|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 9:54:45   
Tiamo
Jutro,

kje pa ste vse?

Jaz sem danes vstala že ob 7:00, ni šlo več. Sem bila pa zato že zelo pridna, zlikala sem, v trgovino šla, posesala, pomila in pobrisala posodo in še enkrat prefarbala karniso. :bravo:

Danes me nekaj šrafva, sem šla že 3 na veliko potrebo :zmeden::zmeden:

Zdajle pa spet v akcijo, poklicat moram električarja, da mi že zrihta prekinjen kabel, da me ne bo kaj streslo.

Glede strahu in bližajočega datuma poroda, sem danes ugotovila, da je mojega :love: verjetno bolj strah kot mene. Že navsezgodaj zjutraj me je spraševal, kje imam pripravljeno robo za porodnišnico. ;) Zdaj moram pa res vse v torbo dat, da ne bo živčen.

Se tipkamo, ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 10:06:03   
tina104
Tia, glede na tvoje prebavne težave, pa se mogoče že kaj pripravlja....

No, jaz sem vstala malo pred sedmo, malo pospravla, pripravlja kosilo na pol, čistila bom popoldne, ker moj zdaj ravno barva sobo za :duda: , tak da veste kakšno je...

Torbe še nisem pripravla. Si mislim, da še mam kar nekaj časa...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 10:18:47   
tea01
JUtro!!

V službi je norišnica pa delamo kot zmešani. Danes sem se zbudila ob 3h00 zjutraj in nikakor nisem mogla zaspati, zaspala sem šele v jutranjih urah in seveda zamudila v službo. Zgodi se tudi najboljšim.

Tia, mogoče se pa res kaj pripravlja???? Znaki so tudi, da čutiš bolečine v notranjih delih stegen. To sem včeraj zvedela od moje fizioterapevtke.
Prebavne težave so pa res eden od znakov. Javljaj se nam. Držim pesti, da boš dobro uredila z električarjem.

Lepo se imejte!
Tea01

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 10:27:50   
Tiamo
Tina104 - da bi se kaj pripravljalo, ne verjamem, ker me nič ne boli ali špika. Tele motnje so verjetno posledica živcev, zaradi preurejanja stanovanja, izbire pohištva,.....

Kaj si dobrega pripravila za kosilo?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.7.2005 10:33:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 11:00:30   
andrejalj
Takole....sem spet na javljanju (prej ni šlo- kakšen teden; ne vem-ni blo pravega razpoloženja pa še en kup dela). Torej...
Prejšnji teden sem bila v porodnišnici Postojna, ker bomo rodili s EA če bo potrebno, kupili smo tudi posteljico, previjalno in vse ostalo kar paše zraven.. vse smo sestavili, postavili, očistili, napolnili, sedaj pa samo še spisek delam kaj manjka. Torbe za sebe pa nimam še pripravljene, ker sem itak malo kasnejša v avgustu- 25.8., pa vidim, da nisem še pozna; kakšna tolažba je tole, ko preberem, da je še kakšna :nosecka: v gužvi, zamudi,....;)
Pregled naslednji imam pa šele 2.8. in šele takrat mi začne G s CT-jem (meni se zdi malo pozno, ker mi vsi pravijo, da bom rodila prej.:zmeden:
Kakšen teden dni nazaj smo imeli eno družinsko zabavo in so mi vsi (vse tete, tetkice) rekle, da bom imela punčko, meni je pa UZ pokazal fantka in tudi kupljeno imam vse za fantka tko da nisem čist sigurna. Pa pustimo se presenetiti :). Je :love: rekel, če bo fantek, bo moj ponos (ker korenina ne pozebe:)-), če bo pa punčka bo pa njegova lubica ;). Pa smo vsi zadovoljni.
Aja, Tia, je tebi še kaj slabo? Meni se slabost spet stopnjuje. Še nekje sem prebrala, da se rado spet pojavi v 8., 9. mesecu. Sem tok nesrečna; komaj pogruntam hrano, ki mi odgovarja, se situacija spremeni in imam slabost do bruhanja...in to že od samega začetka....:( :((... Komaj čakam, da se dete rodi, ker potem bom pojedla vse kar leze :)-
Pa prebavne motnje imam občasno tudi jaz.... sem nekaj dni jedla borovnice, pravijo, da zapirajo, mene je pa pognalo parkrat na dan na stranišče. :zmeden:

Lepo se imejte, grem še malo polikat, čeprav me pri tem hrbtenica nagaja in mi rata zlikati par stvari pa moram končat.

