot je npr. danes, bi bio to kar primerno, se mi zdi. Če pa bo bolj toplo, pa moram še nekaj kupit, ker mam ful bombažnih majčk, pa kapic, pa vsega drugega, samo hlačk pa ne.
Eh, samo nekaj nakladam... Dajte še ostale kaj napisat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
10.7.2005 10:37:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avgustovke
10.7.2005 10:38:11   
Jessy
Oj!
Jaz sem kupila prav modrčke za dojenje in sicer kar v Leclerku, kjer so nekaj čez 2000 SIT. Se pa odpre vsako dojko posebej. Jaz sem šla enostavno probat. Do zdaj sem nosila košarico B, ki je bila že kar tesna, zato sem vzela zdaj C, če slučajno še kaj zrastejo.
Najboljše je, da probaš!

Mene pa še nekaj zanima. Glede kolcanja :duda:. Večkrat sem že opazila eno trzanje v trebuščku, ki kar traja nekaj časa. Sklepam, da :duda: takrat kolca ampak hecno mi je pa to, ker to "kolcanje" čutim v spodnjem delu trebuščka, kjer ima :duda: ritko in noge. Se mi zdi, da bi mogla kolcanje čutiti zgoraj, kjer je glavica, se vam ne zdi???!!! Kaj pa če ima :duda: kakšne krče???

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avgustovke
10.7.2005 10:40:17   
tina104
Jaz se tudi sprašujem glede modrčka za dojenje. Se mi zdi, da bom ga kar v Mullerju kupila, no šla bom pogledat še v Emporium, tam imajo baje te Mothercare. Meni so se iz 75B povečale na 85C in tudi ne vem, če naj kupim kar tako številko, ali kaj večjo:zmeden: Bom verjetno samo enega zaenkrat kupila, ali največ dva, pa potem po porodu še kakšnega.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
10.7.2005 10:40:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avgustovke
10.7.2005 10:49:01   
Jessy
Tina, jaz sem za dojenčka dala v torbo eno majčko, ki se zaveže na preklop (mako, al kako se ji reče :zmeden: ), pajacek, ki se na vrhu samo zapne z naramnicami, kapico in copatke, ko pa se je vreme začelo slabšati, sem pa dodala še pleteno jopico (je full lepo spletla tašča, skupaj s kapico in copatki). S tem, da sem poleg tega pozneje dodala še eno mako majčko in pleteni kapici sem dodala še eno tanko (če bo sonce in vroče). V lupinico pa sem dala še eno odejico.
Bom raje več stvari nesla, pa bom že domov prinesla, če bo kaj preveč, kot pa da bo full hladno in slabo vreme, jaz pa ne bom imela zadosti za oblečt.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avgustovke
10.7.2005 12:04:50   
Kety
Jessy, glede tega kolcanja,...ja, to je kolcanje in to da cutis v spodnjem delu trebuscka so samo njegove nogice. Tako je meni povedala G., ker sem tudi jaz mislila, da je to njegova glavica, potem pa me je razocarala, da so to nogice, ki ob kolcanju trznejo :(

Jest bom sla jutri v mothercare in kupila D80, tolko kot imam zdaj. Sem ful joskarca! Prej sem imela B75, suhcana, zdej pa imam spredaj tri balone!:)-:)-:)-
Ampak strij pa nisem dobila!:bravo::bravo::bravo:

No, grem vplacat LOTO! Ce ne igras ne mores zadet,ane!?

LP Kety

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avgustovke
10.7.2005 12:55:48   
Tiamo
Hojla,

vidim,da ste že pridne...

Končno sem prišla do računalnika, vikend je čas, ko moj :love: prevzame računalnik. Zdajle je šel v klet neki zrihtat in sem izkoristila priliko. Itak se pa čez eno uro začne formula, tako da bom imela cca 2 uri časa,da malo tipkam.

Meni se pa prsi niso tok povečale, za eno številko. Imam že tako majhne, tako da so mi vsi stari moderci prav. Sem malo večje kupovala, da je mal več zgledal ;). Kupila sem si 2, trda, push up, na tržnici za 2700 SIT, jih je imela kolegica, ki je predlanskim rodila in so se ful dobro odnesli. Imam pa še dva, podarjena, modrca za dojenje, pa mi lih ne potegneta..ful so mi grdi ti modrci. Bomo videli, upam, samo to, da se mi ne bodo ful povečale, ko bom rodila.

Pripravljeno imam že vse za odhod iz porodnišnice za :duda: (vse je še v vrečkah), zase imam pa samo kozmetično torbico pripravljeno...

Immam eno vprašanje, dobila sem stajco, je lepo ohranjena samo mreža je prašna in umazana. Zdaj nevem kako bi to oprala? :zmeden: A imate kakšno idejo, obstaja kakšna pena ali kaj podobnega?

