Tiamo
|
Hojla, vidim,da ste že pridne... Končno sem prišla do računalnika, vikend je čas, ko moj :love: prevzame računalnik. Zdajle je šel v klet neki zrihtat in sem izkoristila priliko. Itak se pa čez eno uro začne formula, tako da bom imela cca 2 uri časa,da malo tipkam. Meni se pa prsi niso tok povečale, za eno številko. Imam že tako majhne, tako da so mi vsi stari moderci prav. Sem malo večje kupovala, da je mal več zgledal ;). Kupila sem si 2, trda, push up, na tržnici za 2700 SIT, jih je imela kolegica, ki je predlanskim rodila in so se ful dobro odnesli. Imam pa še dva, podarjena, modrca za dojenje, pa mi lih ne potegneta..ful so mi grdi ti modrci. Bomo videli, upam, samo to, da se mi ne bodo ful povečale, ko bom rodila. Pripravljeno imam že vse za odhod iz porodnišnice za :duda: (vse je še v vrečkah), zase imam pa samo kozmetično torbico pripravljeno... Immam eno vprašanje, dobila sem stajco, je lepo ohranjena samo mreža je prašna in umazana. Zdaj nevem kako bi to oprala? :zmeden: A imate kakšno idejo, obstaja kakšna pena ali kaj podobnega? Glede tašče se jaz nimam kaj pritoževati, je zlata, imam srečo. Včeraj mi je prinesla kozmetiko od Just-a, vodico za suho pranje rok, pa kremo za noge, pa roke, pa za sončenje,.... Kupila je pa za :duda:, tok luštnega plišastega kužka :kuza:, čist je mehak, za "pojest", tako da sem danes jaz spala z njim. Prijavila se je,da mi pride jutri pomagat pospravljat, ko mi bodo postavljali steno..uglavnem je srce. Drugače se počutim super, daje me občasno zgaga. :sloncek::sloncek: Pri meni je začela :duda:, pogosto kolcat, v tem tednu sigurno 5x, če ne večkrat. Upam, da je to kolcanje :zmeden:. Da o brcah ne govorim, zdaj so samo ta boleče pod rebra...:sloncek::sloncek: Strij tudi pri meni ni na vidiku (držim pesti, da jih ne bo), se je pa občutno povečal celolit na stegnih in riti...samo pravijo,da je to zaloga za dojenje???? :zmeden2: se tipkamo
|