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 11:02:51   
Kety
Lep pozdrav Avgustovke!!

Dolgo ni bilo glasu od mene in ste se ful razpisale vsak dan, tako, da se nisem uspela vsega prebrat!:)-

Z :love: sva bila na Krku in je bilo bozansko! Voda topla in cista, tako da sva se ful naplavala, upam, da je uzival tudi nas :duda: in se od srece obrnil na glavo!;) Cez en teden imam pregled in upam na veselo novico! Sem pa fasala alergijo na sonce :(, pa se nisem nic kaj pretirano soncila, tako da me vse srbi po dekolteju!

Nas korenjak se veselo premika in kobaca po trebuscku, ampak nimam pojma kako je obrnjen! Ravnokar kolca in to cutim v spodnjem delu trebuha, tako, da predvidevam, da je njegov polozaj se vedno tak kot je bil. Na ritki!:( Bomo videli.

V soboto greva pa na eno poroko in sploh ne vem kaj naj oblecem!

Se se tipkamo!...Punce, ampak vroce nam pa ni, ane! Jaz sem danes spala kot top! Koncno po dolgem casu!!

LP Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 11:21:56   
Tiamo
Pozdravljena andrejalj, pri meni so slabosti izginile, čeprav me še kakšen dan pojavijo...lih v nedeljo mi je bilo ful slabo. Ni pa več takih slabosti, kot ti praviš, da nekaj poješ in ti je takoj slabo. Nič ti ne zavidam, upam ,da bo kmalu minilo.

Tudi jaz sem po borovnicah imela redne obiske na WC, pa pravijo da zapirajo, mene so čist prepucale.

Kety blagor tebi, kok bi dala, da bi vsaj enkrat zaplavala...ampak kaj se zdaj dogaja v Italiji, me pa kar mine, da še kaj fašem.

se tipkamo

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 11:33:23   
andrejalj
Tia.. ma saj bo minilo, če prej ne pa 25.8. :)-.. se moram kar norca delat iz tega, da mi je potem lažje...

Kety...a si kupila potem voziček Jane? Sem zasledila, da te zanima, ko sem prebirala debate za nazaj. Jaz ga imam, če te zanima...mislim, da nam bo služil.
Pa glede na to, da si bila na morju, predvidevam, da imaš PDP konec avgusta...jaz tudi.... Vse ostale oz. večina avgustovk je na začetku avgusta in malo prehitevajo v debatah ;)..ampak, se me ostale lažje učimo iz njihovih izkušenj...

Aja....neki me zanima: A ste kaj kupovale nahrbtnik za dojenčka? Jaz sem se odločila, da ga ne bom, ker mi je od nivee predrag za tisto kar vsebuje, od DM mi je kozmetika sumljiva, tako, da bom kar sama skombinirala nekaj in dala v torbico, ki sem jo dobila pri vozičku. Mislim, da se ne bom zafrknila.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 11:59:38   
Kety
Andrejalj, rok imam 27.8., tako kot Ursi77, ampak mi vsi pravijo, da bo prej. Sem bila malo skepticna, ali naj grem na Krk ali ne, ker je kar dolga voznja, ampak je bilo super. Bila sva sicer samo 4 dni, ampak mi je fuuuuul pasalo. Plavanje je res super za nosecke vam povem, jaz se pocutim SUPER!!

Glede vozicka Jane...sva ga sla pogledat v Pikapolonico, je ful lep in dober, ampak po temeljitem premisleku sva se odlocila, da kupiva Quinnyja Freestyle 3XL Comfort. Sicer ga bova kupovala sele cez kake 4 mesece, ker imava za zacetek sposojen vozicek za novorojencka od Peg perega s kosaro! Kupila bova lupinico od Maxi-cosi in se nama zdi pametno, da kupiva potem tudi tak vozicek, ki je z njo kompatibilen!

