Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Atletska šola Brigite Bukovec 17.8.2011 11:39:35
|
|
|
|
felicia
|
to tudi mene zanima, jaz bi našga tudi dala v kakšno dejavnost star je pa 4 leta
|
|
|
|
RE: Atletska šola Brigite Bukovec 17.8.2011 12:10:10
|
|
|
|
Julija08
|
Joj, a res ni nobene mamice, ki bi imela otroka vpisanega k BB???
|
|
|
|
RE: Atletska šola Brigite Bukovec 25.8.2011 14:16:21
|
|
|
|
Hope2
|
Pred leti sem jaz v eni izmed teh atletskih šol učila. Takrat je sistem bil tak, da se te prešolske otroke bolj usmerja v igro, tu ni neke atletike- se sicer seznanijo z disciplinami, ampak povdarek je na igri, aktivnosti, druženju...torej igrajo se tudi gnilo jajce, lovijo, arzni štafetne igrice- tekmujejo.... Čim bolj divja , tega tu ni, no ne vem kaj sploh za tebe pomeni divjanje. Gre za ubogljivost in disciplino, ne morejo biti razposajeni in divjati, ker motijo druge- je več skupin, ker se lahko poškoduje- lahko tudi ovirice preskakujejo. tREBA JE TUDI VEDET, da je to individualni šport, kar pomeni, da je v skupini več otrok in je treba tudi počakat, da ostali izvedejo vajo. Odnese pa otrok veliko od tega- disciplino, tekmovalnost, socializacijo, strpnost... Poznam otroka (vpisali prav v BB šolo pred 3 leti) ki je zelo rad tekal, starši so pričakovali, da se bo zdivjal, da bo tekel okoli stadiona- misleč bo pravi atlet... da ne bo pomote, tudi otrok si je to želel...pa so po 1 mesecu otroka izpisali- ker se je dolgočasil in ni dobil željenega. Pri takih malih otrocih ne gre za vzbujanje atletskih apetitov- ampak igro in druženje ter skozi okolico in ljudi spoznavanje čare atletike Pravim pa da je to bilo pred leti, zdajle pa že 10 let nisem stopila na stadion.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.8.2011 14:27:50 >
|
|
|
|
RE: Atletska šola Brigite Bukovec 5.9.2011 13:41:00
|
|
|
|
felicia
|
no naš 4 letnik gre naslednji torek na poskusno pa bomo videli kako bo. Vi ste se odločili da gre?
|
|
|
|
RE: Atletska šola Brigite Bukovec 9.9.2011 9:16:50
|
|
|
|
Julija08
|
Tudi mi imamo v torek poskusno, potem bomo pa videli, če mu bo všeč. Čeprav prvič pomoje še ne bomo videli, po enem mesecu bo pa že jasno....
|
|
|
|
RE: Atletska šola Brigite Bukovec 14.9.2011 8:06:06
|
|
|
|
felicia
|
No mi smo bili včeraj in mu ni bilo pretirano všeč, ker on bi rad več tekel. Všeč mu je bilo tek čez ovire pa vožnja avtomobilov - torej vse kar se tiče teka ostale igrice mu pa niso bile všeč in je rekel, da on ne bi več šel. Tako, da ga ne bomo sili.
|
|
|
|
RE: Atletska šola Brigite Bukovec 14.9.2011 8:21:36
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 Joj, a res ni nobene mamice, ki bi imela otroka vpisanega k BB??? Moj fantek je hodil 2 leti, prvič pri 3 letih, drugič pri 4. Lani ga nisem več vpisala, ker nam terminsko ni zneslo zaradi službe. Je pa tam res zelo užival in tudi ogromno pridobil na fizičnem razvoju.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Vzgoiteljice v vrtcuAdminAli ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcuda, nimam nobenih propomb (
71%)
ne (
8%)
pričakovala bi boljšo (
12%)
boljše ne bi mogla pričakovati (
9%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!