Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Aventov cucelj za flasko 29.8.2004 19:31:11
|
|
|
|
dory
|
Ja tud midva jih mava...ful dobra zadeva...ko pijeva mleko, dve crtici naravnava tako, da gledajo proti nosku...ko v mleko zmesam rizolino pa tri crtice obrnem proti nosku....enke sploh ne uporabljava vec.. papa,teja
|
|
|
|
Aventov cucelj za flasko 29.8.2004 21:29:54
|
|
|
|
Urša
|
Men so tud super! :bravo::bravo::bravo: Škoda edin, ker jih nism že prej kupila. :(( Drugač pa nej bi bla 1 črtica isto kot 2 kapljici, 2 črtici kot 3 kapljice, 3 pa kot 4. ;)
|
|
|
|
Aventov cucelj za flasko 30.8.2004 12:18:14
|
|
|
|
mammika
|
Teja a pa teče rižolino skoz tri črtice???? Lp :sloncek:
|
|
|
|
Aventov cucelj za flasko 30.8.2004 12:25:32
|
|
|
|
dory
|
Dam tri zlicke rizolina na 130ml...in tece...brez problema....ce bi bli zastoji bi mali ze zdavnaj uklopil sireno :) papa,teja
|
|
|
|
Aventov cucelj za flasko 30.8.2004 22:28:40
|
|
|
|
Urša
|
Jst dam pa 4 žličke riževih kosmičev, ker so brez sladkorja(Milupa) na 180 ml pa teče, sam se mi zdi, da more dost bl vlečt kukr drgač. Bom sprobala še rižolino-sicer ma cukr, ampak... sej mi ni treba tok komplicirat in skoz iskat neki brez sladkorja, bojo tko al tko kmal pudingi na vrsti! :)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.