Jaz se nimam nic po torbah, ampak pocasi bo treba kaj pripravit. Za nasega :duda: bom dala v navaden nahrbtnik, zase pa kar v vrecko. Ne bom pretiravala. Andrejalj, torbica, ki jo dobis pri vozicku Jane se mi zdi ful fina in pomoje je OK, ce tja not spakiras!:bravo:

Jaz sem tudi zadnjic jedla borovnice in so me fuuuuul zaprle. Sem se dva dni matrala, da sem sla na wc!:( Me sploh ne zanima vec, ce imajo ful zeleza,....

Kaksne dude ste kupile!? Jaz sem se zadnjic ubadala, ali silikonsko ali iz kavcuka...pa sem kupila kar iz kavcuka. Pomoje bom sla iskat se silikonsko, za vsak slucaj...ali kaj?!:zmeden:

Pa se to...Do kdaj lahko plavamo??

LP Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 12:14:06   
Tiamo
Evo zrihali so mi elektriko :bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz sem dobila nahrbtnik od Nivea, nič posebnega...ga nebi kupovala.

Plavaš lahko do cca 23:00, pol je tema in se nič ne vidi ;);):)-:)- Se hecam :)- Plavaš lahko do konca nosečnosti, Kety ti samo uživaj...

Na balkonu imam mlado družino grlic. Bom dala slikce v album. Že par mesecev mi delajo družbo. En nadstropje so gnezdle, pri meni pa so dobile hrano. En teden nazaj so ta mladi poleteli in zdaj veselo švigajo okoli. to je že drugo gnezdo, v prejšem so imele samo enega, zdaj sta pa dva puhasta pikca.

Lp Tia74

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 12:31:00   
Tiamo
Kety lep trebušček..se nisi skor nič zredila, a ne?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 13:03:59   
mišika
živjo vsem avgustovkam, ravnokar sem se vrnila iz pregleda pri G in sem tako vesela, da bi kar najraje vriskala, odprta sem 2-3cm, PDP imam 3.8. ampak mi je G rekla da naj grem lepo domov počakat da se mi še otrok malo bolj dol spusti potem pa naj pridem kar rodit, in upam da se mi ne bo spuščal 14 dni do PDP in da bom res rodila prej. Včeraj sem vam opisala kakšne prebavne motnje sem imela ponoči in kakšen pritisk sem čutila v trebuhu in to je bilo to da sem se malo že odprla. CTG mi je zaznal samo dva popadka in še ta dva jaz sploh nisem čutila saj je krivulja prišla samo do 30. Ko pa me je G pregledala vaginalno pa je rekla ja tukaj pa se že pripravlja samo dete je še precej visoko. Sicer ne vem, sama imam občutek da bolj nizko pa res ne morem nositi saj je trebuh čisto spuščen pa se mi ja ne more spustiti do kolen, ha, ha.
Jutri je menda polna luna, menda da tudi to nekaj vpliva na nas:nosecka:.
Kako ste kaj ostale avgustovke, pri nas je danes spet zelo vroče, tako da šibam sedaj pod tuš potem pa hitro kosilo za :love: napravit. Se tipkamo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
20.7.2005 13:21:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 13:21:25   
monja
Lep pozdrav po tako dolgem času!

Še vedno nimam popravljenega računalnika, pa me to tako mori. Ampak obstaja ena rešitev in upam, da bom ta teden že lahko na spletu - od doma in ne iz knjižnice.

Z današnjim dnem mi je preostalo le še 13 dni. Res da se bliža, a jaz že komaj čakam. Prvo seveda našo bebo, pa da se rešim teh otečenih nog, pa ponoči lege ne najdem, medenični predel me boli in se tako težko obračam, vstajam... pa malo sem že nestrpna.
Jutri grem na pregled in me res zanima kako kaže.
Prebavo imam že cel teden tako redno - 2 x na dan. Take nisem imela do sedaj nikoli.

Mišika, ti si po PDP-ju 1 dan za mano, pa si že tako daleč. Ja, super! Najbrž si že malo na trnih. Meni je rekla ena kolegica, ki je rodila lani, da če lahko lepo ravno položiš svojo dlan v predel med prsi in trebuh, potem naj bi bila res že blizu, saj se je trebuh spustil. Meni malo še manjka. In upam, da ne bom šla čez rok... Saj me vročina že zdaj pošteno zdeluje.

