Jessy
|
Oh, končno imam čas, da se vam tudi jaz javim! Danes sem končno spala fenomenalno. V celi noči sem le 2x šla na WC in 1x sproti še pit. Ob 10.00 naju je z :love: zbudil zvonec pri vhodnih vratih (oba sva spala kot ubita). Je prišla sestra z nečakom na obisk. Ene pol ure sem bila čist preč in sem še vedno napol spala. Po moje, če bi se sama budila, bi se zbudila šele okrog 12h. No, pol sva z :love: šla po nakupih, saj vsake reči enkrat zmanjka. Nato pa je bilo že kosilo (ta teden kuha tašča, jutri bom končno enkrat tudi jaz prišla na vrsto za kuhanje), po kosilu smo lepo še klepetali in zdaj sem tu. Me pa od včeraj vsake toliko malce špikne, tako kot takrat, ko so bili popadki, le manj boleče je vse skupaj. Tast in tašča sta mojemu :love: PREPOVEDALA, da me danes in jutri pušča samo doma, ker je polna luna, ampak bo moj :love: danes vseeno šel v LJ. Ko že govorite o razliki med popadki in gibi otroka. Popadek je v obliki krivulje (recimo, kot sinusoidna krivulja, če se malce spomnimo iz MAT), medtem ko gib otroka nariše z navpično črto, torej le skok gor in nato dol. No, takšna je bila razlika pri meni. Borovnice: pravijo, da borovnice zapirajo. Ja, res je, le da zapirajo izključno le suhe borovnice, oz. čaj, ki je skuhan iz suhih borovnic, medtem, ko sveže ne zapirajo. Zapirajo pa tudi banane, če jih jeste na poln želodec, medtem ko na tešče delujejo odvajalno! Tolk vem jaz. Jaz imam za :duda: tudi kar v enem manjšem nahrbtniku vse naštimano, zase pa v manjši potovalki. Jaz sem te "potovalke" naročila kar pri Neckermannu za full majhne denarce in sem dobila majhen nahrbtnik, ki mi bo tudi pozneje prišel za prav, ko bom šla z :duda: na sprehod, potem to manjšo, ožjo potovalko, ki jo bom pozneje uporabljala, da bom notri dala tudi kakšno oblekico, pa hrano....naprimer, ko bomo šli kam na obisk, ko rabiš kakšno stvar več nesti s sabo, pol je bila pa še ena torba, ki je pa bolj primerna za na plažo (mislim, da je ne bom uporabljala). Jaz okrog tega ne bom komplicirala, saj je čist vseeno v kaj daš stvari za :duda:. Jaz bi pa drugače že z velikim veseljem šla rodit!!! Noge so obupne! Obujem lahko le ene Mass-ovke, v katerih mi je običajno plavala noga, zdaj pa že kar tišči vse skupaj! Zatekam tudi v obraz! Na to me je tudi sestra opozorila! Mi je pa prav zdaj padlo na pamet, da ne bi bilo slabo (glede na to, da že 14 dni nisem merila pritiska, saj je moj G na dopustu), če bi si izmerila pritisk, kajne?!? Drugače me je pa že malce skrbelo, da se naš :duda: nič ne premika, pa sem ga ravnokar začutila. Po moje sem preveč skakala naokol, pa nisem imela priložnosti biti pozorna na gibe. Bom zdaj malce bolj pazila!!! Ufff...kaj sem naložila!!! Bom nehala! ČAU
|