Glede tašče se jaz nimam kaj pritoževati, je zlata, imam srečo. Včeraj mi je prinesla kozmetiko od Just-a, vodico za suho pranje rok, pa kremo za noge, pa roke, pa za sončenje,.... Kupila je pa za :duda:, tok luštnega plišastega kužka :kuza:, čist je mehak, za "pojest", tako da sem danes jaz spala z njim. Prijavila se je,da mi pride jutri pomagat pospravljat, ko mi bodo postavljali steno..uglavnem je srce.

Drugače se počutim super, daje me občasno zgaga. :sloncek::sloncek:

Pri meni je začela :duda:, pogosto kolcat, v tem tednu sigurno 5x, če ne večkrat. Upam, da je to kolcanje :zmeden:. Da o brcah ne govorim, zdaj so samo ta boleče pod rebra...:sloncek::sloncek:

Strij tudi pri meni ni na vidiku (držim pesti, da jih ne bo), se je pa občutno povečal celolit na stegnih in riti...samo pravijo,da je to zaloga za dojenje???? :zmeden2:

se tipkamo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avgustovke
10.7.2005 13:14:11   
Jessy
Tia, če imaš kakšno možnost, da bi stajco prala zunaj, jo nesi kar ven, pa en šlaufn z vodo napelji. Jaz bi najprej poskusila kar z detergentom za pranje posode. Bi naredila eno tako fino milnico, pol bi pa sprala stran. Če ne bi šlo, bi pa uporabila najprej kakšno čistilo za kuhinje, ki jih že imam na zalogi. Kakšna reč bo pa že nesla stran. Saj tolk umazano pa najbrž ni!?

Tudi jaz lahko mojo taščo in tasta full pohvalim, saj res gresta zmerom na roko in se kar naprej ponujata za pomoč.

Tudi jaz sem še brez strij :bravo::bravo::bravo:! Na trebuhu, seveda! Jih pa imam po joškicah in eno v pasu na desni strani. Ne vem, kako se je lahko tam lotila delat! A ji je bilo dolgčas, al kaj?!?!

Veš, jaz imam tudi obupna stegna. Kar eni vozli se mi delajo in to po zunanji strani stegna, tik nad kolenom. Prej kaj takega sploh nisem imela! Se pa močno tolažim, da bo to z dojenjem šlo stran, oz. da je to voda, ki se zadržuje v telesu. Če z roko pošlatam po nogi, se te vozle prav fajn čuti, ker so precej veliki (cca 2 cm radija).

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Avgustovke
10.7.2005 13:29:36   
Tiamo
Ne ni tok umazana, samo na nekaterih delih mreža ni več čist bela :zmeden:. Sem probala že z Prilom pa ne gre, tako kot bi jaz hotla. S šlaufom ne bi probala (sem hotela s "štrajfiksom"), pa je spodnji, ta trdi del iz tazga materiala kot karton :zmeden:. Je ful trd, samo, da se mi ne bo preveč namočil. Hotela, sem vzeti tudi mrežico dol, samo potem vem, da jo ne bom nikoli več gor dobila :sloncek::sloncek:. Hotela sem probat, pa ne vem kok je pametno, s Vanishom za preproge??? K se ful pene naredi, pa kao pustiš in spereš??? Samo nevem, a se splača mi dati tok denarja...a je sploh uredu. Za odstranjevanje madežev sigurno ni, edino, če daš takoj na svež madež.

Jessy, jaz si nog več ne šlatam? Tudi meni so se nad kolenom naredili vozlji...upajmo, da bo šlo stran.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Avgustovke
10.7.2005 13:33:36   
miševi
Joj, kako ste že pridne:bravo::bravo::bravo:.

Jaz imam za iz boljnice že pripravljeno. Včasih se še kaj spomnim in kaj dodam. Darilo za Niko od dojenčka smo tudi že kupili. Ga moram še zavit in v torbo skrit. Stvari za dojenčka bom pa samo naštimala, da bo potem moj :love: prinesel. Če bi sam izbiral, bi bil naš novi :duda: verjetno kot klovenček. Bom pa tud "večplastno" varianto naštimala, ko je tako čudno vreme. Jaz kar malo pogrešam sončka, sem bolj zmrznjene sorte, tudi sedaj med nosečnostjo. Pa še za oprat se mi je nabralo, pa trenutno ne morem nikjer drugje sušit kot zunaj.
Tia, če imaš možnost kje zunaj prat stajco, počakaj na lepo vreme. Jaz bi kar s kakšnim otroškim šamponom in gobo, pa fino sprala, zbrisala in pustila, da sonce do konca posuši mrežico. Tudi če se kaj dobro ne spere, je bolje, da je šampon kot pa čistilo:zmeden2:.
Bubabaya - tašče so ene zanimive gospe. Jaz sem prvič od tašče in tasta dobila za :duda: 2 kosa čokoladne torte (ki naj bi jo po porodu sploh ne jedla), drugega nič. No, moram rečt, da sedaj, ko je sama, pa mali le kaj prinese, se je popravla. Pomerka pa tud na svete cajte, sedaj, ko je Nika večja. Moram pa rečt, da se v opremljanje ne vtika in ne komentira oz. reče, da je lepo (mogoče zato, ker večino naredi moj :love:, njen sin). Meni je važno, da je nam všeč in če se bo še naprej obnašala, kot se, bo v redu.
Modrčke imam pa jaz kar iste velikosti, ker imam že od prej velike prsi. Mogoče se mi potem samo bolj napnejo oz. otrdijo. Imam pa še v načrtu 1 kupit, ker sta una dva od prej že kar zmahana. Pa res je, niso nič kaj lepi, še posebno večje številke:grrr:.

