Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 21.11.2008 22:57:59
|
|
|
|
nanč
|
BTC
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 21.11.2008 23:14:07
|
|
|
|
SaTiSa
|
Misliš Botaniko?
|
|
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 21.11.2008 23:18:26
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč BTC no, tole je pa meni kriza.... vse na isto kopito...kot povsod.... nekoč je veljal Hriba v Šavlu za enega boljših....samo bog ne daj, da pride več povabljencev z njegovim izdelkom.... sem bila na poroki, kjer so prišli dobesedno vsi z isto zavitimi darili lepo naredijo v maksimusu v tisti cvetličarni.....samo tudi ni za dol pasti....
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 21.11.2008 23:19:21
|
|
|
|
rija
|
ali pa prineseš k nam....moj dragi je strokovnjak za te zadeve res....
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 21.11.2008 23:23:48
|
|
|
|
SaTiSa
|
V maximusu še nisem probala, vem pa da je v BTC Botanika pa so malo enolični ratali, ne potrudijo se več tako kot nekoč... Kaj pa v mestu ni nobene pametne cvetličarne? Pa kot praviš...potem ko misliš da si nekaj posebnega prinesel...vidiš tam najmanj 3 isto zavita darila...
|
|
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 21.11.2008 23:24:48
|
|
|
|
SaTiSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ali pa prineseš k nam....moj dragi je strokovnjak za te zadeve res.... Res? Aranžer??
|
|
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 21.11.2008 23:27:54
|
|
|
|
rija
|
ne ni aranžer....samo ma več smisla od bilo kerega velik estet.... ko je dal zavijati po lastni ideji darilo v maksimusu, mu ona sploh ni verjela, kaj je po poklicu
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 21.11.2008 23:37:30
|
|
|
|
SaTiSa
|
Pa tebi je lepše v Maximusu kak v BTC?
|
|
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 21.11.2008 23:38:24
|
|
|
|
rija
|
ja.
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 21.11.2008 23:41:19
|
|
|
|
SaTiSa
|
Ja nič, pa bomo probali tja nesti... Hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 22.11.2008 9:27:11
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa Pa tebi je lepše v Maximusu kak v BTC? Ja v Maxsimusu res lepo naredijo. Sem glih včeraj vidla eno darilo iz cvetličarne v Maxsimusu in je res paša za oči.
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 22.11.2008 14:25:32
|
|
|
|
tajtaja
|
Sicer sem verjetno že malo pozna, ampak meni je zelo všeč aranžiranje v cvet. Andreja na Lendavski. Je malo dražje, ampak ima res neko formo.
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 22.11.2008 21:06:41
|
|
|
|
SaTiSa
|
Darilo je aranžirano (maximus9, zelo zadovolna...bomo še tja nesli. hvala za namig...
|
|
|
|
RE: Aranžiranje darila v MS 24.11.2008 13:32:23
|
|
|
|
Rožica82
|
tudi meni je aranžiranje v cvetličarni Andreja zakon. Upam da ste uživali na krstu
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?