Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Aptamil Allergy Digestive Care 22.7.2008 18:44:26
|
|
|
|
mersi
|
Ravno danes sem bila v Drogini trgovini in sem zasledila to mleko. Stane cca 14.60 eur. Me pa tudi zanima če ima katera izkušnje s tem mlekom.
|
|
|
|
RE: Aptamil Allergy Digestive Care 22.7.2008 19:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje se ga pa dobi? V lekarni ali še kje drugje?
|
|
|
|
RE: Aptamil Allergy Digestive Care 22.7.2008 23:07:22
|
|
|
|
julči
|
A ga je možno dobit tud na recept, tko kot allernovo za alergike?
|
|
|
|
RE: Aptamil Allergy Digestive Care 23.7.2008 9:13:56
|
|
|
|
beruška
|
samo to vem, da pediatrinja na medovru napisala eni, da bo verjento zamenjalo to mleko allernovo :) mi jo mamo sicer radi,a eni jo zelo tezko sprejmejo, to mleko pa je menda boljsega okusa, upam torej, da se bo v bodoce tudi to mleko dobilo na recept , pa upam, da ga mi kmalu ne bomo vec rabili
|
|
|
|
RE: Aptamil Allergy Digestive Care 23.7.2008 10:33:29
|
|
|
|
Tisana
|
Meni ga je pokazala dietetičarka, sam mi zdaj Pregomina ne bomo menjali, da ne bo še zaradi tega problemov, ker jih je že zadost zaradi goste hrane
|
|
|
|
RE: Aptamil Allergy Digestive Care 23.7.2008 13:22:44
|
|
|
|
Jakisonček
|
Jaz sem tudi opazila to mleko. Samo je skoraj iste cene kot Allernova. Se pa ne upam menjat zdaj, ker je Jaki navajen alernove. No mogoče pa bomo naredili preizkušnjo.
|
|
|
|
RE: Aptamil Allergy Digestive Care 24.7.2008 7:48:54
|
|
|
|
tinki_winkica
|
Mogoče bo kateri pomagalo, nam je alergologinja dala poskusno eno škatlo tega mleka, dogovorjeni sva bil, da če bo ustrezalo nam bo uredila vse potrebno za recept. Zgodilo pa se je, da je sinček po omenjenem mleku dobl hudo alergijsko reakcijo (koprivnica, bruhanje). poskusili smo ga še enkrat vendar zaman (otekle so mu veke). Zaradi hude reakcije smo imeli nato provokacijske teste z Allernovo, ki pa mu teh reakcij ne povzroči. Sedaj imamo recept za Allernovo, žal jo pa ne želi piti. Rajši je dojen, ko se ne bo več dojil pa nevem kako naprej?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.10.2008 20:40:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
BranjeMichonne RRKolikokrat na teden berete svojemu otroku?Vsak dan (
62%)
Vsak drugi dan (
15%)
Med vikendom (
0%)
Enkrat na teden (
6%)
Nikoli (
18%)
Število vseh glasov: 34Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!