Upam, dami bodo ta teden zrihtali ta računalnik, da vas lahko berem in kaj tudi povprašam. Se počutim bolj sigurna, ko npr. vidim, da se vam dogaja podobno.

Sicer pa zdaj vsaj obiščem malo tudi našo knjižnico :).

Želim vam čimmanj vroče dneve, ne pa ravno deževne in zamorjene. Bodite vesele in predvsem dobrega počutja. Se javim kaj. Morda pa že z lepo novičko.

Pa pa, monja

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 13:24:52   
Teya
o, mišika....boš ti tista, ki bo otvorila avgustovsko seznono? :bravo::bravo::bravo: jaz prav komaj čakam, da začnete ve poročat o novih članih družine :bravo::bravo::bravo: jaz sem namreč tudi bolj na koncu kolone in to, da se uadeva začne odvijat, mi je full WAW :love:
uf, likala do sedaj....hvala bogu, da nam je to "poletje" šlo malo na roke, drugače si sploh ne predstavljam kako bi to izgledalo :zmeden: že zdaj sem čist adijo :zmeden:
tudi jaz ne bom kupovala nahrbtnika, kam bom za v porodnišnico stvari zložila, pa tudi še nevem....saj pravim...sem na koncu kolone in dokler se ne začne odvijat, se mi zdi, da se mi še nikamor ne mudi :)-:)-:)-
grem pa jutri na 1. ctg :bravo:

ciao ciao

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 13:29:16   
mišika
Bubabaya, kaj pa jaz vem če so to popadki, verjetno nekaj je ker je moja krivulja bila danes precej ravna le dva hribčka sem imela na 30 in zato mi je sestra ki me je dajala na CTG rekla da vidi dva popadka, jaz ju sicer nič nisem čutila pa tudi otrok se tisti čas ko sem bila priklopljena na CTG ni gibal.Tako da ne vem, moje detece je tudi z glavico navzdol ampak še ni čisto spuščeno, tako da moram še malo počakat. lp mišika

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 13:35:48   
Tiamo
same lepe novice, me prav zanima katera bo prva? :zmeden:

Kje je pa Jessy danes?

upam, da bo moja :duda: počakala še teh 16 dni, ker moram še preselit pohištvo in urediti sobico zanjo.

Poročajte, če bo kaj novega...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 14:08:25   
Jessy
Oh, končno imam čas, da se vam tudi jaz javim!

Danes sem končno spala fenomenalno. V celi noči sem le 2x šla na WC in 1x sproti še pit. Ob 10.00 naju je z :love: zbudil zvonec pri vhodnih vratih (oba sva spala kot ubita). Je prišla sestra z nečakom na obisk. Ene pol ure sem bila čist preč in sem še vedno napol spala. Po moje, če bi se sama budila, bi se zbudila šele okrog 12h.
No, pol sva z :love: šla po nakupih, saj vsake reči enkrat zmanjka. Nato pa je bilo že kosilo (ta teden kuha tašča, jutri bom končno enkrat tudi jaz prišla na vrsto za kuhanje), po kosilu smo lepo še klepetali in zdaj sem tu.

Me pa od včeraj vsake toliko malce špikne, tako kot takrat, ko so bili popadki, le manj boleče je vse skupaj. Tast in tašča sta mojemu :love: PREPOVEDALA, da me danes in jutri pušča samo doma, ker je polna luna, ampak bo moj :love: danes vseeno šel v LJ.

Ko že govorite o razliki med popadki in gibi otroka. Popadek je v obliki krivulje (recimo, kot sinusoidna krivulja, če se malce spomnimo iz MAT), medtem ko gib otroka nariše z navpično črto, torej le skok gor in nato dol. No, takšna je bila razlika pri meni.

Borovnice: pravijo, da borovnice zapirajo. Ja, res je, le da zapirajo izključno le suhe borovnice, oz. čaj, ki je skuhan iz suhih borovnic, medtem, ko sveže ne zapirajo. Zapirajo pa tudi banane, če jih jeste na poln želodec, medtem ko na tešče delujejo odvajalno!
Tolk vem jaz.

