Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 12:14:08
|
|
|
|
Neža81
|
Evo mene ... sem na odklopu. Vsak dan berem, kaj je novega na RR (torej sem le delno na odklopu), sodelujem pa nena več tak aktivno. Ne vem kaj se je zgodilo ta mesec z mano, ampak me je M:hudicek: zelo potrla. Že pol leta sem bla odkloplena od :duda:, nič študirala na njo, nič študirala na O in M:hudicek: in je blo tak fajn.. zdaj pa .... KRIZA.... res mam ful krizo. Čisto sem obupana in potrta. Do nočesar mi ni več ...:(:(:(:(:( Neža :(:(:(:(:(:(
|
|
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 12:17:11
|
|
|
|
Špelka
|
Eh, Nežka, tud to bo minilo. Sej mamo vse take krize včasih - ene večje en manjše, ene pogostejše,... Če ti kej pomaga - POLETJE JE, PA MOGOČE ZADNJE SAMSKO IN SVOBODNO! :bravo::bravo::bravo: UŽIVAJ!!! :morje: pOZDRAVČKE IN MNOGOOOO DORIH ŽELJA! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 12:18:31
|
|
|
|
Neža81
|
Joj Špelka, ko bi se te tvoje napisane besede čimprej uresničle. :angel::angel::angel::angel::angel::angel::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 13:25:18
|
|
|
|
anadejka
|
Mah jaaa Nežka ne sekiri se,posluš Špelko,poletje je pred nami,počitnice in morje:bravo:.Kok je še lepih stvari v življenju ki te veselijo!!!:bravo::bravo::bravo:Oziraj se le na te! Ejjj kdaj se pa ti poročiš????A si že v pripravah???Men je to full pomagalo,da sem mal "pozabla".Zdej mi je že čist ravno________________:)- in tut to ne vem kdaj :hudicek: pride. Tko Nežka,ne mislt na to,mal se k svojmu:love: stisn,sej važn da maš njega,ane;),pa svojo benko počohej,pa bo vse kul. Lepo se mej in maxi uživej:miska::angel::rozica::morje::sloncek::kuza:8):bravo:;)
|
|
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 13:45:11
|
|
|
|
biba77
|
Jaz sem v "isti sobi z Nezo", samo v drugem kotu sedim... :( Sem pa z vami! :miska:
|
|
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 13:46:37
|
|
|
|
baguSka
|
:zmeden:
|
|
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 13:53:40
|
|
|
|
Špelka
|
Astraaaaaa!!!!!! :zajcek: Ti ti !!! Nč zamorjena bit, mal pojokcat, pol pa naprej v življenje!!! :sloncek: Zdej je poletje, pa sonce, pa morje, pa ŽIVIŠ ZASE!!!! Jest mam zmer bolj filing, da če si ne bom svojga življenja porihtala tko, da mi ne bo dolgčas in bom uživala v njem tud brez :duda:, pol :duda: tud ne bo!!! SEJ VESTE, NE: smisel zviljenja je ležanje na plaži z možgani na off in čivavo na straži, visenje v mreži med dvemi drevesi... :morje::morje::morje: Pač, Atra, Neža, in vse ostale moje sotrpinke - PAČ ŠE NI ČAS ZA NAS! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 13:58:24
|
|
|
|
anadejka
|
BO PA TUT KMAL!!! .....ane Špelka,dejve jih mal dvignt in jim te kisle obraze zredirat!!!;););) Nežka in astra,kot bi Pika zdej rekla......DEJTE ZOBKE NA SONČENJE!!!;););) ....PA DOBRA VOLJA JE NAJBOLJE IN SMEH JE POL ZDRAVJA;);););).....
|
|
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 14:04:46
|
|
|
|
Špelka
|
hA, MEN SE JE ZDEJ ŠE ENA DOBRA UTRNLA: TIST K SI ČLOVK NAJMANJ ŽELI, TO DOBI!!!! :bravo::)-:)-:)- DEJ PUNCE, IZKORISTITE POLETJE, PA VSAJ ZDEJ MAL POZABTE NA TO, ŠE DOKTARJI MAJO DOPUST, BO POL POZIM ŠE DOST ČASA ZA ZAZMIŠLAJNJE ZA ZAPEŠKOM. ZDEJ PA VEN, V NARAVO, PA ROŽCE NABIRAT, PA MAL SE PREDAT TRENUTKU, PA BO! :rozica::rozica::rozica::rozica: HAYA HAYO OD ŠPELE ZA VSE! :sloncek:
|
|
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 14:16:01
|
|
|
|
baguSka
|
Jst itak lohk ceu poletje sanjam o dopustu. Pa mi tud to ne pomaga. Sanja svinja kukuruz. A kukuruza nema.:(
|
|
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 14:19:26
|
|
|
|
Špelka
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Kva pa veš???? Ni še konc poletja. :miska: :)-:)-:)-
|
|
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 14:22:47
|
|
|
|
Špelka
|
JAh, Baguška, če hočeš, da ti čimprej mine, nehi sanjat, ne??? :)-:)-:)-:)-:)- ;)
|
|
|
|
Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE???????... 21.6.2005 14:31:23
|
|
|
|
Anitka
|
Ej bejbe - optimizem v roke in hitro ven iz kota na sončka. Pa ne bit na sončku dokler je senca kratka (sem glih včeraj to razlagala otročkom v vrtcu). Uživajte življenje, saj ga živimo le enkrat. :duda::duda::duda::duda:pa nam bodo tudi kmalu prišle dleat sive laske 8):)-8):)-8):)- KMALU BO ČAS ZA NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.