|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgustovke
10.5.2005 22:14:20   
Tiamo
Je še katera pokonci? :zaspan::zaspan:

Kako počutje? :sloncek:

Pri meni je vse običajno, peče me zgaga, zateka mi leva noga, boli me pod rebri,...:muca:

V petek imam pregled in upam, da mi bo G naredil UZ, da spet malo vidim mojo pikico. Čutim jo čez celi dan, prava mala nogometašica. :kuza:

A so se kateri že strije pojavile? Meni hvala bogu še nobena (moram hitro potrkati), se pa pridno mažem z olji in mlekom.

A katera kaj telovadi? Jaz se samo sprehajam, pa še to se mi ne ljubi kaj preveč. Kar nekaj lena sem ratala?!:zmeden2:

Se tipkamo

LP Tia74

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avgustovke
10.5.2005 22:31:36   
Jessy
Ojla!

Jaz sem še tu! Ravno sestavljam test za naravo, pa vmes še malce sem kukam.

Jaz sem vredu, pikica najbrž tudi, ker veselo robani po mojem trebuščku, čeprav danes malce manj. Očitno tudi na :duda: vpliva vreme in je bolj zaspan danes. :bravo::bravo::bravo:

Danes ponoči me je spet (po dolgem času) zagrabil krč v meča, ampak je k sreči kar hitro popustil. Me pa tudi sapa ne dohiteva več tako, kot me je včasih :(.

Strije na trebuščku tudi jaz ŠE nimam in sem prav vesela, da je tako in močno upam, da se stanje ne bo spremenilo. Sama se mažem kar s tremi različnimi preparati, in sicer s kremo proti strijam od Avona, z mandeljevim mlekom od Afrodite in otroškim oljem Penathen. Kot se spomnim, s tistim se mažem. Imam pa nekaj malih strij spodaj, na prsih. Tudi koža na prsih me pošteno srbi, pa tudi te pridno mažem in očitno ne pomaga kaj dosti.

Glede telovadbe pa nisem nič pridna. Nič se ne sprehajam, nič ne telovadim....se mi ne da!!! :(

Se pa kar hitro bliža ta naš avgust, kajne?!?

Pregled pa imam ponovno čez 3 tedne, potem bodo pa najbrž že bolj pogosti.

lp, Jessy

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avgustovke
11.5.2005 8:57:43   
hugolina
Dobro jutro vsem :nosecka: in ostalim:rozica:

Počutje pri nas je zaenkrat odlično, samo tele dni k je tak mraz mi ni prav nič všeč:grrr:. Pa že tko fino se je začela pomlad, zdej pa tole.
Kar se tiče gibanja sem kar pridna. Vsak dan vsaj 1/2 ure hodim. Sej kakšen dan se mi lih ne da, pa se kar malo prisilim:bravo:
Prejšni teden sem imela pregled in me je spet dal na UZ (a je to normalno?), ker 14 dni pred tem sem imela pa morfologijo. Kolikor povejo je vse uredu.Kar se kg pa tud, saj sem šla v enem mesecu samo 1,5kg gor. Ne vem no, ampak meni se to zdi kar malo, glede na to , kako punce tožijo, da v teh tednih kilce kar gor letijo. No, sicer mam pa še dost zaloge od prejšnjega meseca:ups:
:duda: se razmetava noter po trebuhu da je kar veselje, ne vem od kod mu toliko energije:)- , še posebno zvečer, da potem težko zaspimo. Ampak je kljub temu fin občutek.9nebesa
Kar se pa strij tiče..... bom pa raje tiho. So se mi pojavile, tako na trebuhu, kot na prsih. Ne bom lih rekla, da se pridno mažem, je pa res tudi mal od kože odvisno. Mah ja, pa sej je v končni fazi vseeno.

To bi bilo za danes od mene. Lepo se imejte!:rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avgustovke
11.5.2005 9:14:04   
miševi
Lep pozdrav še od mene!!!

