|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aventove ali nukove dude?
17.3.2005 13:02:20   
kepa*
Po tisti drami z izgubljeno dudo sem vceri seveda takoj tekla v trgovino po dodatne dude.
Kupila sem se dve, nukovi, ker taksne ze ima nas malcek.

Zdaj me pa zanima, katere pa vi uporabljate: nukove ali aventove?

Kaj pa vem, meni te aventove sploh niso vsec. So tako velike in prekrijejo pol obraza. Bratranceva hcerkica jo ima, pa zgleda obupno. duda ji sega se cez nos. Le kako reva diha?

In katere naj bi bile oblikovane anatomsko?
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.3.2005 13:10:42   
nuala
Živjo,

moji ne marajo Aventovih, čeprav so baje tako oblikovane zato, da otrok ne bi zamenjal bradavičke in dude.

Samo to lahko rečem.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2005 13:19:00   
morskadeklica
Najina :duda: ima aventovo, pa smo full zadovoljni. Jo ima rada!

lp:muca:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2005 13:35:42   
puri
Nukove:)

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2005 13:38:11   
puri
Sem brala, da niso tok škodljive za zobe, ker imajo podobno obliko, kot bradavičke, zato sem tut te kupila in drugih sploh nisem probala!
Ne vem pa, kolk je to kej res, če res kaj manj škodujejo:zmeden2:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2005 13:54:52   
Maxica
Mi že od vsega začetka uporabljamo Aventove, je pa res, da jih :duda: vse manj želi.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2005 14:22:25   
Anonimen
Mi imamo od vsega začetka Aventove. Drugih nisem uporabljala. Tudi lepše so mi, kot Nukove. Mali jih ima zelo rad.

KAko pa to, da pokrije nos deklici? Potem uporabljajo preveliko:zmeden:

Mi smo imeli na začetku 0-3 mesece (na slikici pos mojim imenom), potem od 3-6, sedaj pa 6+. Se razlikujejo po velikosti.

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2005 15:33:22   
Nika27
Mi smo kupil Aventove od 0-3, pa mu je tudi prevelika. Sploh je ne mara. Smo bolj zadovoljni z Nukovo dudico :duda:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2005 20:00:43   
puncica
Imamo nukove in sicer od 3 mescov, ko smo zamenjal za številko 2. Aventove so čist mim in so nukove za moje pojme ful boljše, pa še anatomsko so oblikovane, pa naša jih ima rajši. Tako da jaz prisegam na nukove dude - silikonske, ne kavčukove.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2005 22:21:40   
Tinna
Mi uporabljamo Aventove in jo ima naš :duda: zelo rad. Smo zdej že zamenjali za tako od 6mesecov. Najprej sem mu dala Nukovo a je ni hotel in sem že mislila, da dude sploh ne bo maral. Pa sem zraven paketa stekleničk od Aventa dobila tudi dudo in ko smo probali je nismo več izpustili... :)-:)- Sem probala tudi Chiccotovo,ko je imel tri mesece, ker je bila lepša a je sploh ni hotel prijeti. Najbrž je odvisno od otroka.

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2005 22:35:20   
Pinja
Na začetku sem se odločila za Nukove. Ko sva prišle domov, sem ji jo probala dat in se je hotla kar zadavt z njo. Sem pa mela eno Aventovo doma in jo je takoj potegnla. No pol čez en teden, ji je pa Aventova skoz vn padala in sem še enkrat Nukovo probala in je bla cela zmaga, ostala je v ustih :bravo:, tako, da zdej te uporabljam.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.3.2005 7:47:45   
a.jda
Nukove. Zanas so boljše in lepše.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2005 9:20:17   
karmy
mi smo imel včasih aventove.. so mi ble full uredu..pred parimi mesci sm se pa jzt odločila da je čas da neha nosit dudo.. in pol se je tazadnja tako zrahljala da ni bla sploh več varna in sm jo na skrivaj spravla v duda nebesa :hudicek: ...je nič ne pogreša hvala bogu :)- 9nebesa

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2005 10:15:00   
Anonimen
Nukovo, aventovo ni marala

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2005 12:26:53   
N&N&D
Aventovo od začetka :). Imam dve a ima raje večjo (poglej na sliki):)-. Nosu mu pa nobena ne pokrije.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?