|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aventov cucelj Variable Flow Teat
11.1.2008 19:45:42   
masna
Ali uporabljate ta cucelj le za redkejše kašice ali tudi samo za mleko?

Ker bosta mojadva stara 6m bom počasi morala prešaltati na bolj pretočne cuclje. Zdaj pa sem v dilemi ali kupit te s 4 luknjicami ali te z različnimi zarezicami? Zdi se mi namreč da pri teh z zarezicami že pri I črtici teče hitreje kot pri tistih za 3m+.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aventov cucelj Variable Flow Teat
11.1.2008 21:58:41   
kofetek2010
Za vse sem oz. še uporabljam samo ta cucelj.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 22:02:59   
daša
Kolikor sem jaz uspela pred tremi leti ugotovit, je tako: luknjice so vse enako velike, ali je ena ali štiri, samo bolj teče ker jih je več. Tako, da za gostejše stvari je najbrž (moj kašic ni nikoli pil po stekl.) bolj prmeren tisti s črticami. Sem ga pa jaz tud enkrat kupila za mleko, pa nam ni šlo. Nasvet: če na tisti cuceljs črticami ne gre, bi jaz kupila cucelj z eno luknjico in jo povečala z vročo-pogreto šivanko (tako se je delalo včasih, ko še ni bilo 100 variat stekl, pa cucljev in luknjic).

Zdaj, če so v treh letih kaj novega s cuclji pogruntal, pa sory. Lahko sem narobe razumela.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 23:20:12   
sazi
jaz sem tistega s črticami začela uporabljati nekje pri 6ih mesecih, ampak sem imela prej tudi tistega s štirimi
uprabljam pa ga za mleko, sem ga pa tudi za kašico (dokler je kašico pil po steklenički)

(odgovor članu daša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?