Danes se nekaj sonček kaže:bravo:! Upam, da bom smuknila na kakšen sprehod za pol ure. To je namreč edina moja aktivnost, telovadim namreč ne, pa še sprehod si ne privoščim vsak dan. Če je moj :love: doma, potem pa skoraj obvezno.
Pri prvi nosečnosti sem se mazala, pa sem dobila strije. Zdej se sploh ne mažem več oz. le, ko se spomnim. Stanje še ni zastrašujoče :zmeden2:.
Drugače pa :duda: brca, kot se ji ljubi. Včasih več, včasih manj, glavno da brca.
Zaenkrat spim kar dobro, tudi zatekam še ne - čakam na vročino, takrat me bo pa verjetno razneslo:(. Kg še vedno +7. Zaenkrat moram rečt, da se res kar dobro počutim :bravo:.
Hugolina, meni tudi vedno uz dela. Če hoče, naj, že vejo al je dobro al ne...
Še nekaj me zanima - naslednji pregled imam 31.5., pa me zanima, ali naj bi takrat že dobila papirje za CSD? Bi rada to čimprej uredila, ker me je zadnja bolniška "plača" dobesedno razočarala :zmeden:. Ali veste - ali štejejo tudi regres in stimulacijo?

Drugače se pa lepo imejte, še kaj pišite in uživajte! Avgust bo kmalu tu...

LP:rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avgustovke
11.5.2005 10:31:18   
zara3
Evo, še ena avgustovka.
Najprej glede gibanja: postala sem lena, nič se ne gibljem, saj se tudi zelo hitro utrudim. Sem na bolniški in sem cel dan doma na kavču in pred računalnikom. Včeraj sem šla peš v 200m oddaljeno trgovino in sem bila kar precej utrujena.
Ponoči se že poznajo nosečniške težave, saj se velikokrat zbudim ker me lulat, ali me grabijo krči, ali pa me bolijo kosti...pa saj vse veste kako je tole.
Komaj čakam na torek, ko grem pogledati moje tri:duda:. Na pregledu pred 14 dnevi so tehtali po cca 800g.
Strij še nimam, se pridno mažem, bom pa jih po moje vsekakor dobila. Trebuh imam tako velik, kot da grem počasi roditi, je pa uradno do roka poroda še slabe 3mesece.
Kg, pa tudi kar letijo, trenutno smo na +11, pa se sploh ne sekiram, kakor sedaj gredo gor, tako bodo upam da šli po porodu dol.
Uživajte in pazite na svoje sončke!!!
Zara + :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avgustovke
11.5.2005 13:15:38   
Teya
ejla, punce....
lih kar sem prisopihala domov...če bo šlo tako naprej, ne bom več dvignila riti s kavča...čist sem adijo...pa, da ne boste mislile, da sem prehodila kak maraton....mogoče je bilo vsega skupaj pol urce hoje...nevem...slabe dneve imam...ponoči full slabo spim...krči me grabijo v obe nogi...tišči me pod rebrami in še diham težko, tako, da res nevem več v kakšno pozo se namestit, da bi utekla vsaj kakšni tegobi...:zmeden2:
naš :duda: brca full drugače, kot je pred dnevi...prej so bile brce full sunkovite, zdaj pa čutim cela valovanja in full bolj počasne gibe, ampak pa bolj dolge oz. dalj trajajoče.....se kateri sanja od kje sprememba?
ah, ne zamerit, ma danes bom samo stokala...baje, da imam povišan sladkor...še 1x me bodo poslali na presajalni test z glukozo, do takrat pa naj se izogibam sladkega, maščob, riža, testenin, krompirja in preveč sadja :zmeden::zmeden: čist sem zmedena in že 1 mesec nevem kaj jesti....vse kar mi paše, je prepovedano! ta mesec se nisem zredila niti 0,5 kg, a je to kaj panika? sem pa do zdaj vseeno že +6,5 kg...

veste, da bi lahko še jamrala, pa se bom raje malo zadržla in se drugič javila, ko bom imela boljši dan....

jutri imam G....kako bi si želela tako, ki bi vsakič naredila UZ.....do zdaj sem imela le 2....in se bojim, da bo pri tem tudi ostalo :zmeden:

bodite v :rozica::rozica::rozica:!
:nosecka:&:duda:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avgustovke
11.5.2005 13:32:48   
tea01
:Ojla punce. Po dolgem času smo nazaj.

