Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 5.8.2005 21:38:52
|
|
|
|
urši*
|
a se ti ne da več bit :nosecka:, al kaj, da se ti tako mudi;) a v MB boš rodila?? men je blo tam kr fajn, čeprav bi rajš v SG, bi mojim blo bliže... no če greš v MB, pozdrtavi mojega ginekologa-Lužnika:)-:)-
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 5.8.2005 21:40:59
|
|
|
|
Seven*
|
Kaj pa vem. Pomojem bom najprej sla pogledat kdo je dezuren, pol se bom pa odlocila.. :)-:)-:)-:)- Se mi pa kar mudi ja. Dost mam tega trebuha. Sem ze 2 leti skoz noseca.. :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 5.8.2005 21:43:45
|
|
|
|
urši*
|
ja , sej te razumem, js sem na koncu tud že mela dost vsega, pa visok pritisk , pa otečena sem bla cela, pa nč smela jest (prav mi ji, zakaj sm se pa skos po Mc donaldsih vlačla:)-:)-) ti pa svaka čast, js ne bi mogla bit zdej spet noseča , se mi pomoje kr mal:zmeden:
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 5.8.2005 23:41:49
|
|
|
|
Joe
|
Seven, a na naš piknik pa vseeno prideš?!? 8):(:)
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 6.8.2005 6:23:01
|
|
|
|
Lunca1
|
O Seven, a ti si že proti koncu?:rozica:
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 6.8.2005 8:01:32
|
|
|
|
malika
|
Seven ti še kar počakaj malo, nisi še na vrsti! :) 9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 6.8.2005 8:28:43
|
|
|
|
Amoss
|
Samo ne v Mb it rodit, pelji se raje na ptuj ali kamorkoli drugam, samo v Mb ne!
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 6.8.2005 9:12:49
|
|
|
|
k1
|
jaz pa sem bila zadovoljna z mb - meni je tudi lužnik mel preko - sem mu hvaležna za mojo pikico... 9nebesa
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 6.8.2005 9:43:27
|
|
|
|
Seven*
|
Amoss, v MB grem rodit, ce bo OK ekipa. Saj imajo zunaj napisano kdo dela, pa se lahko malo orientiram. :)-:)-:)-:)- Tole vceraj bi bilo super, samo mi zgleda ni bilo usojeno.. Heheh. Grem danes malo sesat, pa okna pomivat. :)-:)-:)- Vsaj naspala sem se. :zaspan::zaspan:
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 6.8.2005 9:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Seven, zihr se bo :duda: odločil, da šele v sredini septembra ven pokuka, ker se tebi tako mudi. To je Murrphyjev zakon :)-:)-:)-. Kolegica je že en mesec prej jamrala, kako bi bilo že fajn, če bi bilo že konec, evo je 14 dni čez rok rodila, pa še to z umetnimi popadki.
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 6.8.2005 9:45:14
|
|
|
|
Seven*
|
Ankica, meni je CTG vceraj popadke risal. :)-:)-:)-:)- Dvomim, da bom imela 1 mesec popadke. Pa v drugo ponavadi prej ven pade.. Haha.
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 6.8.2005 9:45:46
|
|
|
|
Seven*
|
Aja. Ankica, nea klici hudica. Ze zdaj dete deluje dokaj veliko. Kdo bi to sel rodit sele cez 1 mesec?!? :)
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 6.8.2005 9:51:09
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Upam, da se motim! Čeprav mi je ravno včeraj moj :love: jamral, da mu gre totalno naživce, ker imam zmeraj prav in se vedno vse tako naredi, kot rečem. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Evo bom rekla: D-dan bo 25. avgusta, trajalo pa bo vse skupaj 2.5 ure in bo hitro, maloboleče, brez šivov. A bo tako OK? Samo potem boš pa morala pohiteti v porodnišnico. :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 6.8.2005 10:13:16
|
|
|
|
Amoss
|
Seven, mene so imeli čisto vsi zdravniki preko, babice so super, odlične, vsi ostali zdravniki so govorili da nebo šlo drugače kot s cr,edino dr.Lužnik je vztrajal in vztrajal.Slišala sem da je res super če greš not in samo rodiš, če pa se kaj zakomplicira pa so v temi.Jaz bi lahko imela mojo pupiko že v ponedeljek zvečer, ker so vsi zdravniki vedeli da nebo nič, dr.Lužnik pa je vztrajal, tako dolgo da če nebi bilo moje mame tudi mene nebi bilo, ker on me je imel namen pustit še 24 ur, jaz sem pa imela zelo zamazano plodovnico.Če še kdaj grem rodit definitivno na Ptuj
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 6.8.2005 10:17:10
|
|
|
|
tina104
|
Seven, te zelo razumem. Jaz že tudi komaj čakam, kdaj se bo začelo kaj dogajat, ker imam občutek, da bo ta moj rok, ki je že itak premaknjen za dva tedna, še bolj premaknjen na konec avgusta. Upam, da ne :) Ti kar delaj počepe, pa po stopnicah hodi, pa :sloncek: , pa čaj iz malinovih listov pij, pa sigurno sem še kaki postopek pozabla :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Glede porodnišnice pa je tako, da ti jaz ne svetujem Ptuja. Moja kolegica ima od tam zelo slabo izkušnjo.
|
|
|
|
Avgust - lazni alarm je bil na delu.. 6.8.2005 11:59:46
|
|
|
|
urši*
|
amoss, nisem vedela, da je lahko Lužnik tako trmast! on je moj ginekolog in je drugače super človek. sem iz sg , tako kot on in , ko sem bila v porodnišnici, me je vsak dan prišel pogledat(tud, če ni bil dežuren ) in se mi res ni zdel taka trma... no ja glavno , da se ti je vredu izšlo, čeprav ni lepo, kar so s tabo delali:((!!! lp:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?