Jaz imam za :duda: tudi kar v enem manjšem nahrbtniku vse naštimano, zase pa v manjši potovalki. Jaz sem te "potovalke" naročila kar pri Neckermannu za full majhne denarce in sem dobila majhen nahrbtnik, ki mi bo tudi pozneje prišel za prav, ko bom šla z :duda: na sprehod, potem to manjšo, ožjo potovalko, ki jo bom pozneje uporabljala, da bom notri dala tudi kakšno oblekico, pa hrano....naprimer, ko bomo šli kam na obisk, ko rabiš kakšno stvar več nesti s sabo, pol je bila pa še ena torba, ki je pa bolj primerna za na plažo (mislim, da je ne bom uporabljala). Jaz okrog tega ne bom komplicirala, saj je čist vseeno v kaj daš stvari za :duda:.

Jaz bi pa drugače že z velikim veseljem šla rodit!!! Noge so obupne! Obujem lahko le ene Mass-ovke, v katerih mi je običajno plavala noga, zdaj pa že kar tišči vse skupaj! Zatekam tudi v obraz! Na to me je tudi sestra opozorila! Mi je pa prav zdaj padlo na pamet, da ne bi bilo slabo (glede na to, da že 14 dni nisem merila pritiska, saj je moj G na dopustu), če bi si izmerila pritisk, kajne?!?

Drugače me je pa že malce skrbelo, da se naš :duda: nič ne premika, pa sem ga ravnokar začutila. Po moje sem preveč skakala naokol, pa nisem imela priložnosti biti pozorna na gibe. Bom zdaj malce bolj pazila!!!

Ufff...kaj sem naložila!!! Bom nehala!
ČAU

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 14:13:23   
Kety
Joj, meni se pa nic ne da!!!!:ups: Ful mam dela doma, ful za pripravit, zdej je pa kar neki vroce postalo...uf!

Tia74, zredila sem se res bolj malo, no, odvisno kako vzames...+7,5kg. Ne vem kolk sem se zredila v zadnjem mesecu. Bom videla kaj bo pokazala tehtnica pri G. Po domaci sedec sem se od zadnjega pregleda zredila kak kg (1 mesec nazaj). Ti pa povem, da mi plavanje ful pomaga za vse tegobe nosecnosti od tiscanja, zatekanja, prestajanja vrocine,...ful se dobro pocutim, ceprav je :duda: postal ze tezak za prenasat naokoli! Komaj cakam, da ga bomo crkljali, ceprav naj se kar malo pocaka - vsaj 3 tedne se!

Ja, Jessy pa res danes ni na spregled. No, pocasi grem pripravljat kosilo, ceprav se mi fuuuul ne da! Ampak neki moramo jest, ane!

No, se se tipkamo!

Lp Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 14:28:18   
tina104
Ste se pa razpisale od jutra...
Zdaj pa moje poročilo od obiska patronažne. Je prišla prej in je bila tu dobro uro. Smo kar klepetali in je bilo res prijetno. Rekla je, da naj bi ta obisk vsaki nosečnici pripadal, da pa je obveščanje zelo slabo. Baje je odvisno od ginekologa oz. med. sester tam, če obvestijo patronažne, da se v njihovi okolici nahaja nosečnica. Dalje je seveda tudi odvisno od patronažne. Ta naša je rekla, da gre k vsaki, za katero ve, da je noseča. V glavnem malo me je povprašala, če sem bila na šoli za starše, če imam vso opremo, glede razmer (to, da živiva s partnerjem skupaj...). No povedala v kakšnih primerih naj grem v porodnišnico (odtek plodovnice, popadki na nekje 5 min ali pa tudi samo krvavitev). V tem primeru, ko gre za krvavitev v zadnjem mesecu, je rekla, naj grem na pregled v porodnišnico. Saj mogoče ni kaj fejst narobe, ampak bolje, da pogledajo. Krvavitev v tem času pač ni normalen pojav.
Potem sem še jaz malo vprašanja postavljala. Bila je zelo prijazna. No, ne bom več nakladala.

