Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Aventova krema za bradavice 22.11.2007 15:29:06
|
|
|
|
špelin@
|
Sem jo uporabljala. Za en drek, če mene vprašaš. Po tej kremi je bilo še slabše. Pomagal mi je edino Bepanthen in ene blazinice (ne vem, iz česa so, izgledajo kot silikonske), ki sem jih kupila v Hospitalii in delujejo kot hladilni obkladek.
|
|
RE: Aventova krema za bradavice 22.11.2007 15:52:44
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz sem imela Lanolin (kupila sem ga v lekarni) in mi je še kasneje pred in po dojenju prišla zelo prav (fajn je tudi to, da je pred dojenjem ne rabiš spirat).
|
|
|
|
RE: Aventova krema za bradavice 22.11.2007 16:00:05
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Se strinjam da je Lanolin zakon.
|
|
|
|
RE: Aventova krema za bradavice 22.11.2007 16:44:43
|
|
|
|
katra55
|
Raje kupi Lanolin, je čisto naraven pa izpirat ga ni treba.
|
|
|
|
RE: Aventova krema za bradavice 22.11.2007 18:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo uporabljam že od začetka (sem jo imela s sabo že v porodnišnici) in je super! Je ne zamenjam! Tudi ta Aventova vsebuje lanolin in je prav tako ni potrebno spirati pred dojenjem. Sem pa poskusila tudi z navadnim lanolinom iz lekarne in je bilo katastrofalno. Ta Aventova pa se full lepo razmaže, pa pomaga. Vsaj meni.
|
|
|
|
RE: Aventova krema za bradavice 22.11.2007 18:55:43
|
|
|
|
2 Sraki
|
No očitno ta krema enim pomaga drugim ne. Jaz vem, da bi brez nje znorela. Sprobala sem vse ostale in ta je bila edina, ki mi je resnično pomagala. Porabila sem pa kar 3 cele kreme. Moj možek se mi je smejal, vendar je vedel, da je to nič v primerjavi s tem, da bi morali kupovati prilagojeno mleko. Da ne govorimo o prednostih dojenja za otroka. Kreme ti ni potrebno spirat, ker otroku ne škoduje. V hudih cajtih sem si bradavice mazala pred in po dojenju, ker drugače ni šlo. Smo se več kot tri mesece dojili na eno uro.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?