Midva:modri:sva super. Včeraj prvič dobila 2 brci v rebra. Me je kar presenetilo. Zaenkrat nimamo še strij, vsak dan hodimo peš v službo (30. minut, 2x) Noge zaenkrat nič ne zatekajo, čakamo na vročino, takrat bo šele hudo. Pridobila 6 kg, od prejšnjega meseca celo shujšala 1 kg???????? Čudno, ali pa sestri kaže narobe tehtnica, saj še vedno uporablja tisto staro železno.

Vsako jutro me moj :modri:sonček zbudi in mi zaželi lep dan.

Lepo se imejte in pazite nase.

Tea01

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avgustovke
11.5.2005 15:14:38   
urši77
Ekola, da se še jaz pofočkam:),
Brcamo kar pridno, sploh ponoči in zvečer imamo "žurke".
Sicer še vedno samo +2kg in zaenkrat tudi še brez strij:bravo:Trebušček pa je iz dneva v dan bolj "fleten".
Nakupili smo že tudi nekaj cunjic, a glavno še pride.Sem pa postala strašno občutljiva za "dobre" stvari. Za vsak drek se raznežim....

LP in uživajte:rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avgustovke
11.5.2005 18:53:32   
Žani
Ciao avgustovske :nosecka:!

Pri nas vse po starem...
Bolečine pod rebri so neznosne, kg +8, :duda: pa tako zelo živahen. Ponoči grem na wc,:duda: se zbudi in spanja je konec...brce gor, dol, levo, desno. Me včasih tole že kar mal boli, ampak bomo preživeli. Strije se mi niso pojavile:bravo:, se redno mažem z olji in kremami. Telovadim nič, ker mi je g priporočila počitek (zaradi prezgodnjih popadkov). V šolo za starše pridno hodimo in je kar zanimivo.
A ste že kaj pripravile (pranje&likanje) oblekice za :duda:?

Lep pozdrav:rozica:!

Žani 27t 3/7

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avgustovke
11.5.2005 19:01:10   
Žani
Miševi sem še zate pozabila napisat!
Jaz imam naslednji pregled 18.5. in g mi je rekla, da bom takrat dobila papirje za CSD. Mislim, da jih boš dobila 31.5.! Kar se pa tiče regresa in stimulacije...Mislim, da se regres ne šteje, za stimulacijo pa ne vem! Ampak nisem čist prepričana.
Lp:rozica:
Žani

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avgustovke
11.5.2005 21:01:53   
Kety
Ojla punce!
Sem kar tezko na tekocem s forumom, ker mam skoz neki za pocet.:(.
No, pri nas smo tudi OK, nas mali brca cez cel dan, pa vmes spet malo neha, potem pa zvecer spet. Ponoci pa sem spet zacela spati, le da se 1x zbudim, da grem na WC. Vsi mi pravijo, da imam majhen trebuscek. Nosim ga precej zadaj in nizko. Mi je tako tudi vsec, ker je vse lazje z majhnim trebuhom. Mazem se 1x do 2x na dan in zaenkrat se nimam nobenih strij. Prsi so se mi pa povecale iz 3 na 5. Groza, upam, da ne bo se hujse...cudim se, da se niso pojavile strije. KG so +7 in sem bila na pregledu kregana:((. Sej ni tako hudi, ampak so sle v kratkem casu prevec gor. Naslednji pregled imam 3.6. Zaenkrat nimam nobenih problemov z otekanjem, le vcasih mi nagaja kislina....aja, pa ponoci, ko grem na WC bi lahko spotoma se eno pizzo pojedla:)-. Sem skoz lacna!!!!

LP Kety :rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?