Grem gledat, kaj moj ustvarja v kopalnici (ga moram pohvalt, da je priden), potem pa z Niko spat, poj vas pa spet malo preberem.:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Avgustovke
10.7.2005 14:00:48   
Jessy
Tia, kaj pa če bi probala s Cilit Bangom, ki ga tolk promovirajo, da vse nese stran??? Res, da je čistilo, sam če dobro spereš, ne bi smel biti problem.
Sama ga pa nisem še sprobala, tako da ne vem, če je res tako dober, kot je v reklami.

Jaz sem pa pridna! Sem se končno lotila kopalnico čistit (sam me je :love: malčk ven napodil), ker se že tri dni pripravljam, da se je lotim!

A je kakšna prostovoljka za likanje perila??? Jo rabim!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Avgustovke
10.7.2005 14:08:52   
Tiamo
Cilit Bangom nisem probala, mislite da je tako kot v reklami???

Jaz sem zdajle lih kumi pomila posodo, se mi nič ne da...a kopalnica, ja je še vedno tam in tudi 3 kupi perila na tleh, za prat...

Likanje, danes ne hvala...

Upam, da se mi bo dalo narediti Pijane neveste in skutin kruh za jutri..pridejo delavci, pa moram neki naredit. Zdaj grem prvo pojest, borovnice s sladoledom, pol pa veselo na delo...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Avgustovke
10.7.2005 17:34:42   
Žani
Evo še mene...spet pri zadnjih!
Pri nas nič novega, razen buši je vsak dan večji!;)
Torbi še nimam pripravljeni, ju bom verjetno ta teden, ker je mojega :love: strah, da nas bo :duda: presenetil mal prej. Smo mel včeri eno fešto in sva tok plesala, da so se vsi bal, da bomo šli ponoč rodit. No, to se ni zgodilo, ker sicer ne vem, kdo bi šel z mano rodit. Vsi najbližji so bli mal :sloncek:, jaz edina trezna. Me je pa mal v trebuhu zvijal, pa k bi ene krče mela. Kljub temu, da smo cel dan feštal, ponoči spet nisem nič spala. :(( Groza! Zaspim za eno urico okrog polnoči, pol se zbudim in do šestih se premetavam po stanovanju in balkonu. Mislim, da je z mojimi prespanimi nočmi konec!:((
Kar se pa tašč tiče...žal nimam take sreče kot nekatere. Moja verjetno niti ne ve, kdaj imam rok... Nikoli me ne vpraša, kako se počutim, kako :duda:,... Kot da ne bi bila:nosecka:. Edino kar sem od nje dobila, je moj zlati možek in več ne rabim! Mam pa to srečo, da sta moja mami pa ati prava sončka. Super se razumemo, si pomagamo in se imamo radi.
Še malo pa se bodo naše družinice povečale...:bravo:
Lep pozdrav vsem!:rozica:
Žani

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Avgustovke
10.7.2005 19:40:46   
hugolina
Ojla!
Mene bo konec... s temi neprespanimi nočmi mislim :((:((:((:(( Čist sem na koncu.
Žani ne veš kako zelo te razumem. Tudi jaz spim kakšno urco do dve, pol je pa konec. Pa sem čez dan taka, da komi diham, pa mislim no sej dones bom pa zihr dol padla. Mah, kje pa. Sem že hotla sosedi predlagat k je 14 dni nazaj rodila, da ji jaz spedenam tamalga, pa nej se ona naspi (ponoči mislim):)-:)-

Tia, kaj če bi mrežo od stajice fino s peno prepucala, pol pa mogoče s sesalcem. Jaz mam na svojem tako fino majhn krtačko, ki mi dostikrat pride prav.:zmeden2::zmeden2: Ne vem no, predlagam....

Meni se zdi, da mam joškice lih take kot so bile prej :( Na začetku sem še imela občutek, da so se mal napihnile, zdej je pa spet isto. Mam pa tudi jaz te bele pikice, pa tista "zadeva" mi dostikrat ven priteče ko stisnem, posebej zvečer.

Glede celulita...:(:( bom raje kar tiho. 3x se je povečal, vsaj tak občutek imam. Sem pa nekje zasledila, da se med nosečnostjo res pojavi. O.K., upam, da potem tudi izgine. Sem zanč slikala buhija, pa jih lih zaradi tega ne dam gor (slik mislim), ker se tolk fino vidi.

Kar se pa tašče tiče....:zmeden2::zmeden2: Hm, dolgo se že nisva videli :)-

Sem se pa razpisala, pa sem imela namen vas samo pozdravit. Lepo se imejte, se še tipkamo...:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......