Aja glede torbe - jaz nisem kupila nič, bom imela kar nahrbtnik, ki ga tudi drugače uporabljam. Ne vem, zakaj bi morala še za to denar stran metat.

Pa še odgovor tebi Tia - skuhala sem špagete z neko omako, ki sem jo naredila iz cvetače, piščančje klobase, kisle smetane. Špageti so bili mešanica graham in sojinih špagetov. Je :love: najprej malo čudno gledal, zakaj zadnje čase vedno jema neke rjave špagete, no potem pa je vse pojedel:).

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 15:44:19   
tajica
Pozdravljene!
Da se vam še jest po zelooo dolgem času malo oglasim! Berem vas itak vsak dan, saj brez vas sploh ni pravega dneva!
Se mi pa dogajajo podobne stvari kot vam vsem! Boli me medenica včasih tako da komaj vstanem, ponoči obiskujem WC vsaj 10 krat, full mam izcedka - belega toka,... Naš mali pobalinček v trebuščku me včasih tako močno sune pod rebra da mi kar sapo vzame!
Drugače mam jutri še en UZ, ker imam baje bolj vitkega otroka in jih zanima kako kaj napreduje! Me že kar stiska v želodcu!!!! Upam da bo vse vredu!
Se je pa danes začel moj zadnji mesec! Kako je šlo hitro, sploh ne morem verjeti!

Za ta trenutek sem se kar razpisala!

LP, Tanja

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 17:05:36   
Sofi
Današnji dan se je začel šele ob 7.00, ko sem morala po povsem prespani noči na stranišče, nato pa nazaj v posteljo vse do 9.00. Ampak pol pa šok, ko sem se vstala so bile moje noge že prav lepo-grdo otečene in boleče, pa res ogromno vode spijem. Upam,da ne bo tako vse do poroda ali še dlje. Sem pa dobila idejo, mislite, da bi brezalkoholno pivo pomagalo pri odvajanju odvečne vode iz telesa:ups:? Ker pravijo, da pomaga, ne vem pa ali tudi v mojem nosečniškem primeru?!?
Razen otekanja sem pa na srečo čisto o.k.

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 18:43:21   
nanka
Pozdravček,
da se oglasim še jaz. Danes imela pregled, vse je OK. Naslednji teden imam predzadnjega, potem pa še zadnjega in ta bo vaginalni.To bo en dan pred PDP.

Po pregledu pa sva se z dargim odpeljala v Ikeo in nakupila še zadnje omare in drobnarije, ki jih potrebujem za bebo.:bravo:
Zdaj dragi pridno sestavlja, meni pa preostane samo še da omare napolnim, še sreča, da imam vse oprano in zlikano.
Tudi sama sem ugotovila, da moram pripraviti torbo, ker je do konca samo še 17 dni.

Imejte se lepo in dober spanec.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Avgust-kje ste?
20.7.2005 21:04:41   
andrejalj
uuuuu....zdej k je finale se vas/nas je pa toliko oglasilo, da si je že treba čas uzet za prebrat!! Lepo. Komaj čakam otvoritev avgustovske sezone :bravo: :bravo:

Najbolj sem se pa nasmejala TII za odgovor o kopanju: do kdaj se lahko kopamo? Do 23.00 pol se pa nč več ne vidi.. ;););););)

No, pa šalo na stran:
zatekam še čist nč, kar je super...vroče mi kr ni- bravo za tako poletje...prvi CT imam pa šele 2.8.- malo pozno glede na PDP 25.08.
Okoli kozmetične torbice za :duda: smo razčistile- ne bom kupovala, pa vidim da tut druge niste ravno navdušene nad nivea nahrbtniki;
aja, kilogrami- sem jih pridelala do 34t 6 kg (sem imela težave) in se moram potruditi, da dam kakšno slikico v album- izgledam ravno tako, kot da bi pojedla okroglo lubenico. Če me kdo začudeno vpraša 'kaj pa je s tabo?' mu odgovorim, da sem pač pojedla malo bolj obilno kosilo :)-
Takole...mirno, spanca polno noč želim vsem skupaj..

Bodite v 9nebesa

andrejalj

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?