|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Audi A4 in zračna blazina
9.1.2006 17:06:51   
smrček
Ali katera ve kako izklopiti air bag na sopotnikovem sedežu ali zadne stranske v Audiju A4 (karavan, pa saj to verjetno nima veze). Se da to doma narest ali je potrebno ka mehaniku oz. na servisuser posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Audi A4 in zračna blazina
9.1.2006 17:24:04   
baguSka
Zakaj pa bi to izklapljala??user posted image

Drugač pa na servisu. To ni home made deu, razn, če je tvoj mož mehanik oz. avtoštromar in se spozna na te stvari.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2006 17:28:58   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Zakaj pa bi to izklapljala??user posted image

Drugač pa na servisu. To ni home made deu, razn, če je tvoj mož mehanik oz. avtoštromar in se spozna na te stvari.

ah kurent, no user posted image

jaz jo na mojem tud sama izklopim user posted image  na mojem (sicer ni audi) je ob strani armaturke, moraš vrata sopotnikova odpret, da vidiš, potem pa s ključem od avta premaknem na off in pol mi na armaturki sveti lučka z narisanim izklopljenim air-bagom user posted image  stranski in voznikov pa se mi ne dajo izklopit user posted image

no, kurent zdej pa veš, da sem avtomehanoštromarka user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2006 17:33:51   
smrček
BaguSka, izklopit ga moram zaradi otročka, ki bo na sprednjem sedežu v jajčki.

Tudi zadaj ga ne morem dat, saj je air bag v sedežihuser posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2006 17:38:41   
kofetek2010
smrček - problem je samo sprednji sopotnikov air-bag, saj je lupinica obrnjena v nasprotno smer vožnje in bi jo air-bag stisnil v sedež, če bi se odprl user posted image  stranski so ob strani in se v to smer tud odprejo, zato se izklopi samo sprednji sovoznikov - pri mojem avtu je točno narisano na nalepkah kako in kaj user posted image
drugače pa poglej v knjižico z navodili o uporabi avta, tam bi moralo pisat kako izklopit, če se izklopit da user posted image  na avtu od mojega moža se air-bag ne da izklopit user posted image

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2006 17:47:37   
Ro-La
Poglej v navodila za uporabouser posted image

Mi smo jih izklopili z bumomuser posted image , vklapljali pa jih ponovno ne bomo, ker so vredni več kot avtouser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2006 17:57:55   
baguSka
Res si stručko Jana.user posted image Nism vedla, da to piše tud v knjigi z navodili. Sicer pa mehankarji to nardijo zastonj al pa računajo kakšnega jurčka.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Lubenička

Vam je všeč ime Arian?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!